Isabel Abelin

Hemma överallt i Österåker

Din mäklare i Österåker

Kontakta mig

Isabel Abelin

Omdömen från mina kunder

"Tar ansvar och hjälper kunderna hela vägen. Tillgänglig på obekväma tider då det har passat oss bäst. Rekommenderar starkt! "
Willy H3 veckor
Verifierad kund
"Trevligt bemötande av Isabel och hennes kollega Robert som båda skötte försäljningen sv mitt hus även om Isabel var huvudansvarig. Ny utexaminerad mäklare som är och intresserad av huset och området samt tar reda på fakta för att kunna svara köpare på bästa sätt. Bra kommunikation under tiden så att jag var uppdaterad om vad som hände. Det sköttes bra speciellt med tanke på att marknaden är seg nu när räntorna är höga."
Irene S5 veckor
Verifierad kund
"Isabel var trevlig, tillmötesgående och professionell. Hon var alltid kontaktbar och om vi hade några frågor kunde hon alltid hjälpa till. "
Jesper W9 veckor
Verifierad kund
"Duktig och lyhörd med mycket go i. Kan varmt rekommendera Isabel."
Amina E10 veckor
Verifierad kund
"Bra bemötande vid visning och kontraktsskrivning. Engagerad och snabb på att återkoppla och svara på frågor. Hela processen gick väldigt smidigt!"
Pelle J11 veckor
Verifierad kund
"Väldigt snabb och bra service, samt snabb respons på frågor/anpassade visningar. Informativ och gott bemötande i samband med visning och andra möten. Jättenöjd och tacksam med upplevelsen."
Henning S12 veckor
Verifierad kund
"Toppen ! Svarade snabbt på alla frågor. Försäljningen gick bra , snabbt och smidigt "
Ida A12 veckor
Verifierad kund
"Riktigt professionell mäklare med ett fantastiskt bemötande!"
Fredrik B14 veckor
Verifierad kund
"Isabel ger ett mycket trevligt och ödmjukt bemötande. Kände förtroende för henne direkt. Kunnig, snabb att återkoppla och lätt att få tag på. Egenskaper som jag uppskattade - har bara gott att säga om Isabel. "
Karin B17 veckor
Verifierad kund
"Vi blev båda väl bemötta av Isabel. Hon tog verkligen in vad vi önskade i en bostad och hittade en som passade oss perfekt, hela tiden mån om att det skulle bli så bra som möjligt! "
Johanna T18 veckor
Verifierad kund

Mäklarbokningen

Välj den tid och mäklare du vill, och boka direkt på webben.

Att arbeta som fastighetsmäklare var för mig ett givet och naturligt val. Jag har jobbat i branschen sedan 2019 och föll snabbt för mötet med människor och att få vara delaktig i en så viktig och stor händelse som en bostadsaffär är. Jag har bott i olika delar av kommunen i snart 15 år och har därför en god lokalkännedom över vår vackra miljö och vad som gör den till en attraktiv plats att bo på. Jag är positiv, engagerad och målmedveten som med driv och noggrannhet kommer förmedla din bostad som om det vore min egen. Min målsättning är att du som kund, oavsett säljare, köpare eller spekulant, ska känna dig trygg och nöjd under hela processen När du väljer att anlita mig kommer mitt fokus vara på dina önskemål och att vi gemensamt i ett bra samarbete uppnår bästa resultat. Kontakta mig för att få en kostnadsfri värdering eller om du funderar på att sälja så ska jag berätta mer om hur vi tillsammans uppnår en framgångsrik bostadsaffär.

Mina försäljningar

Isabel Abelin

Reg. Fastighetsmäklare

070-412 77 85

Isabel.abelin@husmanhagberg.se

Boka tid med Isabel direkt på

mäklarbokningen.se

Vill du bli kontaktad av mig?

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg