Karen Blixens gata 13

Bilder

  • Såld!

Karen Blixens gata 13 , Bromma Blackeberg , Stockholm

Anno 2014 med hiss i huset! Helt i toppskick med smakfulla materialval. Modern och ljus med trevlig planlösning och genomgående stora rum. Stor balkong och möjlighet till garage i källarplanet. Naturskönt och lugnt läge i populära Blackeberg med kort gångavstånd till Mälaren, tunnelbana och butiker mm...

61 kvm, 2 rok

Månadsavgift:
3 567 kr inkl värme, avlopp, kallvatten, sophantering samt bredband/TV/tele(Tillkommer 220 kr för detta)
Typ:
Lägenhet
Boarea:
61 kvm
Våning:
4, hiss finns
Lägenhetsnummer:
11303
Byggår:
2014
Driftskostnad:
815 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

2 rum

Boarea

61 kvm

Rumsbeskrivning
Hall

Ekparkettgolv och väggar med tapeter i björkmönster. Hatthylla, en garderob samt plats för förvaring i intilloggande klädkammare.

Kök

Vita skåpsluckor, vitt kakel och grå bänkskiva. Golv med ekparkett och vitmålade väggar. Kyl/Frys (Electrolux 2014), induktionshäll (do), spisfläkt (do), inbyggd ugn (do), inbyggd micro (do), inbyggd diskmaskin (do).

Vardagsrum

Ekparkettgolv och vitmålade väggar. Fint ljusinsläpp från stort fönsterparti samt glasad dörr som leder ut till balkongen.

Balkong

Stor och rymlig mat plats för bordsgrupp som gör att man med fördel kan avnjuta dagens måltider här under sommarhalvåret. Trevligt läge med grönskande omgivning.

Sovrum

Ekparkettgolv och väggar målade i vitt samt en smakfull ljusblå fondvägg i randigt mönster. Plats för dubbelsäng samt ytterligare möbler om så önskas. En garderob till förvaring.

Badrum

Helkaklat med grått klinkergolv och vitt kakel. Arbetsbänk i vitt liksom luckorna till förvaringsskåpen. Här finns WC, handfat, dusch med vikdörrar, tvättmaskin (Elctrolux 2014), torktumlare (do).

Välkommen att ta klivet in i denna stilfulla och välplanerade lägenhet som stod inflyttningsklar 2014. Genomgående toppskick med smakfulla, ljusa materalval och mycket goda förvaringsmöjligheter i flera garderober, stor klädkammare samt extra förråd i huset.

Här ges chans till en god livskvalitet tack vara lugnet i området och närheten till grönskande natur samt bad och båtliv vid Mälaren intill. Fina strövområden som bjuder in till avkopplande motion.

Lägenhetens utformning är mycket bra med en halvöppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en känsla av rymd. Detta samt de genomgående generösa ytorna gör den synnerligen trivsam. I vardagsrummet finns plats för både stor sällskapsdel och matplats för den som önskar. Köksdelen erbjuder mycket goda förvaringsmöjligheter och generösa arbetsytor som gör middagslagningen till en fröjd. Två stora fönsterpartier ger ett mycket fint ljusinsläpp.

En del dimmers har installerats samt "bänkspottar" i kök och badrum som ger en trevlig belysning.

I badrummet som är helkaklat finns en tvättdel med tvättmaskin, torktumlare, förvaringsskåp och rymlig arbetsbänk.

Sammanfattningsvis finns alltså chans att förvärva en mycket fin lägenhet i trevligt och populärt område.

Välkommen in...

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 13, hiss finns

Avgift

3 567 kr inkl värme, avlopp, kallvatten, sophantering samt bredband/TV/tele(Tillkommer 220 kr för detta)

Andel i föreningen

0,4849%

Byggnad

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2014

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Ej utförd.

Byggnadssätt

Fönster: 3-glas

Övrigt

Tillgång till gemensamt cykel- och barnvagnsförråd.

Fastighetsbeteckning

Europén 1

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

9 786 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 7 460 kr
Försäkring: 2 326 kr
Beräknat antal personer: 2

Kommentar

I hushållselen ingår kostnad för uppvärmning av varmvattnet.

Övrigt

Till lägenheten hör ett förråd i källar-/entréplanet.

Föreningen har tillgång till 82 garageplatser och 67 p-platser. Dessa kostar 900 kr respektive 450 kr per månad att hyra och fördelas enligt separat kösystem. Detta hanteras av Mobilpark AB (Tel - 018-101560, uthyrningen@mobilpark.se).

Förening

Namn

Brf Kvarnhjulet

Om föreningen

Brf Kvarnhjulet innehar fastigheten Europén 1 med adresserna Karen Blixens gata 7, 9, 11, 13. Marken upplåts med tomträtt och omfattar 3 st flerfamiljshus med 176 bostadsrättslägenheter samt 82 garageplatser och 67 parkeringsplatser. Inflyttning började hösten 2014 då den första huskroppen stod färdig. Byggnadsprojektet har genomförts på totalentreprenad av JM AB, garantibesiktning kommer att ske 2 år efter inflytt samt efter 10 år.

Redan från start skapar man i föreningen en trygg och stabil ekonomi. Man har gjort en känslighetsanalys och kalkylerat med en räntebuffert på hela 1 procentenhet. Dvs i föreningens låneportfölj med bindningstider på 1-5 år finns det utrymme för 1 procentenhet högre ränta än kalkylerat. Ett 10-års hyresavtal har tecknats med Stockholms kommun om en förskola i entréplan i hus 1. Byggnaderna är helt nybyggda och endast löpande underhåll kommer att krävas inom överskådlig framtid.

Föreningen har avtal med Telia där triple play (bredband upp till 100/10 MBit, digital-TV abonnemang Lagom, IP-telefoni) ingår till en extra kostnad på 220 kr i månaden. Telia digitalbox samt bredbandsswitch som stödjer trådlöst Internet ingår och tillhör förningen/bostadsrättshavaren. Önskas ytterligare TV-kanaler så kan detta tecknas av bostadsrättshavaren själv.

Föreningens ekonomiska förvaltare är Deloitte. I samband med överlåtelsen debiteras köparen en överlåtelseavgift på 1.108 kr samt en pantsättningsavgift på 443 kr. För mer info om föreningen, besök gärna deras hemsida www.brfkvarnhjulet.se

Organisationsform

Bostadsrätt

Antal lägenheter

176

Äkta/oäkta

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Överlåtelseavgift

1108 kr

Pantsättningsavgift

443 kr

Om området

Bromma Blackeberg

Stadsdelen Blackeberg är ett mycket lyckat resultat av stävan att integrera bostadshus i naturområde och byggdes i tidstypisk stil under tidigt 1950-tal. Stor omsorg lades ned på husens utformning och vid senare tiders renoveringar har man strävat efter att bevara det ursprungliga uttrycket, vilket gör att Blackeberg idag framstår som en välbevarad stadsdel. Här finns fina prommenadvägar och en lummig grönska som tillsammans med närheten till Mälaren gör stadsdelen synnerligen trivsa.
Den nya området Kvarnviken ligger i anslutning till Naturreservatet Grimstas skogar som bjuder in till en aktiv livsstil. Genom stadsdelen löper ett vackert parkstråk med gångvägar. Närheten till Mälarens strand tillför avkopplande charm. En kort promenad tar dig till populära och barnvänliga bad vid Mälaren (Kaanan och Ängbybadet). Här finns stora sandstränder, gräsytor och kiosk.

Längs med strandpromenaden ligger även småbåtshamnen Kvarnvikens båtsällskap med ca 300 båtplatser. Välbevarade Ljunglöfska Slottet erbjuder restaurang och konferensanläggning.

Kommunikation

Blackeberg har egen tunnelbanestation på T-banans gröna linje. Här tar du dig enkelt in till Stockholms City på cirka 20 min eller vidare ut mot slutstation Hässelby Strand.

Närservice

Mitt i området ligger Blackebergs Centrum som du når på ca 5 min gångavstånd. Här finns ett flertalet butiker såsom café, frisör, välsorterad mataffär, bank, bibliotek, apotek, videobutik och ett gym. Behöver du lite större utbud för shopping kan du ta tunnelbanan till Vällingby centrum, där det finns mer än 200 butiker, restauranger och caféer. Ytterligare shopping finner du i populära Bromma Blocks på kort bilväg.

I området finns Blackebergsskolan och Södra Ängbyskolan. Dessutom finns det flertalet såväl privata som kommunala förskolor. I ett av husen finns dessutom en förskola med plats för sammanlagt 90 barn.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Muayad - Jenan Livs
300 m
Hemköp
650 m
Köpcentrum & Gallerior
Vällingby City
1,9 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Solbackens Förskolor
380 m
Blackebergsskolan Grodan Fritidshem
400 m
Kollektivtrafik
Blackebergs gård
470 m
Blackeberg
600 m
Grundskolor
Blackebergsskolan
400 m
Blackebergsskolan Specialpedagogik
400 m
Gymnasium
Blackebergs Gymnasium
780 m
Hässelby Gymnasium
2,8 km
Universitet & Högskolor
Teologiska Frågor
3 km
Banker
Handelsbanken
570 m
Handelsbanken
1,8 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Blackebergshallen
760 m
Blackeberg Östra Bollplan
780 m
Simhallar & Utomhusbad
Kaananbadet Ö Mälaren
1 km
Kaananbadet V Mälaren
1,1 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Niklas Bergsten för mer information!

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

070-418 00 11

niklas.bergsten@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag – kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,03 % 1,53 %
3 år 2 % 1,5 %
Ansök om lånelöfte