190
MED53E219516B8C4013A49EC9844AC929CB

Trevlig 1-plansvilla med inredd källare!Villagatan 24 Kåge, Kåge

Kommande®

Kåge, Kåge

Villagatan 24Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

112 kvm

BIAREA

136 kvm

TOMTAREA

1 177 kvm

BYGGÅR

1969

DRIFTSKOSTNAD

2 584 kr/månad

Trevlig 1-plansvilla med inredd källare!

Varmt välkommen till Villagatan 24 i populära Kåge. En välskött 1-plansvilla med inredd källare disponerad på 112 kvm boyta och 136 kvm biyta. Villan erbjuder en trevlig planlösning och är smakfullt renoverad under åren. 2017 renoverades köket och ett kvalitétskök från Elextrolux Sentense monterades in. Det här är ett kök för någon som älskar att laga mat och spendera tid där. Det finns inte bara en utan två inbyggda ugnar och en stor och bred spishäll. Det finns gott om avlastningsytor och önskar man kan man sitta och hålla kocken sällskap under tiden vid köksön som är placerad i mitten av köket. Här finns det med andra ord plats för både stora och små sällskap att umgås samtidigt som stordåd uppnås. Hall och kök har ett slitstarkt linoleum golv från Forbo som skapar en enhetlig känsla.

Fortsatt renoverades badrummet 2021 och liksom köket håller det en hög standard och smakfulla val har gjorts, kakel och klinker på golvet, golvvärme och inbyggda spotlights i taket. Förutom kök och badrum erbjuder entréplanet tre stycken sovrum och ett stort vardagsrum med en Contura kamin som höjer mysfaktorn och håller driftkostnaden nere. Vardagsrummet sträcker sig längs hela husets bredd och det gör att man får ljusinsläpp från två olika väderstreck, det finns gott om yta att möblera efter eget tycke och smak.

Vidare når man källaren direkt från hallen och den öppnar upp sig i en stor sällskapsyta med vita ytskikt och här hittar man bostadens andra värmekälla, en öppenspis med insats. En charmig rejäl pjäs som som ger rummet extra karaktär. I källaren finns även en bastu, med duschutrymme och i anslutning till det en gästtoalett, stor separat tvättstuga, pannrum, matkällare, förrådsutrymmen, ett eller två sovrum beroende på behov samt ett hobbyrum. Från hobbyrummet tar du dig vidare upp till garaget som har en motordriven port. El-laddare finns installerat.

Det här är ett hus som erbjuder flera sovrum och gott om sociala ytor att umgås på för stora och små sällskap. Utsidan är liksom insidan välplanerad, en balkong som löper längst med fastigheten och mynnar ut till en stor träaltan som är uppbyggt i olika nivåer för att möta de olika behoven. Här kan man njuta av solen under hela dagen men även av kvällssolen. Du får även en bra uppsikt över den stora tomten där barnen kan springa omkring på den gröna och insynsskyddade tomten. Tacksam växtlighet skapar insynsskydd mot Storkågevägen och fungerar även som ett ljuddämpande skydd. Mot framsidan har man byggt ett stilrent insynsskydd av liggande brädor och med egen ingång når man oasen som finns på baksida. Odlingsytor och träd gör tomten lättskött. Önskar man finns det även möjlighet att sitta på framsidan av huset på en träaltan som ligger i anslutning till entrén, häck ut mot vägen gör även att framsidan känns vackert inramad. På den asfalterade uppfarten finns det gott om plats för att parkera bilar och en plattsättning leder dig fram till entrén.

Här bor du med närhet till skola, mataffär, naturen och på 2 minuter är du ute på E4:an och på väg in till centrala Skellefteå.

Det här är en kommande försäljning.
Missa inte att anmäla ditt intresse redan nu för att att få personlig uppdatering, tidsplan, prisbild och övrig information som sker löpande.
-Ser fram emot att höra från just dig!

Bilder

MED53E219516B8C4013A49EC9844AC929CB
MED873994C5FA6F47209422BAF5D88C40ED
MED192B89409A2B4DA09F8E586C241B399F
MEDDE0FE38143BE4148BDFFF31B5595A86B
MED085FFAC0F4BD4A1E83CAF73F9061E7C6

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

112 kvm

BIAREA

136 kvm

TOMTAREA

1 177 kvm

BYGGÅR

1969

DRIFTSKOSTNAD

2 584 kr/månad

Rumsbeskrivning

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

Fastigheten är besiktigad.

forbo linolium, marmoleum

HALL

Du kliver in genom dörren där du finner en hall med plats för enklare upphängning av ytterkläder och en halv trapp upp möts du av ett rymligt och stilfullt entréplan. På golvet ligger det ett mörkt Forbo linoleum golv, något som står sig bra till de i övrigt ljust målade väggarna.

KÖK

Köket är ett vitt kvalitéts kök från Elextrolux Sentense, ljusgråa bänkskivor och vitt kakel med ljusa fogar. Kökets maskinella utrustning består inte bara av en utan av två inbyggda ugnar, stor bred spishäll, fläktkåpa, fullstor kyl och frys samt bra med förvaring i både över-, och underskåp. Köket erbjuder bra med avlastningsytor tack vare köksön som är placerad i mitten av köket och blir en naturlig avdelare till kökets matsalsdel. Här får man med enkelhet plats med en stor matsalsgrupp om 8 sittplatser. Köksön har även sittplatser och en vinkyl. Tapet på väggarna och fönster i söderläge vilket ger ett härligt ljusinsläpp.

BADRUM

Nyrenoverad badrum från 2021, vitt kakel på väggarna och på golvet ligger det stora klinkerplattor i en varm marmorerad grå ton som även sträcker sig upp på väggarna i duschutrymmet. Badrummets inredning består av WC, vikbara duschväggar i glas med takdusch, handdukstork, stor kommod med tvättställ, spegelskåp med integrerad belysning, samt ett högskåp för ytterligare förvaring. Naturligtvis har badrummet även golvvärme och inbyggda spotlights i taket.

SOVRUM 1

Master bedroom, på golvet ligger det ett ljust laminatgolv, vitt tak och ljusa väggar samt en fondtapet. Rummet har bra med förvaring i form av inbyggda garderober. Stora fönster och en egen utgång till balkongen gör att man enkelt kan komma sig ut och njuta av omgivningen.

SOVRUM 2

Bostadens andra sovrum med plats för säng och tillhörande sängbord samt övrigt möblemang. Fönster i norrläge och egen utgång till balkongen och vidare till husets trädäck om så önskas. Även det här rummet erbjuder bra förvaring i form av inbyggda garderober längst ena väggen.

SOVRUM 3/KONTOR

Ett mindre sovrum med två stycken inbyggda garderober. Det här rummet lämpar sig bra som hemmakontor eller varför inte som lekrum till barnen.

VARDASGRUM

Här ligger ett parkettgolv och väggarna är tapetserade i ljus kulör. Vardagsrummet erbjuder en gedigen yta för möjlighet för större soffa med vardagsrumsbord, TV, större TV-möbel samt annan möblering. Ljusinsläpp från två olika väderstreck. Kalla vinterdagar eller kyliga höstkvällar har man lyxen att kunna elda i en Contura kamin, något som höjer mysfaktorn men även bidrar till att hålla nere driftskostnaden. För att skydda golvet ligger det ett glasplatta på parketten.

TVÄTTSTUGA

Stor och rymlig tvättstuga. På golvet ligger det ett mörkt grått klinker och väggen är till hälften grå till hälften vit målad. Längst ena väggen är det en avlastningsbänk med tvättho och blandar, tvättmaskin och plats för en torktumlare.

GILLESTUGA

Ett stort utrymme som kan möbleras efter tycke och smak. I gillestugan hittar du bostadens andra braskamin. En vacker pjäs som ger rummet karaktär. Väggar och tak är enhetligt vitt målade. Gör att rummet upplevs som ljust och fräscht och det fortsätter vidare i hallen som tar dig till källarens övriga utrymmen. Mindre fönster förstärker känslan av rymd och man hittar fönster i två olika väderstreck. På golvet ligger ett träimiterat laminatgolv vilket bidrar till att rummet känns ombonat och varmt.

SOVRUM

Rymligt sovrum med plats för en större säng med tillhörande sängbord och fortfarande kvarstår yta för att placera annat möblemang. Tre stycken källarfönster bidrar till ljusinsläpp. På golvet ligger ett mörkt laminatgolv, vitt tak och vita väggar samt en blommig fondtapet. Utanför sovrummet finns det inbyggda garderober

HEMMAGYM

Antingen använder man rummet till ytterligare ett sovrum eller som nuvarande ägare ett hemmagym, det är bara fantasin som sätter stopp för vad rummen ska användas till. Vitmålad bröstpanel och övre delen är målad i en mörk färg. Flera källarfönster i norrläge.

HOBBYRUM

Under garaget hittar du ett utrymme som lämpar sig bra för hobbyverksamhet. Via en trapp tar man sig upp till garaget. I anslutning till den här rummet hittar man även en matkällare, och förrådsutrymme.

GÄSTTOALETT

På golvet ligger det en vacker beige/vit mosaik, vitt kakel på halva väggen och sedan en mjuk behaglig beige färg i ton med golvet på övre halvan av väggen. För att bryta av det hela är det en träpanel vitt där spegel och tvättställ är monterat.

BASTU

I källaren hittar man även en fräsch bastu med ett tillhörande duschutrymme i form av duschkabin. På golvet ligger det ett mörkt kakel med ljusa fogar, och vitmålade väggar.

Om området

Kåge är en tätort i Skellefteå kommun som ligger 13 kilometer norr om Skellefteå.
I Kåge finner du allt du kan tänkas behöva under din vardag. Cykel och gångavstånd finner ni till skola, förskola, frisör, livsmedelsbutik, gym och sportfält. Under somrarna håller även utebadet i centrum av Kåge öppet, anpassat för hela familjen med både barnpool, pool och en stor grönyta. Dessutom bor du med direkt närhet till skoterleder, elljusspår och småbåtshamn. Småbåtshamnen sjuder av liv under sommaren med sitt mysiga hamnkafé.


Förutom ovan nämnda fördelar så tar du dig på ca 10 minuters bilfärd till Skellefteå centrum och omkring 6 minuter till Solbackens handelsområde.

Bra bussförbindelser till och från centrum.

KOMMUNIKATION

Bra bussförbindelser till och från centrum!

Ekonomi

VA

4 664 kr

UPPVÄRMNING

18 290 kr

RENHÅLLNING

2 823 kr

SOTNING

850 kr

FÖRSÄKRING

4 380 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

31 007 kr / år

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

9 287 kr / år

KOMMENTAR

Driftkostnaderna är baserade på säljarens nuvarande kostnader och kan komma att variera beroende på förbrukning.
Hushållselen ingår i uppvärmningskostnaden.

Jan - Aug 2023: El: 7 059 kWh Total kostnad: 14 875 kr
2022: El: 13 945 kWh Total kostnad: 16 631 kr
Sep - Dec 2021: El: 6 361 kWh Total kostnad: 5 073 kr


Vattenförbrukningen är baserad på två vuxna personer.

Renhållningen är baserad på standardkärl: 140L grönt kärl och 140L brunt kärl

Elnät säkring 20A

Fiber är indraget

Braskamin entréplan sotad 2017-09-19 och öppna spisen källarplan är sotad 2015-09-23.

Byggnad

BYGGNADSTYP

1-plansvilla med källare

BYGGNADSÅR

1969

UPPVÄRMNING

Bergvärme

VENTILATION

Självdrag

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2023-09-01

ENERGIKLASS

B

ENERGIPRESTANDA

228 kWh/m² (Atemp) och år

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

52 kWh/m² och år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Källare

FASAD

Tegel och trä

FÖNSTER

3-glas och 2-glas i källaren

TAK

Betongpannor

FASTIGHETSBETECKNING

Storkåge 74:5

ÖVRIGA BYGGNADER

Vidbyggt garage med motordriven port och på tomten finns det även två stycken förråd.

Braskamin entréplan sotad 2017-09-19 och öppna spisen källarplan är sotad 2015-09-23.

ÖVRIGT

2010-2015: Fönster bytta på entréplan. 3-glas fönster inmonterade.
2017: Kök
2021: renoverades badrum

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

1 263 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

958 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

2 257 000 kr

Tomt

AREAL

1177 kvm

PLANBESTÄMMELSER

Stadsplan (1971-01-18)

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Karta

Skellefteå Kåge

Villagatan 24

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg