190
MED6E007EBF37364B3A9FD9FD1CAEBC7441

Varpholmsgränd 27 Vårberg/Skärholmen, Skärholmen

Kommande®

Vårberg/Skärholmen, Skärholmen

Varpholmsgränd 27


PRIS (utgångspris)4 695 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Tomträtt

ANTAL RUM

7 rok

BOAREA

139 kvm

BIAREA

68 kvm

TOMTAREA

214 kvm

BYGGÅR

1968

PRIS

4 695 000 kr utgångspris

Drömmer du om att äga ett rymligt radhus med 3 våningsplan.
Detta är din chans att bo i ett fantastiskt radhus i tre plan och samtidigt ha möjligheten att dra nytta av en redan färdig uthyrningsdel som kan hjälpa dig täcka en del av dina boendekostnader. Välkommen till Varpholmsgränd 27 i Skärholmen, där möjligheterna är oändliga!
Huvuddelen: På entréplan möts du av en rymlig hall som leder dig vidare till det öppna och ljusa vardagsrummet samt det moderna köket. Här finns också en fantastisk möjlighet för dig att sätta din egen prägel på ditt nya hem med mindre renoveringar. Möjligheten finns att enkelt avskärma vardagsrummet och skapa ett extra sovrum om så önskas.

Uthyrningsdelen: Detta radhus har en nyrenoverad uthyrningsdel med egen ingång på nedre plan. Här finns ett modernt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet, ett fräscht badrum och en rymlig tvättstuga. Det stora sovrummet ger gott om plats för hyresgästen. Vad som gör detta extra intressant är möjligheten att hyra ut uthyrningsdelen och därmed dra nytta av dagens högre ränteläge. Intäkterna från hyresgästerna kan verkligen hjälpa dig att täcka en del av dina boendekostnader och göra boendet betydligt mer prisvärt.

Övre plan: På övre plan finner du fyra rymliga sovrum, perfekt för den större familjen. Här har du även chansen att sätta din egen prägel på huset och få det att smälta in i din vision. Det finns också en klädkammare och ett badrum med tvättdel, vilket underlättar morgonstressen.

• Gavelläge ger extra ljus och rymd
• Vidsträckt balkong med sjöglimt över Mälarens vatten
• Gratis parkering för dig och dina gäster
• Egen plats i garagelänga
• Gemensam innergård med lekplats
• Nära till natur, strandpromenad, båtbrygga och badplats
• Promenadavstånd till tunnelbanan i Vårberg
• Kort avstånd till köpcentrum i Skärholmen och Kungens Kurva

Bilder

MED6E007EBF37364B3A9FD9FD1CAEBC7441
MED23590EBE33C541B19CFE37638AAD8BA9
MEDAE817C4E7B2C4F3DA5BBB543CECCCA9F
MEDF22BD8F129F7497CA652E3410FCE014A
MED3DAF4E4EBD744EF297BCB06895E51451

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Tomträtt

ANTAL RUM

7 rok

BOAREA

139 kvm

BIAREA

68 kvm

TOMTAREA

214 kvm

BYGGÅR

1968

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

7 rum varav 5 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

Om området

Här i vårt område är bekvämlighet nyckelordet. Du har allt du behöver inom räckhåll, och möjligheterna är oändliga.

Shoppingentusiaster kommer att älska närheten till köpcentrum som Vårberg C, Skärholmen Centrum och det imponerande Heron City. Kungens Kurva, en av Sveriges största handelsplatser, ligger också nära och bjuder på en mångfald av butiker och restauranger. Det är enkelt att hitta allt du behöver för shopping och nöjen.

För dem som föredrar grönska och avkoppling är grönområden och Mälaren nära till hands. Sätrabadet, en populär badplats, är bara en kort 10-minuters promenad bort, perfekt för att svalka sig och njuta av solen.

Längs Mälarens stränder finns vackra promenadstråk där du kan koppla av medan du tar in den fantastiska utsikten. Kolonilotter finns också tillgängliga för dem som vill njuta av trädgårdsarbete och odling.

Din pendling blir också smidig med tunnelbanan från Vårberg C, som du når med en kort promenad. Det innebär att du har enkel tillgång till Stockholms puls och allt det har att erbjuda.

KOMMUNIKATION

Från Vårberg är det enkelt att ta sig dit du vill tack vare de utmärkta kommunikationerna. Tunnelbanan är en av de snabbaste sätten att nå olika delar av staden. Du kan ta tunnelbanan från Vårberg C mot antingen Ropsten eller Norsborg, beroende på din destination. Det innebär att du har direktåtkomst till stadens puls inom 25 min resa.

Men tunnelbanan är inte det enda alternativet. I området finns flera busslinjer som erbjuder smidiga förbindelser till destinationer som Flemingsberg, Älvsjö, Södertälje och Kungens Kurva.

NÄRSERVICE

I Vårberg C kan du förvänta dig ett utmärkt serviceutbud som täcker de flesta av dina behov. Här finns allt från livsmedelsbutiker och apotek till tandläkare och gym, allt inom räckhåll för att göra din vardag enklare och mer bekväm. Det är platsen där du kan ta hand om dina dagliga ärenden utan besvär.

Och om du skulle behöva något mer eller om du är ute efter lite shopping, är det bara en kort promenad till Skärholmen C. Där finns all tänkbar service, inklusive ett brett utbud av butiker och restauranger, vilket ger dig ännu fler möjligheter att hitta precis det du letar efter.

Så oavsett om du behöver handla livsmedel, hämta recept, ta hand om din hälsa eller bara göra lättare shopping, har Vårberg C och Skärholmen C allt du behöver.

Byggnad

BYGGNADSÅR

1968

UPPVÄRMNING

Direkt El

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2014-02-25

ENERGIKLASS

D

ENERGIPRESTANDA

63 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

FASTIGHETSBETECKNING

Furuholmen 77

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

3 333 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

1 829 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

3 971 500 kr

Tomt

AREAL

214 kvm

PLANBESTÄMMELSER

Vattenskyddsområde (2008-11-25) Tomtindelning (1969-09-23) Stadsplan (1965-08-05)

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Gemensamhetsanläggning: Stockholm Furuholmen GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Grönområden, Kvartersanläggning, Övrigt

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Karta

Stockholm Vårberg/Skärholmen

Varpholmsgränd 27

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg