Björketorpsvägen 17

Bilder

  • Kök med generösa arbetsytor
  • Kök med gott om förvaringsutrymme
  • Kök med utsikt mot allmänningen
  • Vid matplats finns utgång till den stora balkongen
  • Solig balkong med plats för bordsgrupp

Utgångspris

3 595 000 kr

Bevaka slutpriset

Björketorpsvägen 17 , Bromma Norra Ängby , STOCKHOLM

Med ett tilltalande läge intill grön allmänning och med två (!) balkonger erbjuds här en mycket trevlig lägenhet med chans till sol från tidig morgon till sen kväll. Husen stod nybyggda och inflyttningsklara år 2009 så lägenheten har ett genomgående toppskick.

Hiss finns i huset och går direkt ner till garaget i källarplanet där plats kan hyras av föreningen som har en god ekonomi.

Den är mycket välplanerad med genomgående stora rum, extra WC och bra förvaringsutrymme i lägenheten samt det extra förråd som finns i källaren. Gavelläget på fjärde våningen gör den synnerligen ljus och trivsam.

Lugnt område med endast fem minuters gångväg till tunnelbanan och med närhet till fina strövområden vid Mälaren och Grimstaskogen. Förening med välskött och god ekonomi.

96 kvm, 4 rok

Månadsavgift:
5 188 kr inkl värme, VA
Typ:
Lägenhet
Boarea:
96 kvm
Våning:
4, hiss finns
Byggår:
2009
Driftskostnad:
586 kr/månad
Utgångspris:
3 595 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

4 rum

Boarea

96 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Vid hallen erbjuds avhängningsmöjligheter vid befintlig hatthylla och förvaringsutrymme i två garderober. Vid entrén finns ett fint stengolv i portugisisk sandsten och i övrigt ligger ekparkett vilket är genomgående för hela lägenheten. Väggarna är målade i vitt. Från hallen leds du sedan på ett trevligt sätt vidare in i lägenheten.

Kök

Köket är mycket välplanerat med generösa arbetsytor och förvaringsutrymme i flertalet skåp. Vita skåpsluckor, bänkskiva i valnöt och glasskiva ovan arbetsytorna matchar bra ihop med ekparkettgolvet och de vitmålade väggarna. Här ryms matplats för ett stort sällskap där den öppna planlösningen mot vardagsrummet ger en känsla av rymd. Vitvaror i form av kyl, frys, spishäll, varmluftsugn, spisfläkt, micro och diskmaskin. Samtliga av märket Bosch från 2009.

Vardagsrum

Vid vardagsrummet ges ett fint ljusinsläpp från två väderstreck där det är fritt från insyn. Här ryms sällskapsdel med TV-hörna och utgång finns till den stora balkongen som har ett tilltalande och skyddat läge intillallmänningen. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt samt mönstrad fontapet.

Sovrum 1

Master bedroom med plats för dubbelsäng och förvaringsmöjlighet i garderob. Ekparkett på golv och väggar målade i vitt samt en ljus fondtapet. Utgång härifrån finns till balkong som har fin eftermiddags- och kvällssol.

Sovrum 2

Även det andra sovrummet rymmer dubbelsäng och ytterligare möbler om så önskas. Väggar med ljusa tapeter och ekparkett på golv.

Sovrum 3

Även detta kan rymma dubbelsäng. Två garderober erbjuder förvaringsutrymme. Ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

Badrum

Helkaklat badrum med golvvärme på el som har både badkar och separat dusch. Stilsäkert utförande med mörkgrått klinkergolv och väggar med vitt kakel. Utrustning i form av WC, handfat, dusch med glasdörrar, badkar, tvättmaskin (Bosch 2009), torktumlare (do), arbetsbänk och förvaringsskåp.

WC

Även en extra toalett finns med WC och handfat. Klinkergolv och vitmålade väggar samt en mönstrad fondvägg.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 6, hiss finns

Pris

3 595 000 kr Utgångspris

Avgift

5 188 kr inkl värme, VA

Andel i föreningen

2,0875%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2009

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 10 januari 2013
Energiprestanda: 68 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Tillgång till två gemensamma soprum samt cykel- och barnvagnsförråd. Bygglov finns för att glasa in balkongerna (förutom de som ligger högst upp). Detta gäller för närvarande fram till år 2019.

Fastighetsbeteckning

Långskeppet 2

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

7 033 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 600 kr
Försäkring: 2 433 kr
Beräknat antal personer: 5

Övrigt

Med utgång från vardagsrummet finns en stor och härlig balkong som har en fantastisk utsikt mot den gröna allmänningen intill och plats för bordsgrupp. Här ges chans att fri från insyn och endast störd av fåglarnas kvitter njuta av solen under morgon och förmiddag.

För dig som gillar kvällssol finns även en balkong som har utgång från stora sovrummet. Hit når solen under eftermiddag och kväll.

Bygglov finns för att glasa in balkongen (förutom de som ligger högst upp).

Till lägenheten hör ett förråd i källarplanet. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Förening

Namn

BRF Ängby Backe

Om föreningen

Föreningen BRF Ängby Backe förvärvade fastigheten år 2008 och denna upplåts idag med tomträtt. Byggnaderna stod klara 2009 och består av tre flerfamiljshus med sammanlagt 62 lägenheter som alla upplåts med bostadsrätt. Moderna byggnader med hiss som även går ner direkt till garaget. I övrigt finns bl.a. två gemensamma soprum finns samt cykel- och barnvagnsförråd.

Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Förvaltnings AB Castor. För mer information går det bra att besöka föreningens hemsida på www.brfangbybacke.se

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

62

TV och Bredband

Lägenheten är ansluten till fiber där avtal finns med Telia för leverans av bredband, TV och IP-telefoni. Bostadsrättshavaren själv tecknar abonnemang efter önskemål.

Parkering

Föreningen har tillgång till garageplatser i källarplanet (ca 760 kr/månad) och ett fåtal p-platser på gatan (ca 355 kr/månad) som medlemmarna kan hyra. P-platser är det längre kö-tid till men garageplatser finns ofta lediga.

Renoveringar

Föreningens byggnader stod klara år 2009 och är i genomgående fint skick så inga större renoveringar planeras i dagsläget.

Ekonomi

Föreningens ekonomi är god och inga avgiftsändringar planeras i dagsläget.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1108 kr

Pantsättningsavgift

443 kr

Kontaktperson

Eva Harström

E-post

eva@brfangbybacke.se

Om området

Bromma Norra Ängby

Området ligger mycket trevligt ett stenkast från fina vandringsstråk längs med Mälaren där du också finner Kanaanbadet samt Grimstas motionsspår. Det är endast en station från Vällingby köpcentrum där allt du behöver finns. Livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek, restauranger, sportaffär, klädbutiker mm.

En bit ifrån Björketorpsvägen planeras Vällingby Parkstad med många nya bostäder. Detta kommer på sikt att öka antalet butiker och restauranger i området och tillföra bra närservice.

Bromma är idag en expansiv stadsdel där många nya bostadsområden vuxit fram den senaste tiden och ytterligare bostäder planeras framöver. Kontakta gärna Stockholms stadsbyggnadskontor, 08-508 27 300, om du vill veta vad som planeras där du söker bostad.

Kommunikation

Från lägenheten är det endast fem minuters promenad till Tunnelbanans gröna linje med station Råcksta. Härifrån tar det ca 20 minuter till Stockholm City. Möjlighet finns även att gå till station Islandstorget eller Blackeberg för en uppfriskande promenad på ca 10 min.

Närservice

På cykelavstånd når du Vällingby centrum på ca fem minuter. Där finns ett stort utbud av närservice, klädbutiker, sportaffärer, banker, restauranger etc. I övrigt finns Cirkle K på kort gångavstånd samt en ICA närbutik vid Söderberga. På kort gångavstånd ligger ett nyöppnat Puls & Träning med gym och träningsverksamhet. Fler närbutiker kommer framledes öppna upp i närområdet i takt med att Vällingby parkstad färdigställs.

Parkering

Fri parkering på gatan i området. Möjlighet att hyra p-plats eller garageplats genom föreningen.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Statoil
420 m
Adams Mat Butik
430 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
1,4 km
Spånga centrum
3 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Förskola Anunundsvägen
280 m
I Ur och Skur Västanvind
280 m
Kollektivtrafik
Solleftegatan
270 m
Björnsonsgatan
490 m
Grundskolor
Raoul Wallenberg Skolan
700 m
Raoul Wallenbergskolan
700 m
Gymnasium
Walthers Gymnasium Vällingby
2,7 km
Löfströms gymnasium
3,3 km
Universitet & Högskolor
Teologiska högskolan Stockholm
3 km
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
3 km
Banker
Handelsbanken Ängby Blackeberg
930 m
SEB
1,3 km
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi af Kanaan AB
1,4 km
Bromma Golf
2,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Råcksta Bollplan
270 m
Vattenhuset AB
580 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
580 m
Ängbybadet V Mälaren
2 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte