Mårbackagatan 20B

Bilder

Utgångspris

4 700 000 kr

Bevaka slutpriset

Mårbackagatan 20B , Norrstrand , Karlstad

Tillfälle att förvärva denna rymliga familjevilla som är inredd med två rejäla lägenheter. Båda lägenheterna är ca 100 kvadratmeter och inrymmer tre sovrum, vardagsrum och kök. Villan präglas av väl tilltagen takhöjd, goda ljusinsläpp och vackra trägolv och det finns totalt tre stycken balkonger. Goda förvaringsmöjligheter finns på vinden och i källaren. Huset är beläget på det mycket populära området Norrstrand där du har närhet till bland annat mataffärer, apotek, skolor och trevliga grönområden. Varmt välkommen på visning!

195 kvm, 8 rok

Typ:
1 familjs friliggande
Boarea:
195 kvm
Biarea:
90 kvm
Tomtarea:
597 kvm
Byggår:
1939
Driftskostnad:
3 360 kr/månad
Utgångspris:
4 700 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

  • Sön 27 aug 11:00-12:00

    Boka här

    Välkommen att anmäla dig till visning!

  • Mån 28 aug 17:00-18:00

    Boka här

    Välkommen att anmäla dig till visning!

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

8 rum varav 6 sovrum

Boarea

195 kvm

Biarea

90 kvm

Rumsbeskrivning

Varmt välkommen till Mårbackagatan 20B!
Här finner du en mycket rymlig villa om 195 kvadratmeter. Villan har delats upp i två rejäla lägenheter som disponeras enligt följande:

Lägenhet 1 - nedre plan

Entréhall
Du välkomnas in i lägenheten av en ljus hall med direkt anslutning till matsalsrummet. På golvet ligger en plastmatta i klinkerimitation med olika grå nyanser och väggarna är målade i en ljusgrå kulör. Plats finns för avhängning av ytterkläder och skor.

Duschrum
Direkt till vänster ligger det rymliga duschrummet som är utrustat med toalett, tvättställ, dusch och förvaringsskåp. På golvet ligger klinker i olika nyanser av terracotta och väggarna bär ljusa kakelplattor.

Matsal
Rakt fram i entrén mynnar hallen ut i matsalsrummet och här övergår plastmattan i ett vackert trägolv. Väggarna har samma ljusa färg som entréhallen och ljusinsläppet är gott tack vare två fönster. För den som önskar finns här plats för ett rejält matsalsbord så att du kan bjuda in många gäster på middag.

Vardagsrum
Till höger i hallen är vardagsrummet placerat och även här ligger ett fint trägolv men väggarna är vita. Här flödar dagsljuset in från två fönster i två väderstreck och det finns utgång till en balkong som ligger med ett perfekt solläge i söder och har sol större delen av dagen. Här kan du sitta och njuta ordentligt under den varmare delen av året.

Kök
I vinkel med matsalen, och med en stor öppning mellan rummen, ligger köket. Köket har ett schackrutigt golv och ljusa väggar som matchas med snickerier i ek och ljust kakel. Den maskinella utrustningen består av kyl, frys, diskmaskin, spishäll, ugn och spisfläkt.

Sovrum 1
Bortanför köket, i den norra delen av huset, ligger lägenhetens första sovrum. Trägolv och vita väggar. Förvaringsmöjligheter i en garderob och ljusinsläpp genom ett fönster som vetter mot norr.

Hall
Efter sovrum 1 finns en hall som leder dig vidare till sovrum 2 och 3 och här finns plats att ställa ett skrivbord om du vill ha en kontorsplats. Väggarna är vita och på golvet ligger ett trägolv.

Sovrum 2
Lägenhetens andra sovrum har trägolv, vita väggar och förvaringsmöjligheter i en garderob. Även här finns ett fönster som vetter mot norr.

Sovrum 3
Längst bort i hallen ligger det största sovrummet, sovrum 3, och här ges utrymme åt en större säng med tillhörande sängbord. Väggarna har en jordnära nyans och det är ett fint ljusinsläpp från två fönster i två väderstreck. Goda förvaringsmöjligheter i en garderobsmöbel. Trägolv.

Lägenhet 2 - övre plan

Entréhall
När du kliver in i lägenheten på övre plan välkomnas du av en ljus och öppen hall med trägolv, vit bröstpanel och tapet i orange nyans. Till vänster finns plats för avhängning och rakt fram mynnar hallen ut i matsalen.

Duschrum
Till vänster i hallen finner du duschrummet som är stilrent med grått klinker (med golvvärme under) och vitt kakel. Här finns vägghängd toalett, tvättställ, dusch samt förvaringsskåp.

Vardagsrum
Till höger i entréhallen ligger det rymliga vardagsrummet som nås genom charmiga dubbeldörrar med glas. Generös yta som ger plats åt en större soffgrupp. Vackert trägolv, ljusa väggar och fönster i två väderstreck. Från detta rum når du lägenhetens ena balkong där du kan sitta och njuta av eftermiddags- och kvällssolen i goda vänners lag.

Kök och matsal
Precis som i den första lägenheten ligger köket i vinkel med matsalen, men här är planlösningen mer öppen och ger god kontakt mellan rummen. Det finns dessutom en kamin som bidrar med både extra värme och mysfaktor. Tack vare den öppna, sociala planlösningen blir detta den naturliga samlingsplatsen när dina nära och kära kommer på besök. Köket har två fönster och det har även matsalen så dagsljuset flödar verkligen in här. Väggarna pryds av tapet och vit träpanel och det vackra trägolvet återkommer. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spis, spisfläkt samt diskmaskin. Köket har goda arbetsytor och bra förvaringsmöjligheter. Snickerierna är vita och matchar det ljusa kaklet som sitter ovanför diskbänken.

Sovrum 1
Det första sovrummet är placerat innanför köket och har vitlaserat trägolv och ljusa, tapetserade väggar på tre sidor som bryts av med en fondvägg i caffè latte nyans. Förvaringsmöjligheter i två garderober och ett fönster mot norr.

Hall
En inre hall fördelar dig vidare till de andra två sovrummen samt badrummet. I hallen finns plats för en mindre kontorshörna. Trägolv och ljusa väggar.

Sovrum 2
Sovrum med trägolv, ljusa tapeter, skjutdörrsgarderob och fönster mot norr.

Badrum
Till vänster i hallen som fördelar dig mellan sovrummen finns ett badrum med ljust klinker (med golvvärme under) och ljusa kakel. Badrummet är utrustat med badkar, toalett och tvättställ.

Sovrum 3
Även i denna lägenhet är sovrum 3 det största sovrummet och har två fönster i två väderstreck samt trägolv. Här bär väggarna tapeter i en lugn, mörkare färg. Goda förvaringsmöjligheter i garderober med skjutdörrar. Här finns lägenhetens andra balkong som vetter åt samma håll som den första. Här kan du sitta och läsa en bra bok och njuta av kvällssolen och frisk luft innan du lägger dig. Balkongen bidrar också till goda vädringsmöjligheter.

Byggnad

Byggnadstyp

2-plansvilla med källare

Byggnadsår

1939

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 28 april 2015
Energiklass: C
Energiprestanda: 95 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Grundläggning: Källargrund
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glas & 2-glas
Tak: Betongpannor

Övrigt

Det finns totalt tre stycken balkonger. En balkong som vetter åt söder och nås från vardagsrummet i lägenheten på nedre plan och två balkonger som vetter åt nordväst och nås från vardagsrum och sovrum på övre plan.

Det finns en rymlig källare med två allrum, en tvättstuga samt goda förvaringsutrymmen.

Förvaringsmöjligheter finns även på vinden.

Robotgräsklippare ingår.

Karlstad Stadsnät finns indraget.

Fastighetsbeteckning

Typografen 23

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

40 329 kr/år

Driftskostnad, varav

Uppvärmning: 18 200 kr
El: 5 496 kr
VA: 6 615 kr
Renhållning: 2 020 kr
Sotning: 951 kr
Försäkring: 6 327 kr
Övrigt: 720 kr
Beräknat antal personer: 3

Kommentar

Under tiden som nuvarande ägare har bott i huset har lägenheten på nedre plan stått tom. Kostnaden för övrigt är 60 kr/mån till Karlstad stadsnät i nätavgift.

Taxeringskod

220

Taxeringsvärde

2 541 000 kr

Summa pantbrev

2 916 000 kr

Tomt

Areal: 597 kvm
Tomttyp: Friköpt

Tomtbeskrivning

Plan trädgårdstomt med bland annat vinbärsbuskar, grönytor och en lekstuga. På södersidan finns en biluppställningsplats.

Vatten/avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Servitut etc

Andel i samfällighet/GA: Typografen S:1

Tillträde

Enligt överenskommelse

Tryggad

Tryggadmärkningen på en bostadsrätt innebär att bostaden är besiktigad. Tryggadmärkningen på en villa innebär att fastigheten är besiktigad och försäkrad mot dolda fel. Läs mer om Tryggad på husmanhagberg.se/tryggad eller prata med din mäklare.

Om området

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Supermarket Wallinders
530 m
Coop Konsum Norrstrand
560 m
Köpcentrum & Gallerior
15-Huset
2,1 km
Mitt i City-Gallerian
2,1 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Norrstrands Förskola
200 m
Korgmakaren 1 och 2 Fritidshem
550 m
Kollektivtrafik
Mårbackagatan
220 m
Karlstad, Norrstrandsparken
230 m
Grundskolor
Norrstrandsskolan
290 m
Rudsskolan
980 m
Gymnasium
Nobelgymnasiet
740 m
Sundstagymnasiet
880 m
Universitet & Högskolor
Kmm Education
1,8 km
Försvarshögskolan
2,3 km
Banker
Swedbank
1,8 km
SBAB Bank
1,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
F B K Fotboll
1,5 km
F B K Fotboll
1,5 km
Simhallar & Utomhusbad
Kroppkärrssjön
570 m
Sundstatjärn
990 m

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Fia Johannesson för mer information!

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte