Klintbacken 54A

Bilder

  • Såld!
  • Uteplats i soligt västerläge med kvällssol
  • Uteplats mot grön omgivning
  • Matplats med fint ljusinsläpp från stora fönster
  • Rymlig sällskapshörna
  • Vardagsrum mot matplats

Klintbacken 54A , Bromma Mariehäll , Stockholm

Tilltalande läge högst upp i området med egen ingång och vacker uteplats i väster som ger eftermiddags- och kvällssol. Mycket fint skick och trevlig planlösning med generösa ytor och bra förvaringsutrymme. Stora fönster gör den ljus och trivsam. Belägen på kort gångavstånd till Sundbybergs C, tunnelbana och pendel.

56 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 395 kr Inkl värme, VA, sophantering & basutbud kabel-TV
Typ:
Lägenhet
Boarea:
56 kvm
Våning:
0
Lägenhetsnummer:
29
Byggår:
2004
Driftskostnad:
516 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

56 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Vid entrén finns ett praktiskt klinkergolv i grått med golvvärme. Väggarna är målade i vitt, varav den ena väggen har beklätts med träpanel. Gott om plats för avhängning vid befintlig hatthylla. Från hallen leds du sedan på ett trevligt sätt vidare in i lägenheten.

Vardagsrum

Efter hallen når du lägenhetens vardagsrum med plats för både matsalsdel och sällskapshörna. Parkettgolv i björk och väggar målade i vitt. Har en trevlig, öppen planlösning mot köket och ett fint ljusinsläpp från stora fönsterpartier.

Kök

Välplanerat med gott om förvaringsutrymme i flertalet skåp och generösa arbetsytor. Vita skåpsluckor, grått kakel och massiv bänkskiva i trä ger en stilren känsla. Vitmålade väggar och parkettgolv i björk. Vitvaror i form av; kyl/frys (Electrolux), spis med häll (do), spisfläkt (Villavent 2012), diskmaskin (Whirlpool 2016).

Sovrum

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och bra förvaringsutrymme i garderob med skjutdörrar. Björkparkett på golvet och väggar målade i vitt samt stilfull fondtapet i ljust mönster. Praktisk skjutdörr mot hallen.

Klädkammare

Intill köket finns en rymlig klädkammare som gör förvaringsmöjligheterna synnerligen goda. Här finns ett hyllsystem som är praktiskt och kommer att stanna kvar i lägenheten. Väggarna vitmålade och golvet har björkparkett.

Badrum/Tvätt

Stort helkaklat badrum med grått klinkergolv och kaklade väggar i kombination av vitt och grön ton. Här finns WC, handfat, dusch med vikdörr i glas, badrumsskåp och tvättmaskin (Electrolux 2015). Golvvärme på el ger en behaglig komfort.

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 2, hiss finns ej

Avgift

3 395 kr Inkl värme, VA, sophantering & basutbud kabel-TV

Driftskostnad

6 203 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 4 810 kr
Försäkring: 1 393 kr
Beräknat antal personer: 3

Andel i föreningen

2,16%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2004

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

Mekanisk från- och tilluft

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 2 april 2009
Energiprestanda: 82 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Gediget byggda fastigheter från 2004 med genomgående fina materialval. Bekymmersfritt boende med nyskickskänsla.

Fastighetsbeteckning

Hingsten 12

Övriga byggnader

På gården finns gemensamt cykel- och barnvagnsförråd samt ett grovsoprum.

Övrigt

Lägenheten har en mycket trevlig, stensatt uteplats i västerläge med utsikt mot gården. Här strålar solen vackert under eftermiddag / kväll, vilket gör det perfekt för grillning och att avnjuta dagens måltider under sommarhalvåret. Bordsgrupp för ett stort sällskap ryms.

Till lägenheten hör ett stort förråd om ca 5,5 kvm i källarplanet.

Förening

Namn

Brf Mariehällshöjden

Om föreningen

Föreningen BRF Mariehällshöjden bildades 2002. Två år senare stod byggnaderna inflyttningsklara och totalt finns 38 lägenheter där samtliga upplåts med bostadsrätt. Den röda villan byggdes ursprungligen 1910, men byggdes om år 2004 till bostadsrätter. Genomgående fint skick och inga större renoveringar planeras i dagsläget utöver den underhållsplan som löpande följs. På vår respektive höst anordnas gemensamma städdagar.

Föreningen är vackert beläget på höjden i Mariehäll som är en expansiv stadsdel med mycket nyproduktion och närhet till restauranger, butiker och kommunikationer. Bebyggelsen ramar på ett trevligt sätt in den gemensamma och barnvänliga gården där bland annat sandlåda finns för de yngsta.

Mer information om föreningen finns på deras hemsida - www.mariehallshojden.se

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

38

TV och Bredband

Kabel-TV och bredband levereras av Comhem där basutbudet för kabel-TV ingår i avgiften. Abonnemang för ytterligare TV-kanaler och bredband tecknas av bostadsrättshavaren själv.

Parkering

Föreningen har totalt 33 parkeringsplatser på gården utanför med eluttag att hyra. Dessa kostar 350 kr/månad och fördelas enligt kösystem. I övrigt gäller fri parkering på gatan i området.

Ekonomi

Föreningens ekonomi är god och inga avgiftsändringar planeras i dagsläget.

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Juridisk person

Föreningen tillåter juridisk person

Överlåtelseavgift

1108 kr

Pantsättningsavgift

443 kr

Om området

Bromma Mariehäll

Mariehäll är en expansiv stadsdel i Bromma på gränsen mot Sundbyberg. Ett trivsamt och centralt beläget område med ca 10 minuters gångväg till Sundbyberg Centrum och Bromma Blocks. Stort utbud av butiker och kommunikationer samt ytterligare tvärförbindelse på väg genom tvärbanans förlängning med hållplats i området. En pågående stadsförnyelse av Mariehäll har påbörjades under 2000-talet. Området växer och genom närområden som nybyggda Annedal flyttar skolor, förskolor, småbutiker och restauranger in i området. Här är det nära till Bällstaån med båtplatser samt härliga promenad- och cykelstråk längs vattnet som leder in till Kungsholmen. Centralt område med närhet till det mesta.

Kommunikation

Tvärbanan som du når på endast fem minuters gångväg trafikerar Karlsbodavägen på sträckan Alvik - Solna och kommer enkelt att ta dig till Alvik på ca 10 min och på 15 min kommer du även nå Solna C. På gångavstånd finns även Sundbybergs C med pendel som tar dig vidare till Stockholm C. Här finns också T-banans blåa linje samt ett flertal bussar, vilket gör att kommunikationerna är mycket goda. Ett flertal av SJ-tågen stannar även här.

Buss 112 trafikerar linjen mellan Spånga med pendeltågsstation och Alviks Torg där tunnelbanans gröna linje går, samt Tvärbanan mot Sickla udde. Buss 113 går mellan Islandstorget och Solna C. Dessutom finns flygbuss mot Arlanda flygplats på endast fem minuters promenad.

Vid Bromma Center har du även Bromma flygplats som snabbt och enkelt tar dig till ett stort antal destinationer utan att för den sakens skull störa området.

Närservice

I och omkring Sundbybergs centrum, som ligger inom gångavstånd eller några minuter bort med buss, finns ett mycket stort utbud av service och butiker. Livsmedel, kiosker, frisörer, flera caféer och restauranger, klädbutiker mm. På promenadavstånd finns även Bromma Blocks som erbjuder shopping i 3 plan, ca 80 butiker samt restauranger och kaféer. I området finns tre förskolor, varav en i kommunal regi.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Coop Forum
470 m
Coop Sverige AB
470 m
Köpcentrum & Gallerior
Bromma Blocks
800 m
Solna Centrum
2,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Klintbacken Förskola
30 m
Justineborgs Föräldrakooperativ
190 m
Kollektivtrafik
Snc-Lavalin Rail & Transit AB
3,9 km
Trafikförvaltningen SLL
4,4 km
Grundskolor
Mariehällsskolan
430 m
Alby Fritidsgård
870 m
Gymnasium
Matpedagogerna
1,2 km
Grillska Gymnasiet Sundbyberg
1,2 km
Universitet & Högskolor
Gameng AB
2,2 km
Skandinaviska Kiropraktorhögskolans Patientklinik
2,6 km
Banker
Handelsbanken Sundbyberg
690 m
SEB
890 m
Golfbanor & Golfklubbar
Golfstar Bromma
1,5 km
Ulriksdals Golfklubb
3,9 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Friskis&Svettis Sundbyberg
440 m
Sundbybergs Bowlinghall AB
850 m
Simhallar & Utomhusbad
Åkeshovsspåret
2,5 km
Medley Turkosen
2,5 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,05 % 1,55 %
3 år 2,1 % 1,8 %
Ansök om lånelöfte