Bäckbornas väg 33

Bilder

  • Såld!
  • Solig uteplats med utsikt mot gården
  • Utgång till fin uteplats mot gården
  • Vardagsrum med fint ljusinsläpp
  • Kök med fint ljusinsläpp
  • Kök med gott om förvaringsutrymme

Bäckbornas väg 33 , Bromma Beckomberga , STOCKHOLM

FINT LÄGE MED SOLIG UTEPLATS INTILL INNERGÅRDEN Lägenheten är i fint skick med bra förvaringsutrymme i rymlig klädkammare som också kan byggas om och användas som extra sovrum.

Förening med synnerligen god ekonomi där månadsavgifterna nyligen sänkts vid två tillfällen. Hiss finns i samtliga portar och möjlighet till parkering ingår. Barnvänligt område på behagligt pendlingsavstånd och goda kommunikationer till city.

För mer information och intresseanmälan, vänligen kontakta ansvarig mäklare Niklas Bergsten på HusmanHagberg Bromma - 070-4180011. Välkommen!

58,5 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 597 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
58,5 kvm
Våning:
0, hiss finns
Byggår:
1991
Driftskostnad:
537 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

58,5 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Tag klivet in och känn dig välkommen till en ljus och trivsam lägenhet i genomgående fint skick. Vid hallen erbjuds avhängningsmöjligheter vid befintlig hatthylla och synnerligen gott om plats för förvaring i stor klädkammare. Denna kan med fördel även byggas om och inredas till extra sovrum eller arbetsrum. Ljusa väggar och ekparkett på golvet. Från hallen leds du sedan vidare på ett trevligt sätt till vardagsrummet.

Värdagsrum

Här ges generösa ytor och flera väggar som utgör en bra bas att möblera mot. Här ryms soffgrupp med TV-hörna och ytterligare möblemang om så önskas. Ljust och luftigt med stort fönsterparti där du kan ta klivet ut på den stora uteplatsen. Ekparkett på golvet och ljusa väggar.

Kök

Köket är smakfullt inrett med vita skåpsluckor och mosaiksättning i blått. På golvet ligger ekparkett och väggarna har ljusa tapeter. Bra utrymme för matplats där ett fint ljusinsläpp ges från fönster mot gården. Bra förvaringsutrymme i flertalet skåp och generösa arbetsytor. Utrustning i form av kyl/frys, spis med häll och ugn (ny år 2015), spisfläkt och diskmaskin (ny år 2017).

Sovrum

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och ytterligare möbler om så önskas. Goda förvaringsmöjligheter i två garderober. Väggar med mönstrade tapeter och golv med ljus plastmatta. Fint ljusinsläpp från fönster mot gården.

Badrum

Detta är helkaklat med vitt klinkergolv och vitt kakel på väggarna med grå bård. Här finns WC, handfat, badkar, badrumsskåp och tvättmaskin (ny år 2017). Även plats för torktumlare finns.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 3, hiss finns

Avgift

3 597 kr inkl värme, VA

Driftskostnad

6 455 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 400 kr
Försäkring: 2 055 kr
Beräknat antal personer: 2

Andel i föreningen

0,7678%

Andel av årsavgiften

0,7678%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1991

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 11 november 2009
Energiprestanda: 110 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Föreningen har tillgång till ett antal extra förråd som kan hyras i mån av plats. Tillgång finns till gemensamt cykel/barnvagnsförråd.

Fastighetsbeteckning

Naturvården 2

Övrigt

Med utgång från vardagsrummet finns en stor och härlig uteplats i soligt läge intill den grönskande innergården. Här ryms bordsgrupper och den är fint inhägnad av ett vitmålat staket. Markis finns och är tacksam att fälla ut på heta sommardagar. En mängd vackra blommor och planteringar kantar uteplatsen under sommarhalvåret.

Förutom det förråd/klk som finns i varje lägenhet så finns extra förråd att hyra. Dessa fördelas enligt separat kösystem.

Möjlighet till gratis boendeparkering på gården utanför gäller för en bil per hushåll. Ytterligare p-plats kan hyras mot en årlig kostnad på 2 000 kr (167 kr/månad).

Förening

Namn

Brf Mittenbäcken

Om föreningen

Föreningen bildades 1990 och förvärvade fastigheten Naturvården 2 år 1991 som idag upplåts med tomträtt. Föreningen upplåter 97 lägenheter med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt. Byggnaderna stod klara 1991 och har ett genomgående bra skick tack vare löpande underhåll såsom målning, stamspolning mm.. Totalt har föreningen 97 lägenheter som alla är upplåtna med bostadsrätt och 2 lokaler med hyresrätt.

Medlemmar har tillgång till gemensamhetslokal.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC. Besök gärna föreningens hemsida, www.mittenbacken.se, för mer information.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

97

Antal lokaler i föreningen

2

TV och Bredband

Bredband/TV/Telefoni levereras av Comhem där medlemmen själv tecknar önskvärt abonnemang. Bredband kan även tecknas genom Tele2.

Parkering

Möjlighet till gratis boendeparkering på gården utanför gäller för en bil per hushåll, vilket man får ansöka om hos föreningen. Ytterligare p-plats kan hyras i mån av plats mot en årlig kostnad på 2 000 kr (167 kr/månad).

Renoveringar

Byggnaderna är i genomgående gott skick och underhålls löpande. Under 2018 planeras bl.a. stamspolning göras. Men inga större renoveringar planeras för närvarande.

Ekonomi

Man har idag en mycket välordnad ekonomi och har sänkt avgifterna två gånger det senaste åren. Först 12 % från 1:a januari 2015 och sedan ytterligare 8 % från 1:a juli samma år. Man har även de senaste åren kunnat amortera flitigt på sina lån.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja

Äger föreningen marken?

Marken ägs med tomträtt

Överlåtelseavgift

1108 kr

Pantsättningsavgift

443 kr

Om området

Bromma Beckomberga

Lägenheten ligger i det mycket trevliga Söderberga Park som är en del av Beckomberga. Namnet Beckomberga har sina anor från medeltiden och betyder ungefär "De som bor vid bäcken". Idag erbjuder Beckomberga trevliga bostadsområden och är ett utvecklingsområde som planerar upp emot tusen nya bostäder. Här finns goda kommunikationer med busshållsplats i direkt anslutning som tar dig till både Spånga (Pendeltåg) och Brommaplan (T-bana) på endast 10-15 minuter. I närområdet finner du matbutiker, skolor, förskola, vårdcentral och simhall.

Närhet finns till fina vandringsstråk och parkvägar som gör att det alltid går smidigt att ta sig även med cykel. På ca 4-5 minuters cykelväg ligger Nälstabadet, vilket kan vara ett populärt utflyktsmål sommartid för barnfamiljen. Lite kuriosa i sammanhanget kan nämnas att de tre bostadsrättsföreningarna i Söderberga Park är formade som "JUL" vilket man kan se på satellitbilder ovanifrån.

Bromma är idag en expansiv stadsdel där många nya bostadsområden vuxit fram den senaste tiden och ytterligare bostäder planeras framöver. Kontakta gärna Stockholms stadsbyggnadskontor, 08-508 27 300, om du vill veta vad som planeras där du söker bostad.

Kommunikation

Buss 117 tar dig på ett smidigt sätt till både Spånga station och Brommaplan på ca 10 minuter. Från Spånga station avgår pendel som tar 12 minuter till Sthlm C samt bussar mot Sollentuna, Solna, Sundbyberg, Vällingby mm. Från Brommaplan kan du åka tunnelbanans gröna linje ända in till stan samt att flera bussar avgår härifrån, bl.a. mot Mälaröarna.

Närservice

I området finns en populär förskola och skolor finns på gångavstånd. Nyöppnad vårdcentral finns på gångavstånd från området. Livsmedelsbutiker finns på flera ställen, bl.a. ICA Bromma vid korsningen Spångavägen/Bällstavägen.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära Söderberga
470 m
Coop Nära
520 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
1,6 km
Spånga centrum
2 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskolan Björntjänst
80 m
Stallet Förskola
300 m
Kollektivtrafik
Snc-Lavalin Rail & Transit AB
6,2 km
Grundskolor
Beckombergaskolans Särskola
350 m
Raoul Wallenbergskolan
720 m
Gymnasium
Blackebergs Gymnasium
1,8 km
ESS-gymnasiet
2 km
Universitet & Högskolor
Teologiska högskolan Stockholm
3,4 km
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
3,4 km
Banker
SEB
1,5 km
FOREX Bank
1,5 km
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi Af Kanaan AB
2,4 km
Bromma Golf
2,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattenhuset AB
530 m
Råcksta Bollplan
1 km
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
530 m
Nälstaspåret Motionsspår
1,4 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte