Hästskovägen 16

Bilder

  • Såld!
  • Egen uteplats med vy mot trädgård och natur
  • Uteplats mot trädgården
  • Gavellägenhet på trevliga Hästskovägen
  • Matplats och vardagsrum i öppen planlösning
  • Stor härlig inglasad balkong med kvällssol

Hästskovägen 16 , Gustavsberg Hästhagen , VÄRMDÖ

Äntligen en av de större trerumslägenheterna på Hästskovägen till salu. Den här dessutom med både uteplats och inglasad balkong! Belägen i välrenommerad 50+ förening mitt i centrala Gustavsberg med närhet till kommunikationer, service och natur. En strålande fin chans till ett idealiskt seniorboende.

90 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
5 615 kr inkl värme, vatten och kabel-tv
Typ:
Lägenhet
Boarea:
90 kvm
Våning:
1, hiss finns
Byggår:
2003
Driftskostnad:
600 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

90 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in på Hästskovägen 16 och in till den här förtjusande fina lägenheten präglad av ljus från tre väderstreck, genomtänkt och rymlig planlösning, uteplats med anslutning till föreningens trädgård samt inglasad balkong med kvällssol. Hela 90 kvadratmeter fördelade på vardagsrum, kök och matplats i öppen planlösning, två sovrum, helkaklat badrum med tvättutrustning, klädkammare samt en extra gäst-WC. Dessutom genomgående hög standard med ekparkett, skjutdörrsförvaring samt kvalitétsvitvaror. Välkommen att trivas i den här pärlan till lägenhet!

Entré till hall med avskild avhängningsplats med städskåp/garderob samt extra skåp ovan. Dessutom tillgång till stor klädkammare försedd med inredning i form av hyllor och klädstång. Stort rymligt helkaklat badrum med golvvärme, handfat, spegelskåp, WC, dusch bakom glasvägg, handdukstork, vädringsfönster samt tvättavdelning med tvättmaskin (Electrolux), torktumlare (Electrolux), arbetsbänk och överskåp för förvaring. Dessutom en extra förvaringsmöbel för linne etc. I anslutning till hall finns även en extra gäst-WC med klinkers på golv, handfat, spegelskåp och WC. Välkommen vidare till vardagsrum, kök och matrum i öppen planlösning. Vardagsrum med stort fönsterparti ut mot den inglasade balkongen, fransk balkong mot gaveln för vädring samt fin ekparkett. Parallellkök med gott om förvaringsmöjligheter i form av skåp och lådor. Funktionellt gjort med ugn i midjehöjd, bänksskivor av laminat och rostfritt, dubbelho, diskmaskin (Electroluc, 2014), glashäll, fläkt, kyl/frys samt inbyggd micro. Ljusgula luckor i kombination med ljusgrått kakel som stänksskydd. Två sovrum på vardera 13 och 14 kvm. Det första försett med ekparkett, tapet, garderob med inredning (ELFA) bakom spegelskjutdörrar samt utgång till uteplatsen. Det största sovrummet mot gaveln har fönster åt två väderstreck, ekparkett samt garderob bakom spegelskjutdörrar.

Ett centralt boende som bjuder på det mesta!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns

Avgift

5 615 kr inkl värme, vatten och kabel-tv

Driftskostnad

7 200 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 7 200 kr
Beräknat antal personer: 1

Andel i föreningen

2,451%

Andel av årsavgiften

2,451%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2003

Uppvärmning

Vattenburen värme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 23 juli 2008
Energiprestanda: 102 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: Isolerglas

Fastighetsbeteckning

Ösby 1:316

Övrigt

Stor härlig inglasad balkong (12 kvm) i västläge med kvällssol. Uteplats i anslutning till föreningens trädgård med förmiddagssol. Uteplats med stenplattor, insynsskyddande plank och staket. Fransk balkong för vädring på gavelsidan.
Uppkoppling via ComHem erbjuds.
Tillhörande förråd (nr 14) på entréplanet.

Förening

Namn

Brf Manegen

Om föreningen

Föreningen består av två bostadshus med totalt 44 bostadsrätter.
Tvättstuga finns i nr 16. Övernattningsrum med 4 bäddar och samlingslokal för ca 30 personer går att hyra. Verkstad, gym och pingisbord i port nr 7. Förråd, cykelrum och soprum på entréplan.
P-platser i form av carport (450 kr/mån, kö) eller p-plats (200 kr/mån), p-plats med motorvärmare (250 kr/mån) finns att hyra. Gästparkering (6 st.) finns också. Kö till parkeringar i carport och plats med motorvärmare.
ComHem inkopplat i fastigheten.
Lägsta ålder för medlemskap i föreningen är 50 år. Det räcker med att en av lägenhetsinnehavarna fyllt 50 år.
Köparen debiteras överlåtelseavgift 2,5% av basbeloppet.
Pantsättningsavgift debiteras med 1% av basbeloppet.
Ingen avgiftsändring förrän årsskiftet 2016/2017.
Föreningen har precis bytt ut alla maskiner i tvättstugan.

Fastighetens ventilation består av tillluftsventiler under radiatorerna samt mekanisk frånluft i badrum och kök.
OVK gjord i november 2014.

Slutligen är föreningen mycket trevlig och det anordnas aktiviteter gemensamt för dem som vill.

Om området

Gustavsberg Hästhagen

Välkommen till Hästhagen och Gustavsberg! Hästhagen är Gustavsbergs kanske allra centralaste område beläget strax söder om centrum och Kvarnberget. Hästhagen präglas, precis som området Höjdhagen, av äldre vacker bruksbebyggelse med anor från Porslinsfabrikens storhetstid. Området präglas vidare av vackra talldungar vid sidan av små backiga vägar omgärdade av öppna men uppväxta trädgårdar. Det är den här behagliga balansen mellan bebyggelse och natur som gör Hästhagen till den idyll som området är idag.

Gustavsbergs centrum nås genom en kort promenad och där finns all närservice representerad i form av matbutik, banker, apotek, restaurant, tandvård mm. I Centrum finns även möjligheter till alla möjliga former av sportverksamhet som t ex gym, tennis och simhall. Busshållplatsen ligger endast ca 150 m från lägenheten och därifrån går direktbuss (474) förbi centrum och till Slussen och tar ca 25 min. De går var tionde minut.

Väster om Hästhagen ligger Farsta Slottsvik och Gustavsbergs anrika Porslinsfabriksområde som idag bjuder på ett kulturellt utbud i form av gallerier, restauranger, butiker och muséeum. Farsta Slottsvik bjuder vidare på vackra promenadstråk i skärgårdsnatur och fina uflyktsplatser att picknicka på.

Värmdö är en snabbt växande kommun kanske just på grund av dess fantastiska skärgårdsnatur i kombination med dess närhet till staden. Gustavsberg, som är huvudort på Värmdö har alla dessa attribut; Närhet till storstad, vacker skärgårdsnatur och dessutom unik kulturhistoria i form av det anrika fabriksområdet. Välkommen att trivas i Gustavsberg och Farsta Slottsvik!

Vill du ha mer information om kommunal service i Värmdö kan du kontakta Värmdö kommun på telefon 08-570 470 00 eller gå in på www.varmdo.se

Kommunikation

När du vill åka in till Stockholm finns det mycket goda förbindelser med direktbussar som i egen fil tar dig till och från Slussen på drygt 20 minuter.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Schill Frukt Och Grönt
390 m
Hemköp Hamnen
660 m
Köpcentrum & Gallerior
Värmdö Marknad
1,4 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskoleförvaltningen
170 m
Åkerlyckan Förskola
250 m
Grundskolor
Kvarnbergsskolan
430 m
Lär Skola
520 m
Gymnasium
Gustavsbergs gymnasium
770 m
Mälardalens Ridgymnasium AB
940 m
Golfbanor & Golfklubbar
Nacka Golfklubb
2,9 km
Wermdö Golf & Country Club
3,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Ösby Sporthall
170 m
Ekvallen Värmdö AB
260 m
Simhallar & Utomhusbad
Gustavsbergsbadet
490 m
Vattenhuset AB
1,2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Jenny Svensk för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte