Chamottevägen 9 3Tr

Bilder

  • Såld!
  • Nyproduktion
  • Toppmodern och trevligt i populära Gustavsbergs Hamn
  • Nytt och modernt med hög mysfaktor
  • Välkomnande hall med bra förvaring och stora garderober
  • Stora fönsterpartier för härligt ljusflöde med stor balkong
  • Svart arbetsbänk i skön kontrast till rostfri diskho

Chamottevägen 9 3Tr , Gustavsbergs Hamn , Värmdö

Välkommen till den här nyproducerade och välplanerade 2:an med balkong vid Porslinskvarteren i Gustavsbergs Hamn. Öppen och ljus planlösning med stora sociala ytor som är lätt att möblera. Stora fönsterpartier i två väderstreck för härligt ljusinsläpp.

47 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 992 kr inkl värme, vatten och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
47 kvm
Våning:
3, hiss finns
Lägenhetsnummer:
534
Byggår:
2014

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

47 kvm

Rumsbeskrivning

Välplanerad tvåa i attraktivt och ostört gavelläge högt upp i fastigheten med solig balkong i sydväst. I porslinskvarteren vid Gustavsbergs Hamn växer en skärgårds stad fram nära vatten och båtliv med trevliga promenadstråk och caféer. Lägenheten har genomgående hög standard med tidlösa materialval och nya vitvaror med garanti. Öppen och ljus planlösning med stora sociala ytor som är lätt att möblera. Stora fönsterpartier i två väderstreck för härligt ljusinsläpp. Gustavsberg har mycket bra kommunikationer med motorvägsbussar som tar dig till Slussen på ca: 30 minuter. Med bil ca: 20 minuter.

Interiör
Lägenheten har genomgående parkettgolv i ek och vitmålade väggar. Innerdörrarna är vita med handtag i matt borstad krom. Fönsterbänkar av natursten. Garderoberna är inredda med hylla och klädstång medan linneskåp har hyllor och trådbackar.

Hall
Stor och välkomnande hall med säkerhetsdörr, garderob med inrett städskåp och plats för hatthylla/krokar och ytterligare förvaring. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Sovrum med garderob och linneskåp. Utgång till balkong från vardagsrummet. Vitmålade väggar och ekparkett på golv.

Kök
Ljust och välplanerat kök med mycket förvaring. Stilrent och sobra materialval med vita köksluckor med infälld belsyning över svartmelerad arbetsbänk som bryter av snyggt mot kaklat stänkskydd i vitt. Diskbänk med stor ho i rostfritt. Nya vitvaror med smart placering snyggt ifällda i kökslösningen. Genomgående rostfritt med infällda ugnar (varmluft och micro) samt induktionshäll med fläktkåpa och integrerad diskmaskin. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med access till solig balkong från köket. Vitmålade väggar med ekparkett på golv.

Vardagsrum
Ljust och öppet med härlig kontakt med kök och solig balkong. Stora sociala ytor med gott om plats för alla behov. Förvaring, TV-hörna, soffa och fåtöljer. Vitmålade väggar med ekparkett på golv.

Sovrum
Lugnt och ostört sovrum i högt och fritt läge mot gågata. Inredd garderobsvägg med snygga skjutdörrar i vitt. Plats för dubbelsäng och ytterligare förvaring. Vitmålade väggar med ekparkett på golv.

Bad/WC
Helkaklat badrum med bra planlösning och tidlösa materialval. Duschhörna med vikdörrar i glas, stor kombimaskin för tvätt och tork. Vit komod med handfatt och spegel med belysning. Ytterligare plats för förvaringsskåp och handdukstorkare mm. Vikaklade väggar med svart klinker på golv.

Balkongen har svart pinnaräcke och sinusplåt med rund handledare. Till lägenheten hör ett källarförråd.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 4, hiss finns

Avgift

2 992 kr inkl värme, vatten och kabel-tv

Andel i föreningen

0,8433%

Andel av årsavgiften

0%

Reparationsfond

0 kr

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2014

Energideklaration

Behövs ej för denna bostadstyp.
Energiklass: -

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

Gustavsberg 1:481

Förening

Namn

Brf Dreja Porslinsfabriken

Om föreningen

Föreningen består av två punkthus och ett lamellhus med totalt 100 lägenheter och 1 lokal. Adresserna är Chamottevägen 7, 9 och 11, Magnus Isaeus Gata 1 samt Stig Lindbergs Gata 8 och 10. Fastigheterna uppfördes av Ikano Bostad och de första medlemmarna flyttade in våren 2016. Lägenheterna är 33-91 kvm och fördelade på 1-4 rok. Ekonomisk förvaltning sköts av SBC. Det finns cykel- och rullstolsförråd i huset. Det finns även stor härlig innergård med fina planteringar, en mysig pergola, lekytor, grillplats och cykelställ. Till varje lägenhet hör ett förråd på vinden eller i källaren.

Föreningen har inte planerat någon avgiftsändring för 2018. Upplåtelseavgift, överlåtelseavgift och pantsättningsavgift tas ut efter beslut av styrelsen.
Föreningens hemsida: http://brfdreja.se/index.html

Antal lägenheter

100

TV och Bredband

Fastigheten är ansluten till Comhem. TV (basutbud), bredband och telefoni ingår i månadsavgiften. Samtalskostnader och ev uppgraderingar av TV och bredband betalas av medlemmen.

Parkering

Det finns 60 parkeringsplatser i ett garage i nära anslutning till huset. En plats kostar 950 kr/mån. Separat kösystem.

Överlåtelseavgift

1137 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Gustavsbergs Hamn

Gustavsberg är en unik stadsdel med ett rikt kulturarv. Här har du nära till både Stockholms city och skärgården. Området runt hamnen är vackert redan idag, med småbåtsliv och skärgårdskänsla - men ska utvecklas med fler restauranger, butiker, parker och utbyggd hamnpromenad. I Gustavsbergs centrum finns butiker och service, och Värmdö köpkvarter ligger på cykelavstånd. I Gustavsberg finns också Ekvallens idrottsplats, en skatepark och Gustavsbergsbadet. Gästhamn för båtburna gäster I området finns bra service, skolor och förskolor. I närheten kommer en servicebrygga och gästhamn byggas, perfekt när du har båtburna gäster på besök.

Läs mer om Gustavsbergs här: http://gustavsberg.nu/

Goda kommunikationer
Från Gustavsberg tar du dig in till Slussen med buss på ca 25 minuter. I Gustavsbergs centrum finns ett stort antal busslinjer. Med bil tar det dig ca 20 minuter.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Hemköp Hamnen
210 m
Schill Frukt Och Grönt
1,2 km
Köpcentrum & Gallerior
Värmdö Marknad
1,2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Blomkulan Förskola
470 m
Pysslingen Förskolor & Skolor AB
470 m
Grundskolor
Gustavsskolan
570 m
Kvarnbergsskolan
570 m
Gymnasium
Gustavsbergs gymnasium
330 m
Mälardalens Ridgymnasium AB
350 m
Golfbanor & Golfklubbar
Nacka Golfklubb
2,3 km
Wermdö Golf & Country Club
4,5 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Gustavsberg Fastigheter AB
200 m
Ekvallen Värmdö AB
510 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
640 m
Gustavsbergsbadet
1000 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Håkan Westberg eller Emelie Zazzi för mer information!

Håkan Westberg

Håkan Westberg

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare Franchisetagare

Ansvarig mäklare

0700-90 32 82

hakan.westberg@husmanhagberg.se

Emelie Zazzi

Emelie Zazzi

Värmdö

Reg. Fastighetsmäklare

Extra kontaktperson

073-324 14 42

emelie.zazzi@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte