Björketorpsvägen 11

Bilder

  • Vardagsrum med fint ljusinsläpp
  • Vardagsrum med tilltalande takhöjd upp till 3,5 meter
  • Utgång till balkong i väster
  • Balkong i väster med chans till fantastisk kvällssol
  • Stor balkong med utsikt mot allmänning

Björketorpsvägen 11 , Bromma Norra Ängby , STOCKHOLM

BALKONG I VÄSTER MED VACKRA SOLNEDGÅNGAR Svårslaget på femte våningen med västervänd balkong där chans ges att njuta av en milsvid utsikt och fantastiska solnedgångar.

Mycket välplanerad och i genomgående fint skick. Stora fönsterpartier gör den ljus och takhöjden upp till 3,5 meter ger en härlig känsla av rymd. Bra förvaringsutrymme i stor klädkammare samt extra förråd i källaren.

Mycket välskötta byggnader i genomgående bra skick där hiss finns i huset. Möjlighet att hyra plats i varmgarage där lediga platser ofta finns.

Beläget i ett lugnt område med närhet till vacker natur med strövområden, Mälarens strand och endast fem minuters promenad till tunnelbana.

För mer information och intresseanmälan kontakta gärna ansvarig mäklare - Niklas Bergsten på HusmanHagberg Bromma. Varmt välkommen på visning!

48 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 172 kr inkl värme, VA (tillkommer 300 kr i obligatoriskt tillägg för Bredband 100/10 Mbit och kabel-TV Silver 10)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
48 kvm
Våning:
5, hiss finns
Byggår:
1967/2007

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

48 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Innanför ytterdörren möts du av en välkomnande hall med bra avhängningsmöjligheter genom befintlig hatthylla. Dessutom finns här också en rymlig klädkammare som ger möjlighet till praktisk förvaring. Ekparkett på golv, vilket är genomgående för hela lägenheten, och väggarna tapetserade i vitt.

Vardagsrum

Till höger från hallen når du vardagsrummet som är rymligt och med bra ytor som ger möjlighet att möblera efter eget önskemål. Upplevs i kombination med stora fönsterpartier och det höga läget som väldigt ljust och luftigt. Takhöjden på upp till 3,5 meter ger en härlig känsla av rymd. Vitt tapetserade väggar samt en mönstrad fondvägg, vilket ger ett stilfullt intryck. Ekparkett på golvet. Här finns utgång till den stora balkongen med plats för bordsgrupp och chans till fina stunder i solen.

Kök

Mellan vardagsrummet och sovrummet finner du ett välplanerat kök med luckor björk, svart bänkskiva och vitt kakel. Bra möjlighet till förvaring i flertalet skåp och generösa arbetsytor. Trevligt inslag med fönster som gör rummet ljust. Ekparkettgolv och vitt tapetserade väggar. Utrustning i form av spis, spisfläkt och integrerad kyl/frys.

Sovrum

Till sovrummet når du både från hallen och köket. Smakfullt inrett med väggar med ljusa tapeter samt en mönstrad fondvägg och ekparkett på golvet. Stort fönsterparti som gör rummet ljust och trivsamt. Rymligt med plats för dubbelsäng samt ytterligare möblemang om så önskas. Två garderober för förvaring.

Badrum

Fräscht och stilrent helkaklat badrum. Vitt kakel på väggarna och klinker på golv i snygg kontrastbrytande gråbrun nyans. Stor spegel samt sanitetsporslin i vitt och svart. Här finns WC, handfat, dusch med duschvägg och badrumsskåp.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

5 av 5, hiss finns

Avgift

3 172 kr inkl värme, VA (tillkommer 300 kr i obligatoriskt tillägg för Bredband 100/10 Mbit och kabel-TV Silver 10)

Andel i föreningen

0,8511%

Andel av årsavgiften

0,85112%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1967/2007

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 12 maj 2010
Energiprestanda: 77 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Föreningens samtliga byggnader helrenoverades (inkl stambyte, nya fönster, fasad, bergvärme mm) och byggdes till med två nya våningar mellan 2005-2007.

Tillgång till gemensamt cykel- och barnvagnsförråd finns i källarplanet med ingång direkt från husets gavel.

Fastighetsbeteckning

Långskeppet 1

Övrigt

Med utgång från vardagsrummet finns en stor och härlig balkong som ligger i rakt västerläget med sol på eftermiddag och kväll. Här ryms bordsgrupp och det höga läget på femte våningen gör det möjligt att njuta av fantastiska solnedgångar.

Till lägenheten hör ett förråd i källarplanet. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Förening

Namn

Brf Långskeppet

Om föreningen

Brf Långskeppet förvärvade fastigheten 2007 och består av totalt 172 lägenheter. Av dessa är 144 bostadsrätter på Björketorpsvägen 11-13 och 28 hyrs ut till Bromma stadsdelsnämnd på Björketorpsvägen 15.

Gemensamma tvättstugor och cykelförråd finns i källarplanet.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC. Föreningen nås på brflangskeppet@gmail.com för mer information. Besök gärna även deras informativa hemsida http://brflangskeppet.bostadsratterna.se/ för mer information.

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

172

Antal hyresrätter

28

TV och Bredband

TV och bredband levereras av Comhem där ett gruppavtal är tecknat inom föreningen. I detta ingår bredband (100/10 Mbit), TV (TIVO Silver) och IP-telefoni. Detta kostar 300 kr/mån (ordinarie 623 kr/mån) och är ett obligatorisk tillägg utöver månadsavgiften. Erbjudandet aktiveras av kunden själv genom Comhems kundtjänst.

Fiber finns draget till fastigheten. Inga beslut finns i dagsläget på att dra in det till lägenheterna, men det kan komma i framtiden.

Parkering

Föreningen har tillgång till ett antal garageplatser (760 kr/månad) och några p-platser (355 kr/månad) där man enligt avtal hyr in sig hos grannföreningen Ängby Backe. Garageplatser finns ofta lediga, men det är kötid till p-platser.

Renoveringar

Föreningens samtliga byggnader helrenoverades (inkl stambyte, nya fönster, ny el, fasad, bergvärme mm) och byggdes till med två nya våningar mellan 2005-2007. Under det kommande året planeras stamspolning genomföras. I övrigt inga större renoveringar.

Ekonomi

Föreningens ekonomi är stabil och i dagsläget planeras inga avgiftsändringar. Föreningens avgäldsperiod för tomträtten har nyligen omförhandlats och löper fram till år 2026. Inga större renoveringar planeras heller de närmaste åren, vilket är en trygghet för ekonomin.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter inte juridisk person

Delat ägande

Ja! Men en rekommendation är att minsta ägarandel är 10 %.

Äger föreningen marken?

Föreningen äger fastigheten med tomträtt där tomträttsavgälden blivit omförhandlad år 2016 för en ny 10-årsperiod.

Överlåtelseavgift

1138 kr

Pantsättningsavgift

455 kr

Om området

Bromma Norra Ängby

Området ligger mycket trevligt ett stenkast från fina vandringsstråk längs med Mälaren där du också finner Kanaanbadet samt Grimstas motionsspår. Det är endast en station från Vällingby köpcentrum där allt du behöver finns. Livsmedelsbutiker, vårdcentral, apotek, restauranger, sportaffär, klädbutiker mm.

En bit ifrån Björketorpsvägen planeras Vällingby Parkstad med många nya bostäder. Detta kommer på sikt att öka antalet butiker och restauranger i området och tillföra bra närservice.

Bromma är idag en expansiv stadsdel där många nya bostadsområden vuxit fram den senaste tiden och ytterligare bostäder planeras framöver. Kontakta gärna Stockholms stadsbyggnadskontor, 08-508 27 300, om du vill veta vad som planeras där du söker bostad.

Kommunikation

Från lägenheten är det endast fem minuters promenad till Tunnelbanans gröna linje med station Råcksta. Härifrån tar det ca 20 minuter till Stockholm City. Möjlighet finns även att gå till station Islandstorget eller Blackeberg för en uppfriskande promenad på ca 10 min.

Närservice

På cykelavstånd når du Vällingby centrum på ca fem minuter. Där finns ett stort utbud av närservice, klädbutiker, sportaffärer, banker, restauranger etc. I övrigt finns Cirkle K på kort gångavstånd samt en ICA närbutik vid Söderberga. På kort gångavstånd ligger ett nyöppnat Puls & Träning med gym och träningsverksamhet. Fler närbutiker kommer framledes öppna upp i närområdet i takt med att Vällingby parkstad färdigställs.

Parkering

Fri parkering på gatan i området. Möjlighet att hyra p-plats eller garageplats genom föreningen.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Adams Mat Butik
320 m
Circle K
460 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
1,2 km
Spånga centrum
2,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Dialog förskolan
350 m
Familjedaghemmet Vilda Valpar
370 m
Grundskolor
Raoul Wallenbergskolan
760 m
Vällingbyskolan Särskola Villan
880 m
Gymnasium
Blackebergs Gymnasium
750 m
ESS-gymnasiet
1,7 km
Universitet & Högskolor
Teologiska högskolan Stockholm
3,1 km
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
3,1 km
Banker
SEB
1,2 km
Handelsbanken Vällingby
1,2 km
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi Af Kanaan AB
1,3 km
Golfstar Bromma
3 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Råcksta Bollplan
160 m
Vattenhuset AB
580 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
580 m
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
1,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte