Beckomberga skogsväg 4

Bilder

  • Såld!
  • Beckomberga Skogsväg 4
  • Beckomberga etapp 3, flygbild
  • Välkommen in på Beckomberga skogsväg
  • Snart nybyggt och inflyttningsklart
  • Solig läge mot söder

Beckomberga skogsväg 4 , Bromma Beckomberga , STOCKHOLM

Nyproducerat boende av hög klass i den grönskande idyllen Beckomberga. Här bor du lugnt och tryggt med en vacker omgivning och närhet till skolor och förskolor.

Den här 3:an har ett perfekt läge med fönster mot sydöst och sydväst vilket gör den mycket ljus och trivsam. Stor balkong i soligt söderläge sätter guldkant på tillvaron.

Modernt planerade byggnader med hiss i huset och möjlighet att hyra p-plats eller plats i garage. Fiber finns indraget och TV/Bredband (1.000/1.000 Mbit) ingår i månadsavgiften.

Bakom projektet står Veidekke som utfört det hela med fin känsla och precision. Ta chansen att bli den första och flytta in i denna stilfulla lägenhet som kan tillträdas från 2/3-2017. Lägenheten säljs på ritning då visning tyvärr inte är möjlig.

3.600.000 kr är satt som ett accepterat pris för lägenheten. Samtliga bud som inkommer redovisas till säljaren. Kontakta ansvarig mäklare Niklas Bergsten - 070-4180011 - för mer information och intresseanmälan.

70 kvm, 3 rok

Månadsavgift:
4 081 kr inkl värme, kallvatten, avlopp, sophantering, bostadsrättsförsäkring, TV/bredband (1.000/1.000 Mbit)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
70 kvm
Våning:
3, hiss finns
Byggår:
2017
Driftskostnad:
574 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

3 rum

Boarea

70 kvm

Rumsbeskrivning
ALLMÄNT OM LÄGENHETEN

Lägenhetens takhöjd är 2,5 meter bortsett från nedsänkning i t.ex. badrum. Golv med fabrikslackerad askparkett och väggarna är vitmålade. Enklare underbehandling i förråd. Vita innerdörrar från Swedoor med ram och handtag av metall. Taken är vitmålade. Veidekke bygger Svanenmärkta bostäder. Det betyder att alla inredningsdetaljer, färger, material etc är noggrant utvalda och kontrollerade. De är också energisnåla och har låg klimatpåverkan. Allt för ett hälsosamt och hållbart boende. Mer detaljerad info finns i bifogade dokument "Bofakta hus A & B" och "Eskliskrona säljbroschyr". Kök med inredning från Marbodal. Bänkskiva i kvartskomposit med infälld ho. Vitvaror från Siemens i form av kyl/frys, induktionshäll, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin och micro i högskåp. Vitt kakel ovan diskbänk och bänkskiva. Vita skåpsluckor. Badrum helkaklat med klinker 10x10 och kakel på väggar 15x15. Vägghängd WC, handfat, dusch/badkar, spegelskåp, tvättmaskin och kondenstumlare. Bänkskiva i vit laminat. (Golvvärme finns ej pga svanenmärkning)

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 6, hiss finns

Avgift

4 081 kr inkl värme, kallvatten, avlopp, sophantering, bostadsrättsförsäkring, TV/bredband (1.000/1.000 Mbit)

Andel i föreningen

1,6173%

Andel av årsavgiften

1,6568%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2017

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Tillgång till cykel- och barnvagnsrum finns på entréplan. Nedgrävda för hushållsavfall. Källsortering finns i gemensamt miljöhus.

Fastighetsbeteckning

Stockholm Fröjel 8

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

6 888 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 880 kr
Försäkring: 1 788 kr
Övrigt: 2 220 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

Kostnaderna är en uppskattning då lägenheten inte har bebotts ännu. Posten "Övrigt" avser kostnaden för uppvärmning av varmvattnet (enligt ekonomisk plan) som bekostas av bostadsrättshavaren själv.

Övrigt

Med utgång från vardagsrummet finns en stor balkong på ca 11 kvm i söderläge som ger goda solchanser. Här ryms bordsgrupp som gör det perfekt för att inta dagens måltider under sommarhalvåret.

Till lägenheten hör ett förråd på entréplanet. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr.

Föreningen tillämpar individuell förbrukningskostnad för uppvärmningen av varmvattnet. Denna finns upptagen under posten övrigt i driftskostnaden.

Förening

Namn

BRF Estrids Krona

Om föreningen

Brf Estrids Krona är en nybildad bostadsrättförening som har uppfört 3 st punkthus i etappområde 3 i populära Beckomberga. Man äger fastigheten Stockholm Fröjel 8 med äganderätt och adressen är Beckomberga skogsväg 2-6. Inflyttning i dessa skedde från januari till mars 2017 enligt planen. Totalt innefattar husen 60 st lägenheter som alla upplåtes med bostadsrätt. Föreningens hus är trevligt placerade vid en skogsbacke som ansluter till de gemensamma innergårdarna som omgärdar husen.

Föreningen svarar för melemmarnas bostadsrättstillägg.

Nybyggnadsprojektet har utförts på totalentreprenad av Veidekke Bostad AB. Två år efter inflyttning görs en garantibesiktning där eventuellt uppkomna fel eller brister invändigt i lägenheterna kan komma att åtgärdas.

För mer information om nybyggnadsprojektet besök gärna hemsida - http://veidekkebostad.se/beckomberga3c/

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

60

TV och Bredband

Fiber framdraget till lägenheterna. Trådlöst inom lägenheten. Kollektiv anslutning genom Obenetwork med hastighet 1.000/1.000 Mbit, ingår i avgiften. Basutbud för TV med ca 20 kanaler ingår också i avgiften. Ytterligare kanaler kan tecknas av bostadsrätthavaren själv.

Parkering

60 p-platser i markparkering för 400 kr/ månaden disponeras av föreningen.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1120 kr

Pantsättningsavgift

448 kr

Om området

Bromma Beckomberga

Området Beckomberga har vuxit fram sedan mitten av 1950-talet och består av flerfamiljshus med en blandning av stora och mindre lägenheter. Området ligger mellan småhusområdena Nälsta och Bromma Kyrka och har därefter kompletterats under de följande tre decennierna genom förtätning av bebyggelsen. Det "nya" Beckomberga som snabbt växer har lummiga parker med promenadvägar och gräsytor för lek och spel. Boende i olika typer av bebyggelse, både nybyggda samt äldre kulturmärkta byggnader. För mer info se: www.beckomberga.nu. Ett modernt och bekvämt boende för dig som uppskattar närheten till naturen eller för dig som vill låta barnen växa upp i härlig parkmiljö med omedelbar närhet till skola och förskola.

Till Mälarens strand är det cykelavstånd med badmöjligheter från härliga klippor eller Ängbybadets sandstrand. Ängby IP där Ängby IF huserar finns på gångavstånd. Strax bredvid ligger Kyrksjön med härliga promenadstråk. I närområdet finns även en 4H-gård där barnen kan klappa allt från söta kaniner till busiga getter.

Kommunikation

Beckomberga har god kommunikation i alla riktningar. Till Stockholm city tar du dig med T-bana från Islandstorget eller Råcksta som ligger på ca 10-15 minuters promenadavstånd. Bussar finns och tar dig i alla riktningar. Buss 113 trafikerar sträckan Blackebergs Gård - Solna Centrum. Buss 115 trafikerar till Bromma sjukhus. Buss 117 som trafikerar Brommaplan (T-bana) - Spånga station (pendeltåg).

Närservice

Praktiskt med gångavstånd till stor och välskött ICA-affär med generösa öppettider. Närhet finns dessutom till Vällingby Centrum och Bromma Blocks med stort utbud av diverse butiker. Även närhet till Brommaplan där det finns ett stort utbud av service. Här finns livsmedelsaffärer, butiker, apotek, bibliotek, frisörer, caféer samt restauranger.

Området har ett flertal fina daghem samt ett antal skolor från F6 - åk 9 (Beckombergaskolan och Raoul Wallenberg-skolan). Närmaste gymnasium finns i Blackeberg.

I närheten

Livsmedelsbutiker
ICA Nära Söderberga
430 m
Adams Mat Butik
680 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
1,5 km
Spånga centrum
2,8 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Söderberga Allé 10 Förskola
290 m
Montessoriförskolan Bromma Planeten AB
370 m
Kollektivtrafik
Bromma sjukhus
300 m
Solleftegatan
380 m
Grundskolor
Raoul Wallenbergskolan
340 m
Raoul Wallenberg Skolan
340 m
Gymnasium
Blackebergs Gymnasium
1 km
Walthers Gymnasium Vällingby
2,9 km
Universitet & Högskolor
Teologiska högskolan Stockholm
2,8 km
Teologiska Högskolan Stockholm AB (svb)
2,9 km
Banker
Handelsbanken Ängby Blackeberg
1,2 km
SEB
1,5 km
Golfbanor & Golfklubbar
Vivaldi af Kanaan AB
1,7 km
Bromma Golf
2,6 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattenhuset AB
280 m
Råcksta Bollplan
510 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
280 m
Vällingbyhallen Sim- och Idrottshall
1,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,54 %
Ansök om lånelöfte