190

Kåge, Kåge

Villagatan 24Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

112 kvm

BIAREA

136 kvm

TOMTAREA

1 177 kvm

BYGGÅR

1969

DRIFTSKOSTNAD

2 584 kr/månad

Trevlig 1-plansvilla med inredd källare!

Varmt välkommen till Villagatan 24 i populära Kåge. En välskött 1-plansvilla med inredd källare disponerad på 112 kvm boyta och 136 kvm biyta. Villan erbjuder en trevlig planlösning och är smakfullt renoverad under åren. 2017 renoverades köket och ett kvalitétskök från Elextrolux Sentense monterades in. Det här är ett kök för någon som älskar att laga mat och spendera tid där. Det finns inte bara en utan två inbyggda ugnar och en stor och bred spishäll. Det finns gott om avlastningsytor och önskar man kan man sitta och hålla kocken sällskap under tiden vid köksön som är placerad i mitten av köket. Här finns det med andra ord plats för både stora och små sällskap att umgås samtidigt som stordåd uppnås. Hall och kök har ett slitstarkt linoleum golv från Forbo som skapar en enhetlig känsla.

Fortsatt renoverades badrummet 2021 och liksom köket håller det en hög standard och smakfulla val har gjorts, kakel och klinker på golvet, golvvärme och inbyggda spotlights i taket. Förutom kök och badrum erbjuder entréplanet tre stycken sovrum och ett stort vardagsrum med en Contura kamin som höjer mysfaktorn och håller driftkostnaden nere. Vardagsrummet sträcker sig längs hela husets bredd och det gör att man får ljusinsläpp från två olika väderstreck, det finns gott om yta att möblera efter eget tycke och smak.

Vidare når man källaren direkt från hallen och den öppnar upp sig i en stor sällskapsyta med vita ytskikt och här hittar man bostadens andra värmekälla, en öppenspis med insats. En charmig rejäl pjäs som som ger rummet extra karaktär. I källaren finns även en bastu, med duschutrymme och i anslutning till det en gästtoalett, stor separat tvättstuga, pannrum, matkällare, förrådsutrymmen, ett eller två sovrum beroende på behov samt ett hobbyrum. Från hobbyrummet tar du dig vidare upp till garaget som har en motordriven port. El-laddare finns installerat.

Det här är ett hus som erbjuder flera sovrum och gott om sociala ytor att umgås på för stora och små sällskap. Utsidan är liksom insidan välplanerad, en balkong som löper längst med fastigheten och mynnar ut till en stor träaltan som är uppbyggt i olika nivåer för att möta de olika behoven. Här kan man njuta av solen under hela dagen men även av kvällssolen. Du får även en bra uppsikt över den stora tomten där barnen kan springa omkring på den gröna och insynsskyddade tomten. Tacksam växtlighet skapar insynsskydd mot Storkågevägen och fungerar även som ett ljuddämpande skydd. Mot framsidan har man byggt ett stilrent insynsskydd av liggande brädor och med egen ingång når man oasen som finns på baksida. Odlingsytor och träd gör tomten lättskött. Önskar man finns det även möjlighet att sitta på framsidan av huset på en träaltan som ligger i anslutning till entrén, häck ut mot vägen gör även att framsidan känns vackert inramad. På den asfalterade uppfarten finns det gott om plats för att parkera bilar och en plattsättning leder dig fram till entrén.

Här bor du med närhet till skola, mataffär, naturen och på 2 minuter är du ute på E4:an och på väg in till centrala Skellefteå.

Det här är en kommande försäljning.
Missa inte att anmäla ditt intresse redan nu för att att få personlig uppdatering, tidsplan, prisbild och övrig information som sker löpande.
-Ser fram emot att höra från just dig!

Bilder

MED53E219516B8C4013A49EC9844AC929CB
MED873994C5FA6F47209422BAF5D88C40ED
MED192B89409A2B4DA09F8E586C241B399F
MEDDE0FE38143BE4148BDFFF31B5595A86B
MED085FFAC0F4BD4A1E83CAF73F9061E7C6

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Skellefteå Kåge

Villagatan 24

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret