Chamottevägen 9 3Tr

Bilder

  • Såld!

Chamottevägen 9 3Tr , Gustavsbergs Hamn , Värmdö

Välkommen till den här nyproducerade och välplanerade 2:an med balkong vid Porslinskvarteren i Gustavsbergs Hamn. Öppen och ljus planlösning med stora sociala ytor som är lätt att möblera. Stora fönsterpartier i två väderstreck för härligt ljusinsläpp.

47 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 992 kr inkl värme, vatten och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
47 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
534
Byggår:
2014

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

47 kvm

Rumsbeskrivning

Välplanerad tvåa i attraktivt och ostört gavelläge högt upp i fastigheten med solig balkong i sydväst. I porslinskvarteren vid Gustavsbergs Hamn växer en skärgårds stad fram nära vatten och båtliv med trevliga promenadstråk och caféer. Lägenheten har genomgående hög standard med tidlösa materialval och nya vitvaror med garanti. Öppen och ljus planlösning med stora sociala ytor som är lätt att möblera. Stora fönsterpartier i två väderstreck för härligt ljusinsläpp. Gustavsberg har mycket bra kommunikationer med motorvägsbussar som tar dig till Slussen på ca: 30 minuter. Med bil ca: 20 minuter.

Interiör
Lägenheten har genomgående parkettgolv i ek och vitmålade väggar. Innerdörrarna är vita med handtag i matt borstad krom. Fönsterbänkar av natursten. Garderoberna är inredda med hylla och klädstång medan linneskåp har hyllor och trådbackar.

Hall
Stor och välkomnande hall med säkerhetsdörr, garderob med inrett städskåp och plats för hatthylla/krokar och ytterligare förvaring. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Sovrum med garderob och linneskåp. Utgång till balkong från vardagsrummet. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

Kök
Ljust och välplanerat kök med mycket förvaring. Stilrent och sobra materialval med vita köksluckor med infälld belsyning över svartmelerad arbetsbänk som bryter av snyggt mot kaklat stänkskydd i vitt. Diskbänk med stor ho i rostfritt. Nya vitvaror med smart placering snyggt ifällda i kökslösningen. Genomgående rostfritt med infällda ugnar (varmluft och micro) samt induktionshäll med fläktkåpa och integrerad diskmaskin. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med access till solig balkong från köket. Vitmålade väggar med ekparkett på golv.

Vardagsrum
Ljust och öppet med härlig kontakt med kök och solig balkong. Stora sociala ytor med gott om plats för alla behov. Förvaring, TV-hörna, soffa och fåtöljer. Vitmålade väggar med ekparkett på golv.

Sovrum
Lugnt och ostört sovrum i högt och fritt läge mot gågata. Inredd garderobsvägg med snygga skjutdörrar i vitt. Plats för dubbelsäng och ytterligare förvaring. Vitmålade väggar med ekparkett på golv.

Bad/WC
Helkaklat badrum med bra planlösning och tidlösa materialval. Duschhörna med vikdörrar i glas, stor kombimaskin för tvätt och tork. Vit komod med handfatt och spegel med belysning. Ytterligare plats för förvaringsskåp och handdukstorkare mm. Vikaklade väggar med svart klinker på golv.

Balkongen har svart pinnaräcke och sinusplåt med rund handledare. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Avgift

2 992 kr inkl värme, vatten och kabel-tv

Andel i föreningen

0,8433%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2014

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Gustavsberg 1:481

Allmänt om fastigheten

Förening

Namn

Brf Dreja Porslinsfabriken

Om föreningen

Välkommen till bostadsrättsföreningen Dreja Porslinsfabriken!

Föreningen består av 100 lägenheter på fastigheten Gustavsberg 1:481 och ligger belägen på adresserna Chamottevägen 7,9 och 11, Magnus Isaeus Gata 1 samt Stig Lindbergs Gata 8 och 10. De första medlemmarna flyttade in i april 2016. Fastigheten har hiss. Hushållsel ingår ej i avgifterna.

Upplåtelseavgift, överlåtelseavgift och pantsättningsavgift tas ut efter beslut av styrelsen.

Kostnaderna för projektet grundar sig på kostnadskalkyl 2015-01-19 och antagen Ekonomisk Plan som presenteras under övriga dokument. Eftersom lägenheten är under produktion och inte kan visas förväntas färdigställandet ske i enlighet med prospekt, materiallista, rumsbeskrivning. Materialval för denna lägenhet är gjorda enligt "Inredarens val", se inredningskatalog under övriga dokument.

Antal lägenheter

100

TV och Bredband

Årsavgiften inkluderar fast avgift för TV, bredband och telefoni med 1032 kr/år (samtalsavgifter tillkommer). Kostnad för eventuell TV utöver basutbudet likaså högre bredbandshastighet betalas av bostadsrättshavaren direkt till leverantören. För telefoni tillkommer samtalsavgiften.

Om området

Gustavsbergs Hamn

Gustavsberg är en unik stadsdel med ett rikt kulturarv. Här har du nära till både Stockholms city och skärgården. Området runt hamnen är vackert redan idag, med småbåtsliv och skärgårdskänsla - men ska utvecklas med fler restauranger, butiker, parker och utbyggd hamnpromenad. I Gustavsbergs centrum finns butiker och service, och Värmdö köpkvarter ligger på cykelavstånd. I Gustavsberg finns också Ekvallens idrottsplats, en skatepark och Gustavsbergsbadet. Gästhamn för båtburna gäster I området finns bra service, skolor och förskolor. I närheten kommer en servicebrygga och gästhamn byggas, perfekt när du har båtburna gäster på besök.

Läs mer om Gustavsbergs här: http://gustavsberg.nu/

Goda kommunikationer
Från Gustavsberg tar du dig in till Slussen med buss på ca 25 minuter. I Gustavsbergs centrum finns ett stort antal busslinjer. Med bil tar det dig ca 20 minuter.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Widblad Bakery AB
50 m
Hemköp Hamnen
210 m
Köpcentrum & Gallerior
Värmdö Marknad
1,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Pysslingen Förskolor & Skolor AB
470 m
Blomkulan Förskola
470 m
Kollektivtrafik
Hamnen
30 m
Vårdcentralen
160 m
Grundskolor
Gustavsskolan
570 m
Kvarnbergsskolan
570 m
Gymnasium
Gustavsbergs gymnasium
330 m
Mälardalens Ridgymnasium AB
350 m
Golfbanor & Golfklubbar
Nacka Golfklubb
2,3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Gustavsberg Fastigheter AB
200 m
Ekvallen Värmdö AB
510 m
Simhallar & Utomhusbad
Gustavsberg Fastigheter AB
200 m
Vattenhuset AB
640 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Håkan Westberg eller Emelie Zazzi för mer information!

Håkan Westberg

Håkan Westberg

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0700-90 32 82

hakan.westberg@husmanhagberg.se

Emelie Zazzi

Emelie Zazzi

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

073-324 14 42

emelie.zazzi@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte