Strömstarevägen 18

Bilder

  • Såld!
  • Strömstarevägen
  • Stort trädäck i soligt söderläge
  • Härlig balkong med fint solläge
  • Hall på entréplan
  • Vardagsrum

Strömstarevägen 18 , Gustavsberg Ösbydalen , VÄRMDÖ

Bostadsrättsradhus med härligt trädäck vid entrén med sol hela dagen. Tre sovrum och kök med rymlig matplats. Solig balkong med utgång från ett av sovrummen. Möjlighet finns att inreda vinden. Beläget i barnvänligt område med lekplatser och gångväg till Ösbyskolan och flera förskolor. Nära till buss och köpcentrum.

87,5 kvm, 3,5 rok

Månadsavgift:
5 887 kr inkl värme, VA och parkeringsplats
Typ:
Lägenhet
Boarea:
87,5 kvm
Våning:
Byggår:
1991
Driftskostnad:
1 267 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3,5 rum

Boarea

87,5 kvm

Rumsbeskrivning

ENTRÉPLAN

Hall: På entréplan finns en rymlig hall med plats för avhängning och förvaring. Ljusa väggar, fondtapet och valnötslaminatgolv. Ingång till förråd under trappan.

ÖVRE PLAN

Sovrum: Trappan leder upp till övre plan där det finns tre sovrum. Sovrum 1 har vita väggar, rödblommig fondtapet och valnötslaminatgolv. Sovrum 2 har ljusgrå väggar och valnötslaminat på golv och en av väggarna. Sovrum 3 har vita väggar, valnötslaminatgolv och ett fönster högt upp som släpper in ljus från vardagsrummet. Från sovrum 1 finns utgången till en balkong i soligt sydvästläge.

Vardagsrum: Vardagsrummet ligger trevligt beläget intill köket och det stora fönsterpartiet bjuder på fin utsikt, precis som i köket. Vita väggar, fototapet som fondvägg och valnötslaminatgolv.

Kök: Kök med rymlig matplats och fint ljusinsläpp från stort fönsterparti. Vita skåpsluckor och vitt kakel ovan arbetsytorna. Ljusa väggar och valnötslaminatgolv. Utrustningen består av spis (ca 2013), fläkt (ca 2014), diskmaskin (2015), kyl och frys.

Badrum: Vitt, kaklat badrum med brun våtrumsmatta. WC, handfat, badkar, tvättmaskin och torktumlare.

Hall: Övre hall med ljusa väggar, liggande träpanel på väggarna längs ena sidan och valnötslaminatgolv. Här finns en lucka som leder upp till vinden, där det finns gott om plats för förvaring.

Övrigt: Samtliga innerdörrar byttes ut 2014. Ursprunglig planlösning är 3 rum och kök. Här har man valt att dela av vardagsrummet för att på så vis få ett extra sovrum. Möjlighet finns att inreda vinden. Observera att det krävs bygglov från kommunen samt tillstånd från bostadsrättsföreningen.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Avgift

5 887 kr inkl värme, VA och parkeringsplats

Andel i föreningen

1,49926%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

2-plans bostadsrättsradhus

Byggnadsår

1991

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 december 2008
Energiprestanda: 128 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Härligt trädäck om ca 24 kvm vid entrén. Här bjuds på soligt söderläge och det finns gott om plats för sittgrupp.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

15 208 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 13 000 kr
Försäkring: 2 208 kr
Beräknat antal personer: 4

Förening

Namn

Brf Blå Kontur

Om föreningen

Föreningen består av 7 flerbostadshus i två våningar med 40 lägenheter med egen ingång på Strömstarevägen samt 4 radhus på Blåmesvägen. Totalt 44 hushåll. Föreningen ingår i två samfälligheter (Ösbydalens samfällighetsförening och Blå Konturs samfällighetsförening). Ekonomisk förvaltning sköts av ISS.

I föreningen finns en gemensam grovtvättstuga och samlingslokal. I lokalen finns pentry med kylskåp, glas och porslin. Den är möblerad med soffor, fåtöljer, bord och stolar. Det finns dessutom ett pingisbord och TV. I föreningen finns också ett cykelrum, tre soprum och två redskapsförråd där man kan låna trädgårdsredskap.

Man har inte planerat några avgiftsändringar. Målning av husfasader har skett 2017 och sista huslängan kommer att målas våren 2018. Läs gärna mer om föreningen på deras hemsida.

TV och Bredband

Fastigheten är ansluten till ComHem. Det analoga TV-utbudet ingår i avgiften. För tillägg av TV, telefoni och bredband kontakta ComHem.

Parkering

Egen parkeringsplats ingår i månadsavgiften. Vill man hyra elstolpe kostar det 150 kr/mån. Det finns ett antal gästparkeringsplatser på Strömstarevägens yttre parkering samt några på Blåmesvägens parkering.

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Gustavsberg Ösbydalen

Gustavsberg erbjuder en mysig skärgårdsmiljö nära naturen och samtidigt nära till stan med dess rika nöjesliv. Promenadavstånd till Gustavsbergs hamn med bistro, café porslinsbutik mm. Närhet till badhus med äventyrsbad, motionsbassäng, bubbelpool, bastu, gym och relaxavdelning. Möjlighet till båtplats i Farstaviken (Boo Marina alt Gustavsbergs båtklubb). Närområdet ger stora möjligheter för friluftsaktiviteter. Idrottsplatsen Ekvallen har badhus, sporthall, ishall, tennishall och stor isbandyplan.

Kommunikation

När du vill åka in till Stockholm finns det mycket goda förbindelser med direktbussar som i egen fil tar dig till och från Slussen på drygt 20 minuter.

Närservice

Värmdö köpcentrum finns på gångavstånd, där har du alla butiker du kan tänka dig. Lindex, Dressman, Jula, Rusta, Siba, Systembolag, Apotek, Ica, Willys, Kemtvätt, Cafe, Hemtex, tandläkare och vårdcentral osv
I Gustavsbergs centrum finner du också all tänkbar närservice. Apotek, mataffär, banker, konditoriet Delselius, frisörer, blombutik, djuraffär, systembolaget, hudvårdklinik, folktandvårdsmottagning, restauranger mm.
I Gustavsbergs hamn finns även vårdcentral och barnavårdcentral.

Ösbyskolan finns precis intill området och dom har elever från F-9.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Schill Frukt och Grönt
340 m
LiDL
1,3 km
Köpcentrum & Gallerior
Värmdö Marknad
1,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan LÄR
180 m
Åkerlyckan Förskola
490 m
Kollektivtrafik
Ösbydalen
240 m
Hästhagen
620 m
Grundskolor
Förskolan LÄR
180 m
Ösbyskolan
600 m
Gymnasium
Gustavsbergs gymnasium
1,4 km
Mälardalens Ridgymnasium AB
1,6 km
Universitet & Högskolor
Jonas Colliander Consulting
1,7 km
Golfbanor & Golfklubbar
Wermdö Golf & Country Club
3,2 km
Wermdö Golf O Country Club
3,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ösby Sporthall
520 m
Gustavsbergsbadet
860 m
Simhallar & Utomhusbad
Gustavsbergsbadet
860 m
Gustavsberg Fastigheter AB
1,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Ulrika Andersson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,74 %
Ansök om lånelöfte