HusmanHagbergs pressrum

Säkerställ att du inte missar några av våra nyheter!

Längst ner på den här sidan har du via RSS, möjlighet att enkelt prenumerera på våra nyheter, pressmeddelanden mm. Ett RSS-flöde håller dig på ett enkelt sätt uppdaterad, antingen via ett särskilt datorprogram eller via din webbläsare genom att du installerar ett tillägg: RSS-tillägg för Chrome.

  • Dela:

HusmanHagberg öppnar mäklarkontor i Halmstad

Den nya franchisetagaren Tomas Nilsson har redan mäklat under HusmanHagbergs varumärke i några månader. Nu har han även slagit upp dörrarna till en egen lokal mitt i centrala Halmstad.

Tomas har rivstartat med både förmedling av bostäder och nya kollegor.

- Starten har varit bra med mycket uppmärksamhet, berättar Tomas. Vi har ett bra inflöde av nya affärer och nu börjar vi även att få upp tempot på avslut där köpare och säljare kan mötas. Jag upplever att det börjar bli fler visningskunder på varje bostad och att det finns ett uppdämt behov av att köpa ett nytt hem.

- Jag har sedan starten anställt en mäklare och även tagit in en mäklarstudent från Halmstad Högskola som kommer att göra sin praktik här inför sin examen i juni 2024, fortsätter Tomas.

Kontoret stod färdigt den sjunde november och man har hunnit med en välbesökt invigning.

- Vi är väldigt stolta över vår fina lokal, säger Tomas och hans kollegor håller med. Det var otroligt roligt att få inviga den med många besökare från bland annat banker, leverantörer, mäklarstudenter och kollegor från både den egna kedjan och lokala mäklarkontor.

- Stödet från både huvudkontoret och kollegorna i kedjan har varit klanderfritt och otroligt familjärt. Jag har verkligen blivit välkomnad med öppna armar. Nu ser vi fram mot att få fokusera på våra härliga kunder och att få vara en del av deras resa, avslutar Tomas.

Från huvudkontoret är man mer än nöjd med den nya etableringen.

- Halmstad är en ort där det var självklart för oss att sikta på en etablering. Vi har dock inte haft bråttom utan väntat på att rätt person dök upp, säger Fredrik Kjell, VD på HusmanHagberg. Då Tomas visade intresse för ett samarbete så kändes det helt rätt. Vi är glada över att en duktig, erfaren mäklare som Tomas representerar oss i Halmstad.

För mer information, kontakta:

Tomas Nilsson, Franchisetagare HusmanHagberg Halmstad

Mobil: 073-314 35 43

Mail: tomas.nilsson@husmanhagberg.se

Fredrik Kjell, VD HusmanHagberg AB

Mobil: 070-744 22 43

Mail: fredrik.kjell@husmanhagberg.se

Ämnen

bostadsaffärbostadsmarknadfastighetsmäklarehusmanhagbergmäklarehalmstad

Kategorier

BoendefrågorFastighetsförmedling

Presskontakt

Vice VD/Marknadschef

Åsa Davidsson