Alpvägen 10

Bilder

  • Såld!
  • Renoverat kök med allt i utrustningsväg
  • Allrummet med stort fönsterparti
  • Ljust och lättmöblerat
  • Allrummet
  • Vyn mot matplatsen och köket

Alpvägen 10 , Ej , Stockholm

Högst upp i huset finner vi denna välplanerade lägenhet med ett ljust och ostört läge i expansiva Mariehäll. Perfekt som första boende eller övernattningslägenhet. Renoverat och välutrustad kök med matplats. Fina vandringsstråk längs Bällstaån och ca 10 min promenad till Sundbybergs C . Bredband ingår i avgiften.

28,7 kvm, 1 rok

Månadsavgift:
2 655 kr Inkl värme, VA, kabel - TV, bredband
Typ:
Lägenhet
Boarea:
28,7 kvm
Våning:
4, hiss finns
Byggår:
1975
Driftskostnad:
387 kr/månad

Mer information

Visa objekt på karta

Mer om bostaden

Interiör

Antal rum

1 rum

Boarea

28,7 kvm

Rumsbeskrivning
Tvättstuga

Gemensamtvättstuga i källaren.

Högst upp i huset finner vi denna välplanerade lägenhet med ett ljust och ostört läge i expansiva Mariehäll. Perfekt som första boende eller övernattningslägenhet. Renoverat och välutrustad kök med matplats. Fina vandringsstråk längs Bällstaån och ca 8 min promenad till Sundbybergs C. Bredband ingår i avgiften.

Välkomnande hall med säkerhetsdörr. På vänstersida har vi ett praktiskt garderobsutrymme med inredning från Elfa som täcks av ett svart draperi. Väggarna är målade i en limegrön ton.

Välutrustat Kök som renoverades 2008 med röd högblank köksinredning. Utrustat med kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll, ugn, Micro, fläkt samt inbyggd espressomaskin. Trivsam matplats med ett barbord samt 4 stolar som kan lämnas kvar till nästa ägare.

Allrummet är ljust och luftigt med öppen planlösning mot köksdelen. Fint ljusinsläpp från stort fönster i sydväst med fri vy mot grönska. Rummet rymmer både soffhörna och säng. Väggar målade i en vit, sober nyans som mot det vackra ekgolvet utgör en tacksam bas att möblera mot.

I anslutning till hallen har vi lägenhetens badrum. Väggarna är kaklade och på golvet ligger en våtrumsmatta. Utrustat med Wc, handfat, badrumsskåp, duschkabin samt handdukstork.

Sammanfattningsvis ett prakiskt boende i expansivt område med centralt läge och närhet till mycket. Perfekt som övernattningslägenhet eller första boende. Mycket bra planlöst och fint ljusinsläpp mot sydväst vilket gör lägenheten mycket ljus. 8 minuters promenad till Sundbybergs Centrum med shopping och kommunikationer. Stockholm City, Solna, Kista, Vällingby och Bromma Center/flygplats på nära pendlingsavstånd. Tvärbanan trafikeras sedan oktober sträckan Solna - Alvik, vilket gör läget ännu mer centralt.

Varmt välkomna till Alpvägen 10!

Lägenhet

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 4, hiss finns

Avgift

2 655 kr Inkl värme, VA, kabel - TV, bredband

Andel i föreningen

2,678%

Tillträde

Enligt överenskommelse

Byggnad

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1975 ombyggnadsår 1996

Uppvärmning

Direkt El + olja

Energideklaration

Utförd. Utfärdat den 7 augusti 2009
Energiklass: -
Energiprestanda: 173 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

Fönster: 2-glas

Fastighetsbeteckning

kv. Linaberg 16

Allmänt om fastigheten

Driftskostnad

4 644 kr/år

Driftskostnad, varav

El: 2 944 kr
Försäkring: 1 700 kr
Beräknat antal personer: 1

Övrigt

Till lägenheten finns en källarförråd på cirka 3 kvm.

Förening

Namn

Brf Alpvägen

Om föreningen

Brf Alpvägen bildades 1996 och har totalt 34 lägenheter som alla upplåts med bostadsrätt. Medlemmarna har tillgång till ett cykelförråd, en uteplats, tvättstuga i källaren samt en gemensam bastu.

Föreningen debiterar köparen en överlåtelseavgift på ca 1.113 kr samt en pantsättningsavgift på 445 kr.

Till varje lägenhet finns ett källarförråd. Föreningen har ett antal parkeringsplatser som kan hyras till en kostnad av 300 kr/månaden. Separat kö kan förekomma.

Föreningen har tecknat ett gemensamt elavtal där en schblon på 205 kr/månad för respektive lägenhet debiteras tillsammans med månadsavgiften. Denna stäms sedan av var tredje månad mot varje lägenhetsinnehavares faktiska förbrukning, vilket kan leda till en extra debitering eller tillbakabetalning i efterhand.

Om området

Ej

Mariehäll är en expansiv stadsdel i Bromma på gränsen mot Sundbyberg. Ett trivsamt och centralt beläget boende med ca 10 minuters gångväg till Sundbyberg Centrum och Bromma Blocks. Stort utbud av butiker och kommunikationer samt ytterligare tvärförbindelse på väg genom tvärbanans förlängning med hållplats i området. En pågående stadsförnyelse av Mariehäll har påbörjades under 2000-talet. Området växer och genom närområden som nybyggda Annedal flyttar skolor, dagis och småbutiker in i området. Här är det nära till Bällstaån med båtplatser samt härliga promenad- och cykelstråk längs vattnet som leder in till Kungsholmen. Centralt område med närhet till det mesta.

Kommunikation

På ca tio min gångavstånd når du Sungbybergs C med pendel som tar dig vidare till Stockholm C. Här finns också T-banans blåa linje samt ett flertal bussar, vilket gör att kommunikationerna är mycket goda. Ett flertal av SJ-tågen stannar även här. Buss 112 trafikerar linjen mellan Spånga med pendeltågsstation och Alviks Torg där tunnelbanans gröna linje går, samt Tvärbanan mot Sickla udde. Buss 113 går mellan Islandstorget och Solna C.

Tvärbanan trafikerar Karlsbodavägen på sträckan Alvik - Solna och kommer enkelt att ta dig till Alvik på 5 min och på 12 min kommer du även nå Solna C.

Vid Bromma Center har du även Bromma flygplats som snabbt och enkelt tar dig till ett stort antal destinationer utan att för den sakens skulle störa området.

Närservice

I och omkring Sundbybergs centrum, som ligger inom gångavstånd eller några minuter bort med buss, finns ett mycket stort utbud av service och butiker. Livsmedel, kiosker, frisörer, flera caféer och restauranger, klädbutiker m m. På promenadavstånd finns även Bromma Blocks som erbjuder shopping i 3 plan, ca 80 butiker samt restauranger och kaféer. I området finns tre förskolor, varav en i kommunal regi.

I närheten

Livsmedelsbutiker
Närbutiken i Annedal AB
330 m
Vi Esplanaden
550 m
Köpcentrum & Gallerior
Bromma Blocks
1 km
Solna Centrum
2,7 km
Daghem, Förskolor & Fritidshem
Tappvägen Förskola
250 m
Förskolan Trollsländan Linaberg
260 m
Kollektivtrafik
Mariehäll
200 m
Mariehällskyrkan
340 m
Grundskolor
Mariehällsskolan
250 m
Helen Pontén Business Partner AB
880 m
Gymnasium
Matpedagogerna
1,2 km
Grillska Gymnasiet
1,2 km
Universitet & Högskolor
von Martens Juridik AB
1,9 km
Hartung Wallenberg Consulting AB
2 km
Banker
Handelsbanken Sundbyberg
700 m
SEB
840 m
Golfbanor & Golfklubbar
Sundbybergs Bangolfklubb
1,6 km
Bromma Golf
1,7 km
Sport- & Idrottsanläggningar
Friskis&Svettis Sundbyberg
320 m
Sundbybergs Bowlinghall AB
830 m
Simhallar & Utomhusbad
Medley Turkosen
2,6 km
Vasalundshallen
2,6 km

Finns i närheten

Detta är en tjänst från Hitta.se som automatiskt mäter upp avstånd till olika platser. Vissa avvikelser kan förekomma då uträkningen bygger på luftväg och inte på det faktiska vägnätet. Det betyder att det inte tas hänsyn till naturliga hinder så som vatten, berg etc. Till exempel kan en affär på andra sidan sjön vara den närmsta enligt uträkningen.

Uppgifterna bygger på offentlig adressinformation. Det innebär att viss information kan saknas eller vara gammal.

Hör av dig till Joel Beck-Friis för mer information!

Joel Beck-Friis

Joel Beck-Friis

Bromma

Reg. Fastighetsmäklare

Ansvarig mäklare

0704-18 00 10

joel.beck-friis@husmanhagberg.se

Expressvärdera din bostad

Hittat ny bostad? Vi värderar din nuvarande inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Boendekostnad

SEB erbjuder bolån. Och mer.

Period Aktuell ränta Din ränta
3 mån 2,04 % 1,54 %
3 år 2,04 % 1,74 %
Ansök om lånelöfte