Hovslagarvägen 2

Bilder

  • Såld!
  • Uteplats med fint sydvästläge mot allmänning
  • Altandäck med härligt solläge
  • Gräsmatta och odlingar på gaveln
  • Kök och matplats
  • Stilren inredning

Hovslagarvägen 2 , Gustavsberg Hästhagen , VÄRMDÖ

Välplanerad 3:a med fint gavelläge och stor uteplats i sydväst med vacker vy mot naturen. Belägen på mysiga Hovslagarvägen i mycket stabil förening. Lugnt, bilfritt område med naturen och Kvarnsjön inpå knuten. Gångavstånd till buss, förskola, skola och service.

76,5 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 038 kr inkl värme, VA, kabel-TV och bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
76,5 kvm
Våning:
1
Lägenhetsnummer:
41
Byggår:
1981
Driftskostnad:
902 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

76,5 kvm

Rumsbeskrivning

I populära Hästhagen finner vi denna välplanerade marklägenhet med fint gavelläge. Hovslagarvägen är ett mycket trivsamt bostadsområde som består av radhuslängor med lägenheter i två plan. Här råder fin gemenskap och närheten till natur och service ger ett område med hög boendekvalitet. Lägenheten har utgång till en härlig trädgård med trädäck, gräsmatta och odlingar. Helt insynsskyddat läge och vacker vy mot grönskande allmänning. Här kan man njuta av sol från förmiddag till sen eftermiddag. Välkommen på visning!

Entré med plats för avhängning. Mintgröna väggar och linoleumgolv.

Inre hall med skjutdörrsgarderob och förråd som erbjuder bra förvaringsmöjligheter. Blommig tapet och laminatgolv.

Stilrent kök med gott om skåpsutrymme och trevlig matplats för ca 6 personer vid fönstret. Vit skåpsinredning (skåpsluckor 2015, stommen 2012), vitt kakel och svart arbetsbänk. Vita väggar och laminatgolv. Utrustningen består av spishäll (2013), varmluftsugn (2013), fläkt, kyl, frys och diskmaskin.

Vardagsrum med luftiga, lättmöblerade ytor och utgång till altan och trädgård. Vita väggar med svart fondtapet och ekparkettgolv.

Två sovrum i bra storlek (båda rymmer en dubbelsäng). Sovrum 1 har två fönster och en skjutdörrsgarderob. Vita väggar och laminatgolv. Sovrum 2 är mycket rymligt (gott om plats för barn som vill dela rum). Vita väggar med randig fondtapet och linoleumgolv.

Badrum med fönster, ljusgrå kaklade väggar och ljusgrå klinker på golvet. WC, handfat med kommod (2016), badrumsinredning (2016), dusch och tvättmaskin (2011).

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns ej

Avgift

5 038 kr inkl värme, VA, kabel-TV och bredband

Driftskostnad

10 832 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 7 032 kr
Försäkring: 3 800 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

1,2328185%

Andel av årsavgiften

1,23276%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1981

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 19 april 2010
Energiprestanda: 159 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Förening

Namn

Riksbyggen Brf Värmdöhus nr 1

Om föreningen

Föreningen består av 6 byggnader, 5 förrådsbyggnader och 1 kvartershus som är uppförda 1981. Den blå kvarterslokalen är gemensam för hela området. I den finns tvättstuga och en samlingslokal som kan bokas för fester och möten. Det finns en separat byggnad med förråd till resp lägenhet samt ett gemensamt förråd med gräsklippare och trädgårdsverktyg. I området finns också en byggd grill med långbord.

Pantsättningsavgift om 1% av ett prisbasbelopp (ca 443 kr/pant) betalas av köparen. Överlåtelseavgift om 2,5% av ett prisbasbelopp (ca 1.107,50 kr) betalas av säljaren.

Mer information finns på föreningens hemsida www.varmdohus.nu

TV och Bredband

Föreningen har tecknat ett gruppavtal med Telia. Kabel-TV (basutbud), IP-telefoni och bredband (10/100) ingår i avgiften. För mer info se föreningens hemsida.

Parkering

Det finns möjlighet att hyra p-plats för 482 kr/kvartal, p-plats med elstolpe för 546 kr/kvartal och garage för 879 kr/kvartal.

Renoveringar

Fönstren renoverades 2012 och taken 2014. Man planerar att renovera fasaderna under 2016 och 2017. Man har inte planerat någon avgiftsändring. För mer info se föreningens hemsida.

Om området

Gustavsberg Hästhagen

Välkommen till Hästhagen, centralt beläget strax söder om centrum och Kvarnberget. Hästhagen präglas, precis som området Höjdhagen, av äldre vacker bruksbebyggelse med anor från Porslinsfabrikens storhetstid. Området präglas vidare av vackra talldungar vid sidan av små backiga vägar omgärdade av öppna men uppväxta trädgårdar. Det är den här behagliga balansen mellan bebyggelse och natur som gör Hästhagen till den idyll som området är idag.

Gustavsbergs centrum nås genom en kort promenad och där finns all närservice representerad i form av matbutik, banker, apotek, restauranger, tandläkare mm. I centrum finns även möjligheter till alla möjliga former av sportverksamhet som t ex gym, tennis och simhall.

Väster om Hästhagen ligger Farsta Slottsvik och Gustavsbergs anrika Porslinsfabriksområde som idag bjuder på ett kulturellt utbud i form av gallerier, restauranger, butiker och muséeum. Farsta Slottsvik bjuder vidare på vackra promenadstråk i skärgårdsnatur och fina uflyktsplatser att picknicka på.

Värmdö är en snabbt växande kommun kanske just på grund av dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med dess närhet till staden. Gustavsberg, som är huvudort på Värmdö har alla dessa attribut; Närhet till storstad, vacker skärgårdsnatur och dessutom unik kulturhistoria i form av det anrika fabriksområdet. Välkommen att trivas i Gustavsberg!

Kommunikation

Bra kommunikationer in till stan. Buss 474 går förbi centrum till Slussen på ca 25 min.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Schill Frukt Och Grönt
490 m
Hemköp Hamnen
1,1 km
Köpcentrum & Gallerior
Värmdö Marknad
1,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan LÄR
330 m
Förskoleförvaltningen
440 m
Grundskolor
Lär Skola
190 m
Förskolan LÄR
330 m
Gymnasium
Gustavsbergs gymnasium
950 m
Mälardalens Ridgymnasium AB
1,1 km
Golfbanor & Golfklubbar
Nacka Golfklubb
3,3 km
Wermdö Golf & Country Club
3,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ösby Sporthall
440 m
Ekvallen Värmdö AB
660 m
Simhallar & Utomhusbad
Gustavsbergsbadet
920 m
Vattenhuset AB
1,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ulrika Andersson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte