Blå Blomvägen 2A

Bilder

  • Såld!

Blå Blomvägen 2A , Charlottendalshöjden , VÄRMDÖ

Välkommen in i välplanerad och välskött 1,5 RoK belägen i populära Charlottendalshöjden. Njut bl a av inglasad balkong, genomgående ekparkett samt helkaklat badrum. Dessutom är lägenheten försedd med sovalkov med fönster vilken lätt går att göra om till ett riktigt rum.

43,5 kvm, 1,5 rok

Månadsavgift:
3 200 kr inkl värme, VA och kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
43,5 kvm
Våning:
2, hiss finns
Lägenhetsnummer:
123
Byggår:
2005
Driftskostnad:
300 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1,5 rum

Boarea

43,5 kvm

Rumsbeskrivning

Välkommen in i den här välplanerade, välskötta och ljusa 1,5 RoK belägen i populära Charlottendalshöjden. Njut av ljusa väggar, omslipningsbar ekparkett, inglasad balkong samt helkaklat badrum. Dessutom är lägenheten försedd med sovalkov med fönster vilken lätt går att göra om till ett riktigt rum.

Entré till hall försedd med plats för avhängning, garderob, linneskåp samt städskåp.

Helkaklat badrum i vitt och grått med vitt klinkergolv med golvvärme. WC, handfat, spegelskåp, handdukstork, dusch med glasvägg. Praktisk tvättavdelning med tvättmaskin/ torktumlare i ett (Electrolux), arbetsbänk och överskåp.

Trivsamt och väldisponerat kök med vit köksinredning (Vedum) ochl ljusblått kakel ovan arbetsbänkar av laminat (Virrvarr) samt rostfritt. Ljusa tapetserade väggar och ekparkett. Generös matplats med gott om plats för middagsbjudningar. Utrustningen består av spis med ugn, fläkt samt kyl/frys.

Sovalkov med 3 garderober som går att göra om till ett separat rum.

Inglasad balkong med sol på morgon och förmiddag.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 3, hiss finns

Avgift

3 200 kr inkl värme, VA och kabel-TV

Andel i föreningen

1,2376%

Andel av årsavgiften

1,2376%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2005

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 1 september 2008
Energiprestanda: 132 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Kabel-TV: Ansluten till kabelnätet. Leverantör Comhem. Basutbudet ingår i månadsavgiften.
Bredband: Via kabel-TV. Leverantör Comhem.
Förråd: Till lägenheten hör ett förråd, ca 4 kvm, beläget i separat hus på gården.
Gemensamma utrymmen: Cykelförråd och soprum i separat hus på gården.
Parkering: Föreningen har P-platser för uthyrning, 250 kr/mån. Hälften av dessa är försedda med motorvärmaruttag, 375 kr/mån. Det finns även en gästparkering med 9 platser.

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

3 600 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 3 600 kr
Beräknat antal personer: 1

Övrigt

Inglasad balkong
Förråd i länga (nr 23).

Förening

Namn

Brf Charlottendalshöjden 1

Om föreningen

Föreningen består av fem flerbostadshus med totalt 65 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Varje hus har tre våningar med tretton lägenheter (tre 4:or, två 3:or, tre 2:or och fem 1:or). Husen uppfördes 2004-2005 av JM. Föreningen tar ut följande kostnader i samband med överlåtelse: 1% av prisbasbeloppet per pantsättning (betalas av köparen) och 2,5 % av prisbasbeloppet i överlåtelseavgift (betalas av köparen). För mer information se föreningens hemsida: www.charlottendalshojden.se

Området Charlottendalshöjden ligger i västra Gustavsberg och består av olika bostäder. Villor, radhus och flerbostadshus. Samtliga ingår i en samfällighet.

Fem av flerbostadshusen bildar sedan en bostadsrättsföreningen Charlottendalshöjden 1.

Varje hus har tre våningar med tretton lägenheter, tre 4:or, två 3:or, tre 2:or och fem 1:or. Totalt finns det i föreningen 65 lägenheter.

Bostadsrättsföreningens hus uppfördes under 2004-2005 av JM. Inflyttning avslutades under december 2005.

Till varje lägenhet hör ett förråd som är placerat i separata byggnader inom området, där även gemensamma cykelrum finns.

Samfällighet

Gemensamma anläggningar inom området sköts av samfällighetsförening. I föreningen ingår drift och skötsel av vägar, gångbanor, belysning, kabeltevenät, gästparkeringar, lekplats och naturmark inom kvarteret. Alla fastigheter ingår i samfällighetsföreningen och betalar till den en årsavgift som fastställs vid varje årsmöte. Styrelsen för samfälligheten består av representanter för de boende i området Charlottendalshöjden. Dessa väljs på årsmötet. Årsavgiften ingår i månadsavgiften.

Byggnaderna
Fem av flerbostadshusen har uppförts i 3 våningar med totalt tretton lägenheter i varje hus. Totalt innehåller de fem huskropparna 65 lägenheter, och bildar en bostadsrättsförening.

Sophantering
Soprum finns i separata byggnader inom området.

Värme och ventilation
Bostäderna värms upp med fjärrvärme och har mekanisk frånluftsventilation.

Trapphus och postboxar
Det finns ett trapphus med hiss i varje hus. Porten är försedd med kodlås, samtliga postboxar är samlade i entrén i respektive hus. En tidningsklämma finns uppsatt utanför respektive lägenhetsdörr.

Parkering
Det finns parkeringsplatser att hyra. Dessa hyrs ut av bostadsrättsföreningen. Hälften av parkeringsplatserna är försedda med motorvärmaruttag. 9 st gästparkeringsplatser tillhör bostadsrättsföreningen..

Förråd och cykelrum
Till varje lägenhet hör ett eget förråd som är placerat i separata byggnader inom området, där även gemensamt cykelrum finns..

Om området

Charlottendalshöjden

Välkommen till idyllen Charlottendalshöjden!

Det något upphöjda bostadsområdet beläget söder om Gustavsbergs hamnområde byggdes år 2006 av JM och präglas av radhus, villor och lägenheter av hög kvalité i olika storlekar. Mysigt uppväxt med buskar, lekplats, cykelvägar och en härlig grannsämja. Gyllenvägen är en återvändsgata utan biltrafik. Med närhet till buss, service, natur, hav och sportmöjligheter utgör det ett av Gustavsbergs allra populäraste bostadsområden för såväl unga som äldre. Gustavsberg är vidare en mysig skärgårdsort med närhet till natur och hav på bara 20 minuter avstånd från Slussen och Stockholms enorma stadsutbud.

Möjlighet till båtplats i Farstaviken (Boo Marina alt. Gustavsbergs båtklubb). Promenadavstånd till Gustavsbergs hamn med bistro, café porslinsbutik mm. Närhet till badhus med äventyrsbad, skridskoplan, motionsspår, mm.

Närområdet ger stora möjligheter för friluftsaktiviteter och ett stenkast från bostäderna finns idrottsplatsen Farstaborg samt Gustavsbergs ridhus. I området finns underbara strövområden/motionsspår längs Baggensfjärden och Värmdös härliga natur och gamla bruksområden. Gottholmsrundan: 2,4 km. Tjustviksrundan: 5 km.

Kommunikation

Ca 200 meter till busshållplats med mycket bra direktkommunikationer till och från Slussen, Ca 20 min. Supertät trafik under rusningstiderna (5 minut) annars var 10 minut.

Närservice

Promenadavstånd till Värmdö Marknad där det finns gott om affärer såsom; Coop, Plantagen, Biltema, ÖB, Mio m.fl.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Forum
460 m
Widblad Bakery AB
980 m
Köpcentrum & Gallerior
Värmdö Marknad
280 m
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Mariaplans Förskola
870 m
Förskoleförvaltningen
1,2 km
Kollektivtrafik
Charlottendal
250 m
Idrottsvägen
530 m
Grundskolor
Lär Skola
770 m
Ulrika Frisén AB
1,1 km
Gymnasium
Gustavsbergs gymnasium
620 m
Mälardalens Ridgymnasium AB
670 m
Golfbanor & Golfklubbar
Nacka Golfklubb
3,2 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattenhuset AB
520 m
Ekvallen Värmdö AB
970 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
520 m
Gustavsbergsbadet
1,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Jenny Svensk, föräldraledig för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte