Flugsnapparvägen 3

Bilder

  • Såld!
  • Flugsnapparvägen
  • Altandäck med bra solläge
  • Vardagsrum
  • Vardagsrum med utgång till altan
  • Vardagsrum

Flugsnapparvägen 3 , Gustavsberg Ösbydalen , Värmdö

Välplanerat radhus med kök och vardagsrum på entréplan och tre rymliga sovrum på övre plan. Högt beläget med altandäck i soliga sydväst. Lugnt och barnvänligt område med lekplatser och gångväg till Ösbyskolan samt flera förskolor. Nära till fin natur, buss och köpcentrum.

119 kvm, 4 rok

Typ:
Radhus
Boarea:
119 kvm
Biarea:
0 kvm
Tomtarea:
143 kvm
Byggår:
1992
Driftskostnad:
2 584 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum varav 3 sovrum

Boarea

119 kvm

Rumsbeskrivning

I idylliska kvarter ligger detta välplanerade radhus med högt, fritt läge. På entréplan finns vardagsrum och kök och på övre plan finns tre rymliga sovrum. Det finns möjlighet att inreda vinden. Uteplats vid entrén och på baksidan finns en skyddad altan med sol från förmiddag till solnedgång. Flugsnapparvägen erbjuder ett mycket barnvänligt boende - här kan barnen springa fritt på de bilfria gångarna mellan husen. Bekvämt med närhet till förskolor, skola och busshållplats samt kort promenadavstånd till både centrum och Värmdö Köpcentrum i Mölnvik. Njut även av fina strövområden samt badsjö med badklippor. Varmt välkomna på visning!

ENTRÉPLAN:

Välkomnande hall med plats för avhängning. Vita och turkosa väggar och ljust linoleumgolv. I den inre delen av hallen finns möblerbara ytor och en stor öppning in mot vardagsrummet.

Ljust och trivsamt kök med matplats för ca 6 personer samt bra skåpsutrymme och arbetsytor. Snygg fondtapet från Josef Frank, vitmålade väggar och ljust linoleumgolv. Vit köksinredning, vitt kakel, rostfri diskbänk och mörk arbetsbänk. Utrustningen består av spis med keramikhäll, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd.

Tvättstuga med vita väggar och beige våtrumsmatta. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare. Rostfri bänk med ho och ny elpanna från Nibe.

Badrum med vitt kakel och beige våtrumsmatta. WC, handfat, spegelskåp och dusch med glasdörrar.

Vardagsrum med fint ljusinsläpp från stort fönsterparti och utgång till altandäck. Vitmålade väggar och ekparkettgolv. Altanen ligger delvis ligger skyddad under tak och läget är fritt. Sydvästläget ger sol från förmiddag till kväll. Nedanför altanen finns rosenbuskar.

ÖVRE PLAN:

En trappa leder upp till övre plan med genomgående linoleumgolv i samtliga rum. Här finns en möblerbar hall med en rymlig skjutdörrsgarderob och en klädkammare. Från hallen når man även en rymlig vind som erbjuder förvaring och möjligheten att inredas som loft.

Det finns tre rymliga sovrum på detta plan. Barnrummet är tapetserat med en grön tapet och de andra två rummen har målad tapet i beige och blå kulör.

Badrum med fönster med frostat glas, vitt kakel och beige våtrumsmatta. WC, handfat, spegelskåp, handdukstork och badkar.

Övrigt: Fina fönsterbänkar av marmor i samtliga rum.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans radhus

Byggnadsår

1992

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump med vattenburna radiatorer

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 10 augusti 2012
Energiprestanda: 72 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas
Bjälklag: Trä
Tak: Betongpannor
Utv. plåtarbete: Lackerad plåt

Övrigt

I samfällighetsavgiften ingår en P-plats.

Säljarna har bland annat gjort följande renoveringar under senare år:

- Ny frånluftsvärmepump från Nibe 2015
- Nya skåpsluckor kök 2014
- Ny kyl, frys och spis 2014 (5 års garanti)
- Ny torktumlare 2013
- Ventilation rengjord 2015
- Nya handfat och kranar i badrum
- Stensättning och staket på framsidan
- Målat golv, väggar och staket på altanen

Fastighetsbeteckning

Ösby 1:443

Övriga byggnader

Det finns två förråd, ett på entrésidan och ett på altanen på baksidan av huset.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

31 012 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 13 963 kr
VA: 7 548 kr
Väg, samf: 9 501 kr
Beräknat antal personer: 4

Kommentar

Kostnad för hemförsäkring tillkommer.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 154 000 kr, varav byggnadsvärde 1 132 000 kr

Summa pantbrev

2 495 000 kr

Tomt

Areal: 143 kvm
Tomttyp: trädgårdstomt

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Ösby GA:5, GA:18

Ändamål: Vägar, gångstigar, parkeringsplatser, naturmark med odlingslotter, belysning med stolpar och elledningar, vattenområde
Förvaltning: Ösbydalens samfällighetsförening

Ändamål: Körytor med vägbelysning, grönområden med lekplats, bollplan, förrådsbyggnader, parkering med motorvärme, garage, centralantennläggning samt VA-ledningar.
Förvaltning: Flugsnapparvägens samfällighetsförening

Tillträde

Enligt överenskommelse

Övrigt

Lagfartsavgift (stämpelskatt)
Lagfartsavgiften är 1,5% och beräknas på högsta beloppet av köpesumman eller taxeringsvärdet och betalas av köparen. Expeditionsavgift på 825 kr tillkommer.

Pantbrevskostnad
Om fastigheten skall belånas och befintliga pantbrev inte räcker till får man ta ut nya pantbrev. Kostnaden för detta är 2% av pantbrevsbeloppet. Expeditionsavgift tillkommer.

Under dokument och länkar finns viktiga informationsblad som du som köpare bör ta del av.

Om området

Gustavsberg Ösbydalen

Värmdö är en snabbt växande kommun med dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med närheten till staden. Gustavsberg som är huvudort på Värmdö har förutom dessa attribut även en rik design- och kulturhistoria samt ett brett utbud av fritidsaktiviteter och upplevelser. Sjönära promenader i vacker natur finns längs Farstaviken, Kvarnsjön och Ösby Träsk. Ösbydalen är ett mycket populärt och barnvänligt område med närheten till natur, kommunikationer och service. Marken i Ösbydalen har tidigare ägts av Gustavsbergs fabriker (KF) fram till slutet av 1980-talet då kommunen övertog den för att planera för nuvarande bebyggelse. Det finns fina promenadstråk runt Ösby Träsk, där man även kan ta ett dopp från klipporna.

Barnomsorg och skolor: I Ösbydalen finns flera förskolor. Ösbydalens förskola och den privata förskolan LÄR. I närområdet finns också förskolan Holmviksskogen. Ösbyskolan ligger i Ösbydalen och har ca 750 elever i årskurs F-9. Farstavikens skola - Kvarnberget ligger i centrala Gustavsberg och har elever i årskurs 6-9. Skolan som byggdes 1950 kommer inom ett par år att ha totalrenoverats till toppmodern standard. Den privata skolan LÄR ligger i Hästhagen och har elever i årskurs F-5. För information se www.varmdo.se

Fritidsaktiviteter: Gustavsbergsbadet ligger i Gustavsbergs centrum. Här kan du bland annat motionssimma, äventyrsbada och träna kondition och styrka. Det finns också ett brett utbud av simskolor och babysimkurser. På många ställen finns motionsspår, vandringsleder och elljusspår. Kommunens anläggningar erbjuder även stora möjligheter till inomhussport och fotboll. I Gustavsberg finns även ishall, uterink och konstfrusen bandyplan.

Kommunikation

Mycket bra kommunikationer in till stan. Buss 474 går ofta och tar dig via Gustavsbergs Centrum till Slussen på ca 35 minuter. Närmaste hållplats är Ösbydalen (knappt 200 meter från fastigheten). För mer info se www.sl.se

Närservice

Promenadavstånd till Gustavsbergs Centrum (ca 1,5 kvm) där det finns tillgång till närservice i form av mataffär, apotek, banker, bibliotek mm. I Gustavsberg finns även två större köpcentrum; Värmdö Marknad och Värmdö Köpcentrum med stora matbutiker, restauranger, gym och diverse affärer. På promenadavstånd finns också Gustavsbergs Hamn (www.gustavsbergshamn.se) med caféer, restauranger, kultur, shopping och vårdcentral.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Schill Frukt och Grönt
370 m
LiDL
1,3 km
Köpcentrum & Gallerior
Värmdö Marknad
1,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan LÄR
250 m
Åkerlyckan Förskola
520 m
Kollektivtrafik
Ösbydalen
320 m
Holmviksskogen
670 m
Grundskolor
Förskolan LÄR
250 m
Ösbyskolan
590 m
Gymnasium
Gustavsbergs gymnasium
1,4 km
Mälardalens Ridgymnasium AB
1,6 km
Universitet & Högskolor
Jonas Colliander Consulting
1,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Wermdö Golf & Country Club
3,2 km
Wermdö Golf O Country Club
3,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ösby Sporthall
560 m
Gustavsbergsbadet
860 m
Simhallar & Utomhusbad
Gustavsbergsbadet
860 m
Gustavsberg Fastigheter AB
1,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ulrika Andersson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte