Hovvägen 11

Bilder

  • Gavelradhus med fruktträd, buskage och uteplats
  • Stort och rymligt kök med högt ljust läge
  • Stort vardagsrum med stora fina 60-talsfönster
  • Föreningens stora gräsytor framför huset
  • Framsida åt soliga sydväst.

Utgångspris

3 295 000 kr

Bevaka slutpriset

Hovvägen 11 , Gustavsberg Hästhagen , Värmdö

Högt beläget gavelradhus med trädgård åt tre väderstreck. Sol från morgon till kväll på tomt präglad av prunkande fruktträd, buskage och uteplats i bästa sydvästläge. Nytt fint kök. Väldigt stabil förening med god ekonomi! Gemensam parkering och grönområde.

122 kvm, 5 rok

Månadsavgift:
5 010 kr inkl värme, VA, bredband (Telia-fiber 100/100) och TV grundutbud
Typ:
Radhus
Boarea:
122 kvm
Biarea:
0 kvm
Lägenhetsnummer:
11
Byggår:
1966
Driftskostnad:
677 kr/månad
Utgångspris:
3 295 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

5 rum

Boarea

122 kvm

Rumsbeskrivning

Stort gavelradhus i hjärtat av Gustavsberg! Gavlar åt tre väderstreck med sol från morgon till kväll. Mysig trädgård med frukträd, buskar och inramad uteplats. Mycket rymlig interiörmässigt med möjlighet upp till fyra sovrum, gott om förvaring och stora fina extraytor. Dessutom har ägarna renoverat stora delar av ytskikten samt monterat in ett nytt snyggt kök.

Entréplan:
Entré till hall med plats för upphängning, inbyggda garderober i originalutförande samt trappa ner till nedre plan. Sovrum/gästrum vid hallen som är nymålat. Sovrumsdörren är borttagen men den finns kvar att sätta tillbaka vid behov. Stort vardagsrum med parkett, stora fönster samt gott om plats för möblering. Nytt fint kök (Kvik, 2015) med vita tvådelade luckor och skåp, bänksskiva av laminat med nedlimmad ho samt mosaik på vägg. Hel kyl (Cylinda, 2015) och frys (Cylinda, 2015), högskåp med ugn (Siemens, 2015) och micro (Siemens, 2015), integrerad diskmaskin (Siemens, 2015), häll samt diskret utsugsfläkt (Siemens, 2015). Välutnyttjad hörna i form av skåp med utdragbara hyllor. Extra avlastningsbänk och skåp i kökets södra del. Ny slipningsbar parkett samt ommålat med avtorkningsbar färg. Husets största sovrum ligger vid köket och är försett med grått laminatgolv och inbyggda garderober. Badrum med plastmatta, vita kakelplattor samt vädringsfönster. Badkar, WC, handfat, spegelskåp.

Sluttningsplan:
Rak trappa ner till nedre hall som gränsar till sovrum med nya gipsväggar, renoverad persienn samt nymålade ytskikt. Ny entrédörr ut. Tvättstuga med tvättmaskin (Cylinda, 2016), torktumlare (Cylinda, 2016), grovho och plats för upphängning. Det går även att göra om det här rummet till ett extra sovrum eller bygga ihop det med WC för att få ett större badrum/tvättstuga i kombination. Vidare finns idag tre rymliga förråd till förvaring/ kontor etc vilket ger gott om utrymme till att förändra planlösningen till passande behov. Även en behövlig extra WC på nedre plan. Förrådsdelen längst in i huset tillhör föreningen men får nyttjas och förändras efter husägarens behov. Det viktigaste är att föreningen kan komma åt gemensamma rör och dyl som går genom husen.

Renoverad el i form av att alla infällda ledningar är utbytta, nya jordade eluttag och strömbrytare, ny elcentral med automatsäkringar samt installerad jordfelsbrytare. Fiber inkopplat och ingår i månadsavgiften.

Prisvärt, fint och rymligt boende!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1,-1, hiss finns ej

Pris

3 295 000 kr Utgångspris

Avgift

5 010 kr inkl värme, VA, bredband (Telia-fiber 100/100) och TV grundutbud

Andel i föreningen

2,19%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Radhus

Byggnadsår

1966

Uppvärmning

bergvärme, solpaneler

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 oktober 2008
Energiprestanda: 197 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Övrigt

I sluttningsvånings inre del finns ett stort förråd som tillhör föreningen men som får användas av lägenhetsinnehavaren till förvaring. Det finns även en idag otillgänglig del som går att öppna upp till och användas till tex förvaring.

Fastighetsbeteckning

Gustavsberg 1:17

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

8 135 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 7 635 kr
Renhållning: 500 kr
Beräknat antal personer: 2

Övrigt

Gavelradhus med gavlar åt tre väderstreck. Trädgård med fruktträd, buskage och planteringar. Här växer äpple, körsbär, plommon, rosor, rabarber mm. Pallkragar finns för plantering. Det går att sätta upp buskage eller staket längst med "sin tomt" för att boa in lite mer.

Parkeringsplats går att hyra av föreningen.

Gott om förvaringsmöjligheter i nedre delen av radhuset. Tre olika förråd.

Förening

Namn

Brf Hoven

Om föreningen

Fastigheten bebyggdes 1966-67 av Gustavsbergsfabriken. Brf Hoven består idag av 54 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Föreningen har god ekonomi med låg belåning. Just nu finns inget beslut om avgiftshöjning. Föreningen håller just nu på med att byta entrédörrarna i föreningen till säkerhetsdörrar.

Överlåtelseavgift om 2,5% av ett prisbasbelopp och pantsättningsavgift om 1% av ett prisbasbelopp betalas av köparen. Ca 1500 kr.

Antal lägenheter

54

TV och Bredband

Fiber (100/100 Mbit/s) och kabel-TV är installerat i fastigheten. Leverantör är Telia. Kabel-TV grundutbud och bredband ingår i månadsavgiften.

Parkering

Parkeringsplats och garage går att hyra i föreningen. Det finns totalt 22 p-platser och 20 garage. Det finns även 5 uppställningsplatser för lastbilar och husvagnar. P-plats med el kostar 220 kr/mån, p-plats utan el kostar 100 kr/mån och garage kostar 240 kr/mån. Kö kan förekomma.

Om området

Gustavsberg Hästhagen

Välkommen till Hästhagen och Gustavsberg! Hästhagen är ett av Gustavsbergs allra mest centrala områden. Hästhagen präglas, precis som området Höjdhagen, av äldre vacker bruksbebyggelse med anor från Porslinsfabrikens storhetstid. Området präglas vidare av vackra talldungar vid sidan av små backiga vägar omgärdade av öppna uppväxta trädgårdar och naturstråk. Det är den här behagliga balansen mellan bebyggelse och natur som gör Hästhagen till den idyll som området är idag.

Hovvägens fina bostadsrättsförening ligger lugnt och skönt och präglas av att vara ett område med bilfria vägar och närhet till natur. I Gustavsbergs centrum finns det tillgång till all närservice i form av matbutik, banker, apotek, restaurant, tandvård mm. Gustavsberg bjuder även på alla möjliga former av sportverksamhet som t ex gym, tennis och simhall.

Väster om Hästhagen ligger Farsta Slottsvik och Gustavsbergs anrika Porslinsfabriksområde som idag bjuder på ett kulturellt utbud i form av gallerier, restauranger, butiker och muséeum. Farsta Slottsvik bjuder vidare på vackra promenadstråk i skärgårdsnatur och fina uflyktsplatser att picknicka på.

Värmdö är en snabbt växande kommun kanske just på grund av dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med dess närhet till staden. Gustavsberg, som är huvudort på Värmdö har alla dessa attribut; Närhet till storstad, vacker skärgårdsnatur och dessutom unik kulturhistoria i form av det anrika fabriksområdet. Välkommen att trivas i Gustavsberg!

Vill du ha mer information om kommunal service i Värmdö kan du kontakta Värmdö kommun på telefon 08-570 470 00 eller gå in på www.varmdo.se

I närheten

Livsmedelsbutiker
Schill Frukt och Grönt
310 m
Hemköp Hamnen
1 km
Köpcentrum & Gallerior
Värmdö Marknad
1,3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan LÄR
210 m
Förskoleförvaltningen
280 m
Kollektivtrafik
Hästhagen
250 m
Ösbydalen
310 m
Grundskolor
Förskolan LÄR
210 m
Lär Skola
330 m
Gymnasium
Gustavsbergs gymnasium
990 m
Mälardalens Ridgymnasium AB
1,2 km
Universitet & Högskolor
Jonas Colliander Consulting
1,3 km
Golfbanor & Golfklubbar
Nacka Golfklubb
3,3 km
Wermdö Golf & Country Club
3,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ösby Sporthall
280 m
Ekvallen Värmdö AB
600 m
Simhallar & Utomhusbad
Gustavsbergsbadet
760 m
Gustavsberg Fastigheter AB
1,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Jenny Svensk för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,74 %
Ansök om lånelöfte