Stig Lindbergs Gata 19B 2Tr

Bilder

  • Såld!
  • Öppen planlösning med mycket karaktär

    Viss avvikelse kan förekomma.

    Skala och mått kan avvika från verkligheten.

  • Välplanerat och snyggt med rymligt loft
  • Ljust och härligt vardagsrum med utgång till balkong
  • Indragen balkong med strålande utsikt
  • Strålande vardagsrum med pelare och stora fönster

Stig Lindbergs Gata 19B 2Tr , Gustavsbergs Hamn , VÄRMDÖ

Nyproducerad topplägenhet om 2 rok med loft i populära fabrikshuset. Trendig design och tidstypiska detaljer med balkong i söder och 4m i takhöjd.

48 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 106 kr Inkl Kabel-TV, VA och värme-varmvatten tillkommer
Typ:
Lägenhet
Boarea:
48 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
1930
Driftskostnad:
208 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

48 kvm

Biarea

15 kvm

Rumsbeskrivning

Modern och trendig lägenhet med mycket karaktär och mysfaktor. Genomgående cool design och tidstypiska detaljer med järn- och betongpelare och 4 meters takhöjd. Arkitektkänsla med trendig funktion i anrika Fabrikshuset. Härligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier och balkong i söder. Fantastisk lägenhet som verkligen sticker ut med stort loft som skapar möjligheter. Genomgående bra planlösning med tidlös och hög kvalitet i ytskikt och materialval. Fabrikshuset har allt det där lilla extra som gör det så populärt i hjärtat av Gustavsbergs Hamn. Med allt man kan önska sig, skärgård, restauranger, caféer och strandpromenader utanför porten. Nära kommunikationer och shopping.

Hall
Välkomnade hall som öppnar upp mot lägenheten med härligt ljusflöde och mycket rymd. Vitmålade väggar med klinker och ekparkett på golv.

Kök
Modernt, trendigt och socialt arbetskök i med stora avlastningsytor och bra förvaringsmöjligheter. Välanpassade köksskåp för bra förvaring samt integrerade vitvaror med induktionshäll, kyl/frys, micro- och ugn i borstad aluminium. Social köksö som på ett trevligt sätt, både avgränsar mot, och binder samman vardagsrummet. Vit kakel på vägg mellan skåp och bänkskivor i granit.

Vardagsrum
Underbart vardagsrum med bra planering och access till balkong i söder. Oregelbundna vinklar, järnpelare och högt i tak skapar en härlig karaktär och fantastiskt ljusflöde genom stort fönsterparti. Gott om plats för alla behov. TV-hörna, soffa och skönt häng. Vitmålade väggar med ekparkett på golv.

Sovrum
Stort sovrum med stor potential och stålande ljusinsläpp från stort fönsterparti. Bra förvaring genom stor garderobslösning. Med betongpelare och högt i tak skapas en härlig rymd. Här finns perfekta möjligheter till läs- eller arbetshörna, extra förvaring eller varför inte en extrasäng/barnkammare. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

Loft
Härligt loft med stor potential som nås genom järntrappa och ramas in av trendigt smidesräcke för ljus och kontakt med lägenheten. 1m i takhöjd och ca: 15kvm golvyta som kan användas till mysig lounge, sovrum eller TV-rum beroende på behov och önskemål. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

Bad/WC
Snyggt och välplanerat badrum med duschhörna och tidlösa materialval. Tvättpelare med tvättmaskin och tumlare. Bra möjligheter till ytterligare förvaring. Helkaklade väggar i vitt med grått klinker på golv.

Till lägenheten finns även källarförråd. Ca: 2-3kvm.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 6, hiss finns

Avgift

3 106 kr Inkl Kabel-TV, VA och värme-varmvatten tillkommer

Driftskostnad

2 500 kr/år

Driftskostnad, varav

Försäkring: 2 500 kr
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Nuvarande ägare har inte fått alla driftkostnader för el, varmvatten etc

Andel i föreningen

0,3529%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1930 Ombyggnadsår 2014-2017

Uppvärmning

Fjärrvärme, vattenburna radiatorer

Ventilation

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.

Byggnadssätt

Fönster: 4-glas

Fastighetsbeteckning

Värmdö Gustavsberg 1:466

Förening

Namn

Brf Fabrikshuset

Om föreningen

Välkommen till Brf Fabrikshuset. Som ett brett, högt och ståtligt flaggskepp står Fabrikshuset mitt i den nya stadsdelen Fabriksområdet. Fabrikshuset uppfördes ursprungligen på 30-talet för tillverkandet av sanitetsporslin. Sedan några år tillbaka påbörjades renoveringen med ett arkitektoniskt fokus på klassisk industri med högt i tak, betongpelare och stora fönsterpartier. Ingen kan undgå att beundras av dessa vackra industribostäder med studiokänsla. Att sedan låta takterrassen bli gemensam gör boendet genialiskt komplett.

Idag består Brf Fabrikshuset av 220 lägenheter med 14.382 i lägenhetsyta. Alla i föreningen har tillgång till den gemensamma takterrassen med utsikt över Gustavsberg med hamnen och Farsta Slottsvik. Trapphus och entréer med bevarad industrikänsla i form av rätt belysning, golv och trappor i betong med svetsade räcken och handledare. Utemöbler kommer att ställas upp på takterrassen under vår/sommar 2018. Det är tillåtet att grilla med gasolgrill där också.

Ekonomi: Kostnad för hushållsel, uppvärmning av varmvatten, Kabel-TV samt hemförsäkring ingår ej i årsavgift. Varje lägenhet har individuell mätning för förbrukning av varmvatten och debiteras efter faktisk förbrukning.

Internet är framdraget genom fiber. Lägenhetsinnehavaren väljer själv operatör för internet och Kabel-TV och detta betalas separat. Ligger ej inbakat i månadsavgiften.

Parkering: Brf medlemmar har tillgång till ca: 100 garageplatser att hyra (separat kö förekommer) vilket kostar 990 kr/mån.

Gemensam tvättstuga kommer troligtvis att byggas i huset. Där planeras det för 3 st tvättmaskiner, 2 st torktumlare, 2 st torkskåp samt en mangel.

Underrättelse om pantsättning utgår f.n. med 1 % av aktuellt prisbasbelopp per pantbrev.
Handläggning av överlåtelse utgår f.n. med 2,5 % av aktuellt prisbasbelopp.
Köparen står för pantsättningsavgiften. Köparen står för överlåtelseavgiften.

Föreningen tillhör GA:62 som består av körbara kommunikationsytor och trappor. Dessutom kommer garaget delas med fler bostadsrättsföreningar. Föreningens andel kommer att vara ca 100 platser.

Övrigt: Lägenheternas area är uppmätt på ritning varför mindre avvikelser kan förekomma. Med mindre förändringar avses högst 4% och vid mindre förändringar än 4% sker ingen justering på årsavgifterna eller insatser.

Läs gärna vidare på föreningens ekonomiska plan.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

260

TV och Bredband

Ingår ej- avgift tillkommer.

Parkering

Finns parkeringsplatser och ett kösystem.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Om området

Gustavsbergs Hamn

Gustavsberg är en unik stadsdel med ett rikt kulturarv. Här har du nära till både Stockholms city och skärgården. Området runt hamnen är vackert redan idag, med småbåtsliv och skärgårdskänsla - men ska utvecklas med fler restauranger, butiker, parker och utbyggd hamnpromenad. I Gustavsbergs centrum finns butiker och service, och Värmdö köpkvarter ligger på cykelavstånd. I Gustavsberg finns också Ekvallens idrottsplats, en skatepark och Gustavsbergsbadet. Gästhamn för båtburna gäster I området finns bra service, skolor och förskolor. I närheten kommer en servicebrygga och gästhamn byggas, perfekt när du har båtburna gäster på besök.

Läs mer om Gustavsbergs här: http://gustavsberg.nu/

Goda kommunikationer
Från Gustavsberg tar du dig in till Slussen med buss på ca 25 minuter. I Gustavsbergs centrum finns ett stort antal busslinjer. Med bil tar det dig ca 20 minuter.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp Hamnen
230 m
Schill Frukt och Grönt
1,1 km
Köpcentrum & Gallerior
Värmdö Marknad
1,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Mariaplans Förskola
420 m
Pysslingen Förskolor & Skolor AB
510 m
Grundskolor
Kvarnbergsskolan
560 m
Gustavsskolan
640 m
Gymnasium
Gustavsbergs gymnasium
270 m
Mälardalens Ridgymnasium AB
320 m
Golfbanor & Golfklubbar
Nacka Golfklubb
2,4 km
Wermdö Golf & Country Club
4,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Gustavsberg Fastigheter AB
240 m
Ekvallen Värmdö AB
460 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
610 m
Gustavsbergsbadet
980 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Håkan Westberg för mer information!

Håkan Westberg

Håkan Westberg

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0700-90 32 82

hakan.westberg@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte