Styresman Sanders väg 7

Bilder

  • Belägen högst upp vilket ger ett fantastiskt ljusinsläpp
  • Kök med generösa ytor och tilltalande takhöjd
  • Kök med rymlig matplats
  • Kök med utgång till balkong med kvällssol
  • Stor balkong högst upp med vacker kvällssol

Accepterat Pris

3 195 000 kr

Bevaka slutpriset

Styresman Sanders väg 7 , Bromma Beckomberga , Stockholm

Med smakfull design och perfekt läge högst upp i huset finner du denna smakfulla 2:a som stod inflyttningsklar 2015. Den ligger i ett 30-talshus som med fin känsla och precision byggts om till att idag vara ett eftersökt boende av högsta klass där stilsäkra materialval, stora fönsterpartier och en tilltalande takhöjd på ca 2,9 meter gör det till något utöver det vanliga.

Denna lägenhet har rymlig balkong med vacker kvällssol och läget högst upp ger en härlig utsikt över takåsarna och grönskan intill.

Välordnad förening med låga avgifter belägen mitt i idyllen Beckomberga som idag är en mycket populär stadsdel. Här finns mycket nyproduktion med en trevlig blandning av bebyggelse i form av bland annat flerbostadshus, etagelägenheter och radhus.

Hiss finns i samtliga av föreningen trapphus och man har möjlighet att hyra garageplats i källarplanet. Utöver detta finns bland annat tillgång till en bastuavdelning med relax, två hobbyrum, övernattningslägenheter mm genom del i samfällighetsföreningen.

Tillträde kan vara möjligt att diskutera, men önskemål från säljaren är juni 2017.

Välkommen till BRF Granngården!

59 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
2 711 kr inkl värme, avlopp, kallvatten, sophantering och basutbud av TV-kanaler
Typ:
Lägenhet
Boarea:
59 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
142
Byggår:
2015
Driftskostnad:
350 kr/månad
Accepterat Pris:
3 195 000 kr

Mer information

Visa objekt på karta

Visningar

Vänligen kontakta mäklaren för visningstid!

Visa på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

59 kvm

Rumsbeskrivning
HALL

Rymlig hall med plats för avhängning och goda förvaringsmöjligheter i garderobsvägg med skjutdörrar. Här finns även ett städskåp placerat. Grått klinkergolv av offerdal skiffer vid entré. I övrigt enstavs ekparkett, mattlackad vit, från Kährs. Väggar målade i vitt.

KÖK

Mycket välplanerat med gott om förvaringsutrymme i flertalet skåp och generösa arbetsytor. Här ryms även matplats för ett stort sällskap och utgång via dubbla glasdörrar finns till den fina balkongen som har kvällssol. Vita skåpsluckor, kakel med vit marmor och bänkskiva i svart. Vitvaror i form av induktionshäll (Siemens), varmluftsugn (do), micro (do), kyl (do), frys (do) och spisfläkt (Flexit). Samtliga från 2015. Bänkspottar ger en behaglig belysning. Väggarna är vitmålade och golvet enstavs ekparkett, mattlackad vit, från Kährs.

VARDAGSRUM

Detta har en tilltalande, öppen planlösning med köket vilket tillsammans med takhöjden på ca 2,9 meter ger en känsla av rymd. Dessutom ger det höga läget tillsammans med de stora fönsterpartierna ett fantastiskt ljusinsläpp. Vitmålade väggar och golv med enstavs ekparkett, mattlackad vit, från Kährs.

SOVRUM

Här ryms dubbelsäng och garderob erbjuder plats för förvaring. Vitmålade väggar och golv med enstavs ekparkett, mattlackad vit, från Kährs.

BADRUM

Stilsäkert och tidsenligt, helkaklat badrum med badkar, WC, handfat, badrumsskåp och tvättdel med tvättmaskin (Siemens 2015) och torktumlare (do). Helkaklat med grått kakel, offerdal skiffer, på väggar och klinkergolv i grått, offerdal skiffer, med golvvärme. Infällda spotlights i taket ger en behaglig belysning.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 4, hiss finns

Pris

3 195 000 kr Accepterat Pris

Avgift

2 711 kr inkl värme, avlopp, kallvatten, sophantering och basutbud av TV-kanaler

Andel i föreningen

0,87439%

Andel av årsavgiften

0,88317%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Uppvärmning

Bergvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Tillgång till finns till barnvagns- och rullstolsförråd i varje trapphus. I övrigt finns en grovtvättstuga, två hobbyrum och en rymlig bastuavdelning på 54 kvm med egen omklädning, dusch, relax och pentry. Dessutom finns en gemensamhetslokal.

Föreningen har också del i Klockhusparkens samfällighetsförening och genom denna tillgång till två övernattningslägenheter, garage och gemensam gård mm.

Fastighetsbeteckning

Parkträdet 7

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 200 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 960 kr
Försäkring: 2 700 kr
Övrigt: 540
Beräknat antal personer: 1

Kommentar

Kostnaden under övrigt avser uppvärmningen av varmvattnet som bostadsrättshavaren bekostar själv.

Övrigt

Med utgång från köket finns en stor balkong varifrån du har en vacker utsikt över området och dess grönska. Sommartid är här en fantastisk kvällssol. Plats för bordsgrupp som gör att du med fördel kan avnjuta dagens måltider här under sommarhalvåret.

Till lägenheten hör ett förråd på vinden.

Förening

Namn

BRF Granngården (Riksbyggen)

Om föreningen

Föreningen Riksbyggen BRF Granngården består av totalt 89 lägenheter i varierande storlek från 1-5 rok. Man äger idag fastigheten Parkträdet 7 med adresserna Follingbogatan 6-16 och Styresman Sanders väg 7 i Stockholm, Bromma. Ursprungligen är byggnaderna uppförda på 30-talet, men har till idag byggts om och totalrenoverats med stil och precision. Exklusiva materialval, extra takhöjd och vackert ljusinsläpp präglar lägenheterna och gör dem till ett boende av absoluta toppklass.

Godkänd slutbesiktning av byggnaderna har genomförts. I övrigt kommer bland annat även en garantibesiktning av lägenheterna ske två år efter inflyttning då eventuella fel och brister kan komma att justeras och åtgärdas.

För mer information om föreningen och nybyggnadsprojektet besöka gärna hemsidan - https://www.riksbyggen.se/ny-bostad/aktuella-projekt/stockholm/brf-granngarden/

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

89

TV och Bredband

Anslutning till fiber finns för bredband, IP-TV och IP-telefoni med Telia som leverantör. Grundbud med TV-kanaler ingår i månadsavgiften. Övriga TV-kanaler samt bredband och telefoni tecknas av bostadsrättshavaren själv.

Parkering

Föreningen har totalt 78 st garageplatser samt 3 st MC-platser där varje lägenhet har möjlighet att hyra en garageplats. Att hyra garageplats kostar preliminärt 1 000 kr/mån och MC-plats 400 kr/mån.

Ekonomi

Föreningens ekonomi är stabil och följer den ekonomiska planen och inga avgiftsändringar planeras i dagsläget.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1108 kr

Pantsättningsavgift

443 kr

Om området

Bromma Beckomberga

Området Beckomberga har vuxit fram sedan mitten av 1950-talet och består av flerfamiljshus med en blandning av stora och mindre lägenheter. Området ligger mellan småhusområdena Nälsta och Bromma Kyrka och har därefter kompletterats under de följande tre decennierna genom förtätning av bebyggelsen. Det "nya" Beckomberga som snabbt växer har lummiga parker med promenadvägar och gräsytor för lek och spel. Boende i olika typer av bebyggelse, både nybyggda samt äldre kulturmärkta byggnader. För mer info se: www.beckomberga.nu. Ett modernt och bekvämt boende för dig som uppskattar närheten till naturen eller för dig som vill låta barnen växa upp i härlig parkmiljö med omedelbar närhet till skola och förskola.

Till Mälarens strand är det cykelavstånd med badmöjligheter från härliga klippor eller Ängbybadets sandstrand. Ängby IP där Ängby IF huserar finns på gångavstånd. Strax bredvid ligger Kyrksjön med härliga promenadstråk. I närområdet finns även en 4H-gård där barnen kan klappa allt från söta kaniner till busiga getter.

Kommunikation

Beckomberga har god kommunikation i alla riktningar. Till Stockholm city tar du dig med T-bana från Islandstorget eller Råcksta som ligger på ca 10-15 minuters promenadavstånd. Bussar finns och tar dig i alla riktningar. Buss 113 trafikerar sträckan Blackebergs Gård - Solna Centrum. Buss 115 trafikerar till Bromma sjukhus. Buss 117 som trafikerar Brommaplan (T-bana) - Spånga station (pendeltåg).

Närservice

Praktiskt med gångavstånd till stor och välskött ICA-affär med generösa öppettider. Närhet finns dessutom till Vällingby Centrum och Bromma Blocks med stort utbud av diverse butiker. Även närhet till Brommaplan där det finns ett stort utbud av service. Här finns livsmedelsaffärer, butiker, apotek, bibliotek, frisörer, caféer samt restauranger.

Området har ett flertal fina daghem samt ett antal skolor från F6 - åk 9 (Beckombergaskolan och Raoul Wallenberg-skolan). Närmaste gymnasium finns i Blackeberg.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Grimsta Livs KB
410 m
ICA Supermarket
500 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
1,8 km
Spånga centrum
2,5 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Beckombergaskolans Fritidshem
150 m
Beckomberga Förskolor Skogsmyran
170 m
Kollektivtrafik
Bromma sjukhusgrindar
150 m
Bromma sjukhus
250 m
Grundskolor
Beckombergaskolans Särskola
150 m
Beckombergaskolan
150 m
Gymnasium
Blackebergs Gymnasium
1,5 km
Löfströms gymnasium
2,3 km
Universitet & Högskolor
Caredu
1,4 km
Hagwallkonsult AB
1,6 km
Banker
SEB
1,8 km
Handelsbanken
1,8 km
Golfbanor & Golfklubbar
Bromma Golf
2,4 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Vattenhuset AB
380 m
Råcksta Bollplan
970 m
Simhallar & Utomhusbad
Vattenhuset AB
380 m
Nälstabadet
1,8 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Bli kontaktad av mäklaren

* Obligatoriskt

Jag vill komma på visning

* Obligatoriskt

Jag vill bevaka slutpriset

* Obligatoriskt

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2 % 1,65 %
3 år 2 % 1,65 %
Ansök om lånelöfte