Trallbanevägen 16, 3 tr

Bilder

  • Såld!
  • Härliga sällskapsytor
  • Smakfullt renoverat kök med öppning mot vardagsrum
  • Vardagsrum med plats för soffa och matgrupp
  • Matplats och kök
  • Ljust och stilrent kök

Trallbanevägen 16, 3 tr , Gustavsberg Hästhagen , VÄRMDÖ

Smakfullt renoverad 3:a med fint ljusinsläpp och optimal planlösning. Bostaden är i mycket gott skick och ligger högt och fint på våning 3. Två sovrum i bra storlek, toalett och badrum med fint marmorgolv samt modernt kök. Belägen i Hästhagen som är ett lugnt och trivsamt område med fina grönområden.

63,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 118 kr inkl värme, VA och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
63,5 kvm
Våning:
3
Lägenhetsnummer:
1605
Byggår:
1957
Driftskostnad:
422 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

63,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välkomna till Trallbanevägen! Här finns fantastiska 50-talshus som ritades av den kända folkhemsarkitekten Olof Thunström, allmänt känd som ThunOlle. ThunOlle har ritat många fina hus i Gustavsberg. Det mest kända är Runda Huset - Gustavsbergs kulturhus. Lägenheterna i den här bostadsrättsföreningen är särskilt kända för att vara ljusa och yteffektiva. Planlösningen är väl genomtänkt och det bjuds på fint ljusinsläpp från fönster i flera väderstreck. Området är lugnt och barnvänligt och det är nära till skolor, centrum, hamn och kommunikationer in till stan.

Här bor du högt och fint på våning 3 med fri vy från båda sovrummen. Bostaden har genomgått en smakfull renovering och här bjuds på modernt kök och badrum med golv av vacker Carrara marmor. Genomgående vita väggar och vitlaserade parkettgolv i övriga rum. En del funkisdetaljer finns bevarade såsom fönsterbänkar i sten, platsbyggda skåp, skjutdörrar och äldre radiatorer. Planlösningen är optimal för dig som söker en mindre 3:a med två ordentliga sovrum.

Inbjudande hall med avhängningsplats och en inbyggd garderob med överskåp. Ovanför öppningen mot vardagsrummet finns ett glasparti i klassisk funkisstil. Vita väggar och vitlaserat parkettgolv.

Två rymliga och ljusa sovrum med högt insynsskyddat läge. Master bedroom har en klädkammare som erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Vita väggar och vitlaserat parkettgolv.

Modernt och stilrent kök med vita släta skåp och lådor. Här finns gott om skåp och bra arbetsytor. Delar av den ursprungliga, platsbyggda förvaringen är bevarad och skärmar av något mot vardagsrummet. Praktiska skjutdörrar som lackerats i vitt ger möjlighet att stänga till mellan kök och vardagsrum. Mörkgrå arbetsbänk, vita väggar och vitlaserat parkettgolv. Utrustningen består av induktionshäll, varmluftsugn och inbyggd mikrovågsugn från Electrolux, diskmaskin från Bosch och kyl/frys i rostfritt utförande från Whirlpool. Vitvarorna är från 2015 då köket renoverades.

Stort vardagsrum med fint ljusinsläpp och en fransk balkong. Här kan man öppna upp och sitta på den breda stenbänken och njuta av solen. I rummet finns plats för både soffa och matgrupp. Vita väggar och vitlaserat parkettgolv.

Lyxigt badrum med vita helkaklade väggar och snyggt marmorgolv med golvvärme. Dusch med glasväggar, handfat med kommod, spegelskåp med belysning och kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Electrolux (2015). Separat toa med vita målade väggar och snyggt marmorgolv. WC och handfat.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns ej

Avgift

4 118 kr inkl värme, VA och kabel-TV

Driftskostnad

5 071 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 5 071 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Kostnad för hemförsäkring tillkommer.

Andel i föreningen

1,5855%

Andel av årsavgiften

1,5855%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1957

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 3 april 2008
Energiprestanda: 209 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Förening

Namn

Brf Berget

Om föreningen

Brf Berget består av 4 vackra tegelhus med adress Trallbanevägen 2-16. Det finns totalt 64 lägenheter och samtliga är treor om 63,5 kvm. Ekonomisk förvaltning sköts av ISS Ekonomiförvaltning AB. Gemensam tvättstuga finns i hus nr 8. Takterrasser finns i varje hus. Cykelförråd finns i varje port, ½ trappa ner. Till respektive lägenhet hör ett stort vindsförråd (ca 8 kvm) och en matkällare.

Välskött förening med god ekonomi. Man har gjort följande större renoveringar under senare tid:
2016: Nytt tak
2012: Målning garageportar och injustering av ventilation
2010: Målning trapphus
2011: Installation av fibernät, TV och IP-telefoni, byte av gemensamma elcentraler och renovering av fläktsystem för lägenheterna
2003-2009: Omdränering av grunden
2008: Samtliga fönster har bytts ut till isolerglas och alla fönsterbågar har bytts ut
2007: Nya hängrännor och stuprör
2006: Ny undercentral för fjärrvärme
2000-2001: Renovering av stammar och badrum

Överlåtelseavgift om 2,5% ett prisbasbelopp (1.120 kr) debiteras köparen.
Pantsättningsavgift om 1% av ett prisbasbelopp (448 kr/pant) debiteras köparen.

TV och Bredband

TV: Föreningen har avtal med Bredbandsbolaget som TV-leverantör. TV-signalerna kommer via fiber i marken och sänds vidare via fastigheternas TV-kabelnät till antennuttagen i lägenheterna. Genom digitalboxen som hör till varje lägenhet kan du fritt se 16 kanaler: SVT1, SVT2, TV3, TV4, Kanal 5, TV6, Sjuan, TV8, Kanal 9, TV10, Kanal 11, TV 12, SVT24, Barnkanalen, Kunskapskanalen och Discovery Channel. Paketet där de här 16 kanalerna ingår heter T-1 Bas. Du kan utöka ditt kanalutbud genom att kontakta Bredbandsbolaget och beställa andra kanalpaket.

Bredband: Fastigheterna har ett fibernät för bredband och telefoni. Uttaget sitter i sovrummet som vetter mot trappuppgången. Du kan via Bredbandsbolaget beställa bredband med olika hastigheter och även hemtelefoni via bredbandet.

Parkering

Möjlighet att hyra garage för ca 553 kr/mån (fn kö). Annars finns 14 st parkeringsplatser att tillgå för föreningens medlemmar.

Kontaktperson

Per Ericson

Om området

Gustavsberg Hästhagen

Värmdö är en snabbt växande kommun med dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med närheten till staden. Gustavsberg som är huvudort på Värmdö har förutom dessa attribut även en rik design- och kulturhistoria samt ett brett utbud av fritidsaktiviteter och upplevelser. Sjönära promenader i vacker natur finns längs Farstaviken, Kvarnsjön och Ösby Träsk, där man även kan ta sig ett dopp från klipporna. I Gustavsbergs Hamn, som är hjärtat av Värmdö, finns trevliga caféer, restauranger och båtliv. Hästhagen ligger centralt i Gustavsberg med närhet till service, skola, kommunikationer. I det här trivsamma området blandas äldre bebyggelse från 1880-tal till 1920-tal med modernare hus. Trallbanevägen är en lugn återvändsgata med närhet till fin natur och stora grönområden. Här finns lekplats, sittgrupper, grillplatser, boulebanor och ett enklare utegym.

Barnomsorg och skolor: I närområdet finns flera förskolor och skolor att välja på. Den privata skolan Lär har elever i årskurs F-5. Farstavikens skola har elever i årskurs F-9. De yngre eleverna går på avdelning Ekedal i Höjdhagen och de äldre går på Kvarnberget. Skolan som byggdes 1950 kommer inom ett par år att ha totalrenoverats till toppmodern standard. Ösbyskolan har elever i årskurs F-9. För information se www.varmdo.se

Fritidsaktiviteter: Gustavsbergsbadet ligger i Gustavsbergs centrum. Här kan du bland annat motionssimma, äventyrsbada och träna kondition och styrka. Det finns också ett brett utbud av simskolor och babysimkurser. På många ställen finns motionsspår, vandringsleder, elljusspår och skidspår vintertid. Kommunens anläggningar erbjuder även stora möjligheter till inomhussport och fotboll. I Gustavsberg finns även ishall, uterink och konstfrusen bandyplan.

Kommunikation

Bra kommunikationer in till stan. Buss 474 går ofta och tar dig via till Slussen på ca 25 minuter. Närmaste hållplats är Villagatan. För mer info se www.sl.se

Närservice

Kort promenadavstånd till Gustavsbergs Centrum där det finns tillgång till närservice i form av mataffär, apotek, banker, bibliotek, tandläkare, blomsteraffär, djuraffär mm. På Värmdö finns även två större köpcentrum med fri parkering; Värmdö Marknad och Värmdö Köpcentrum i Mölnvik. Här finns stora matbutiker, restauranger, gym, byggvaruhus och diverse affärer. På kort promenadavstånd finns också Gustavsbergs Hamn med caféer, restauranger, kultur, shopping och vårdcentral.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Schill Frukt Och Grönt
510 m
Hemköp Hamnen
990 m
Köpcentrum & Gallerior
Värmdö Marknad
1,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan LÄR
390 m
Förskoleförvaltningen
430 m
Grundskolor
Lär Skola
120 m
Förskolan LÄR
390 m
Gymnasium
Gustavsbergs gymnasium
870 m
Mälardalens Ridgymnasium AB
1,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Nacka Golfklubb
3,3 km
Wermdö Golf & Country Club
3,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ösby Sporthall
420 m
Ekvallen Värmdö AB
590 m
Simhallar & Utomhusbad
Gustavsbergsbadet
900 m
Vattenhuset AB
1,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ulrika Andersson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte