Gustavslundsvägen 149 R

Bilder

  • Såld!
  • Kök med fint ljusinsläpp
  • Stilrent kök med bra förvaringsmöjligheter
  • Vid matplats...
  • Vardagsrum med ljus sällskapsyta
  • Läcker balkong längs med hela lägenheten

Gustavslundsvägen 149 R , Bromma Alvik , STOCKHOLM

LJUS OCH LUFTIG GAVELVÅNING MED BALKONG OM 25 KVM I TVÅ VÄDERSTRECK - Nu finns chans att förvärva en stor lägenhet på 98,5 kvm i populära Alviks torn som stod nyproducerad och inflyttningsklar år 2015. Lägenhetens skick är således av absoluta toppklass och den har en stor solig balkong som löper längs med hela hörnläget.

På endast en minuts gångväg finns all närservice du kan tänkas behöva. Butiker av alla dess slag, restauranger, träningscenter och goda kommunikationer med både tunnelbanan, tvärbanan samt bussar.

Föreningens ekonomi är god och fastighetens nyskick gör att större renoveringar inte är aktuella på mycket länge. Till varje lägenhet hör en garageplats som kan hyras för 900 kr/månad. Hiss finns i samtliga portar.

För mer information och intresseanmälan inför visning, kontakta ansvarig mäklare Niklas Bergsten på HusmanHagberg Bromma, 070-4180011

98,5 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 007 kr Inkl värme, VA, basutbud kabel-TV & bredband och garageplats (det sistnämnda kostar 900 kr utöver månadsavgiften)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
98,5 kvm
Våning:
2, hiss finns
Byggår:
2015
Driftskostnad:
831 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

98,5 kvm

Rumsbeskrivning

Tillfälle för den som söker något extra. Nu finns möjlighet att förvärva ett högkvalitativt boende i ypperligt läge invid Mälaren och Alviks Torg. Bygget stod klart 2015 och var synnerligen efterlängtat. Här bor man granne med vattnet, invid slingrande strandpromenader och trivsamma kvarterskrogar. Alviks Torg med stort utbud av småbutiker samt T-bana, tvärbana och bussar, på några minuters gångväg. Med endast "en bro från stan" åtnjuter man här "det bästa av två världar". Brommas gemytliga atmosfär med ett skönt lugn med närhet till rekreation men ändå med Citypulsen på några minuters pendelavstånd. Garageplats tillhör varje våning och nås enkelt via hiss från respektive våningsplan.

Denna luftiga gavelvåning badar i ljus tack vare generöst glasade ytor i två väderstreck. Den är unik genom sin generösa balkong som nås från två håll och sträcker sig utmed hela våningen, vilket utgör en härlig livskvalitet och ett fint blickfång från rummen. Balkongen ger tillfälle för såväl sittgrupper i såväl sol som skugga, alltefter önskemål. Ca 25 kvm stor, vilket ger tillfälle för den som är odlingsintresserad att driva sina egna växter.

Inomhusmiljön är helt tyst. Lägenheten har en härlig känsla av rymd tack vare dess generösa takhöjd samt genomgående ljusa färgsättning, vilket genomsyrar hela den effektivt planerade våningen. Luftig sällskapsdel med utgång via glasade dörrar till balkongen. Köket i vitt, med stilsäker utrustning från Vedumkök med inbyggda vitvaror, ligger i öppen planlösning med sällskapsdel. Dubbla våtrum med stilrena färgval i gråsvart och vitt. Gott om förvaring, bla i garderobsvägg i entréhall. Tre bra sovrum varav ett med utgång till balkongen, vilket rymmer dubbelsängen, garderobsvägg samt lättare möbel. Det andra två ger plats för säng samt garderob och är även de ljusa och tilltalande.

Hela lägenheten är genomgående vitmålad med mattlackat ekgolv som vitlaserats. Genomgående stilsäkra och gedigna materialval.

Sammanfattningsvis ett härligt boende som svarar upp mot högt ställda krav. Unik, inte bara för sin stora balkong i dubbla väderstreck vilket gör att man har goda solchanser eller hittar behagligt svalkande skugga. Lägenheten bjuder även ett ljus utöver det vanliga, vilket borgar för trivsel. Ett boende utöver det vanliga!

Varmt välkommen på visning...

INTERIÖR
HALL - Ljus välkomnande entréhall med vitlaserat ekgolv och vita väggar, vilket är genomgående för hela våningen. Rymlig garderobsvägg med vita skjutdörrar.

SÄLLSKAPSYTA - Passage leder ner till den trivsamma sällskapsdelen med härlig rymd, bla tack vare den öppna planlösningen mot köket. Tilltalande rum med bra takhöjd och fint ljus. Gott om plats för soffgrupp och ytterligare möblemang. Fönster i två väderstreck och glasad dörr ut mot balkongen.

KÖK - I öppen planlösning med sällskapsdel ligger det stilrena köket. Rymligt och ljust kök som rymmer många runt matbordet. Vita snickerier och arbetsbänkar i gråsvart laminat med halogenspotlights. Grått kakel ovan arbetsbänk matchar smakfullt. Gott om förvaring och bra arbetsytor. Fullt utrustat med vitvaror i rostfritt från Husqvarna och Electrolux. Inbyggd micro i arbetshöjd och integrerad diskmaskin.

SOVRUM 1 - I anslutning till hallen ligger sovrum 1 som rymmer dubbelsäng. Gott om förvaring i garderobsvägg och med utgång till balkongen.

SOVRUM 2 - Väl tilltaget rum som rymmer såväl säng som ytterligare möblemang. Garderob.

SOVRUM 3 - Här ryms säng samt arbetshörna. Garderob.

GÄST-WC - Smakfullt helkaklad toalett med vägghängd WC där stavmosaik utgör en trevlig detalj. Denna matchar det grå klinkergolvet samt de i vitt kaklade väggarna. Handfat i kommod. Spegelskåp samt plats för förvaringshylla. Halogenbelysning.

BADRUM/TVÄTTSTUGA - Helkaklat badrum med gråsvarta klinkers och vitt kakel på väggar. Fondvägg i stavmosaik. Golvvärme från elslingor för trivsam komfort. Vägghängd wc, handfat i kommod och badkar. Tvättmaskin samt tumlare under vit arbetsbänk och gott om förvaring i skåp och lådor. Halogenbelysning.

Sammanfattningsvis ett bekymmersfritt och fräscht boende i eftersökt kvarter med närhet till "det mesta". Genomtänkt och påkostad byggnation med helt tyst inomhusmiljö och underhållsfri fasad. Ett bekymmersfritt boende i en bra bostadsrättsförening.

Varmt välkommen till Gustavslundsvägen 149 R

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 8, hiss finns

Avgift

5 007 kr Inkl värme, VA, basutbud kabel-TV & bredband och garageplats (det sistnämnda kostar 900 kr utöver månadsavgiften)

Andel i föreningen

0,72191%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 2+1 glas (isoler)

Övrigt

Förvaring av cyklar och barnvagnar finns i entréplan och garage. Mindre föreningslokal finns i trapphus G. Sopsug samt utrymme för källsortering finns på ett flertal ställen.

Fastighetsbeteckning

Racketten 11

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

9 982 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 7 000 kr
Försäkring: 2 982 kr
Beräknat antal personer: 4

Övrigt

Garageplats nummer 15 hör till lägenheten och kostar 900 kr/månad att hyra om så önskas.

Till lägenheten hör ett förråd i källarplanet. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Föreningen har tecknat abonnemang för hushållselen och debiterar sedan bostadsrättsägaren för dennes faktiska förbrukning.

Förening

Namn

Brf Alviks Torn

Om föreningen

Brf Alviks Torn omfattar två flerbostadshus med 17 respektive 8 våningar. Man äger fastigheten Racketen 11 som är friköpt (ej tomträtt) vilket på sikt är väldigt gynnsamt för ekonomin. Totalt finns 151 bostadsrätter, 1-5 rok om ca 43,5-177 kvm. Dessutom hyr föreningen ut 6 st lokaler i gatuplan. Husen byggdes av PEAB och inflyttningen började i oktober 2014 för att avslutas hösten 2015. I gatuplanet finns ett flertal butiker av varierande slag.

Byggnaderna är modernt planerade med hiss i samtliga portar, förrådsutrymmen och garage i källarplanet där det till respektive lägenhet ingår att kunna hyra p-plats om så önskas.

Föreningen ekonomiska förvaltning sköts av Fastum Ekonomisk förvaltning.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

151

Antal lokaler i föreningen

6

TV och Bredband

TV (basutbud), bredband (10 Mbit) och telefoni levereras av Telia och ingår i månadsavgiften. Ytterligare kanaler och snabbare bredband kan tecknas av bostadsrättsägaren själv.

Parkering

Varje lägenhet har, om så önskas, tillgång till en garageplats till en extra kostnad av ca 900 kr/månad. Garaget ligger i källarplanet med direkt access upp till lägenheterna via trapphusen.

Ekonomi

Föreningen har en stabil ekonomi. Betr. belåning, framtida avgifter etc. hänvisar vi till senaste årsredovisningen som ligger under fliken dokument. Värt att beakta är att föreningens båda hus står på friköpt mark till skillnad från flertalet nybyggda flerfamiljshus i Bromma som istället kan vara upplåtna med tomträtt.

Från 1:a januari 2018 sänks månadsavgifterna något men istället debiteras bostadsrättsägaren för sin egen vattenförbrukning, vilket i slutändan blir ungefär ett nollsummespel.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Äger föreningen marken?

Ja!

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Bromma Alvik

Alvik är området mellan Tranebergsbron och Äppelviken. Längs Alviksvägen där spårvagnen går finns gedigna tvåvåningshus från 1920-talet. Mycket eftersökt område med sitt citynära läge men ändå bara minuters promenad till Alviks Torg med bra utbud av butiker, bank samt ett flertal restauranger. Mälarens vackra promenadväger nås på några minuter.

Kommunikation

Alvik är knutpunkt för kommunikation. Här finns T-banans gröna linje som tar dig snabbt till Stockholms city. Anslutning till Nockebybanan samt Tvärbanan som tar dig till Essingeöarna, Gröndal, Liljeholmen samt Globen. Även ett flertalbusslinjer utgår från Alviks Torg, bl.a. linje 110 mot Bromma, 112 mot Spånga, 114 genom Minneberg/Traneberg samt 124 mot Abrahamsberg. Med cykel tar du dig enkelt och smidigt i de flesta riktningar genom utmärkta cykel- och promenadvägar. Från Alvik har man även Bromma flygplats inom nära avstånd.

Närservice

Närhet till ICA-butik vid Alvik Torg, Smedslätten samt Ålstens Torg. SEB-Äppelviken, restauranger, blomsterbutik, bilservice bokhandel, frisör m.m.
Till våren kommer en 450 kvadratmeter lunchrestaurang och även en saluhall öppna i Alviks matbods gamla lokaler.

Parkering

Fri parkering i området. Parkeringsförbud råder en dag i veckan under perioden 1/11 - 15/5.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Supermarket Alvikstorg
90 m
Kasras Livs och Tobak
470 m
Köpcentrum & Gallerior
Alviks Torg
120 m
Frölunda Torg
1,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Hoppetossa Musketören
240 m
S:t Ansgars Förskola
390 m
Kollektivtrafik
Alvik
180 m
Alvik södra
220 m
Grundskolor
Alviksskolan Alviksgården
610 m
Alviksskolan
610 m
Gymnasium
Lycée Francais Saint Louis Fritidshem
1,2 km
Lycée Francais Saint-Louis Gymnasium
1,2 km
Universitet & Högskolor
Samhällsentreprenörer
330 m
Firma Per Åkefeldt
770 m
Banker
Handelsbanken Alviks Torg
90 m
Kaupthing Bank Hf Island Filial i Sverige
260 m
Golfbanor & Golfklubbar
Swing By Golfbaren AB
1,4 km
Golfbaren Allén AB
1,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Salkhallen Tennishall
120 m
Salktennis AB
120 m
Simhallar & Utomhusbad
Minneberg Mälaren
1,1 km
Oxhålsbadet Stora Essingen
1,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,74 %
Ansök om lånelöfte