230
MEDA170A4B40E5545E395E1F8F8313C6C19

Väldisponerad fastighet fördelad på tre lägenheter!Utäng 26 Skärhamn

Budgivning

Skärhamn

Utäng 26


PRIS3 995 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

95 kvm

BIAREA

95 kvm

TOMTAREA

2 431 kvm

BYGGÅR

1954

DRIFTSKOSTNAD

7 061 kr/månad

PRIS

3 995 000 kr

Väldisponerad fastighet fördelad på tre lägenheter!

Ett unikt tillfälle att förvärva denna villa i Utäng med en boarea och biarea om 95 kvm vardera fördelat på tre lägenheter med separata ingångar. Missa inte detta ypperliga tillfälle att bo i Utäng som ligger naturskönt och som är en del av härliga Skärhamn.

Huset står på en stor tomt intill en trädbeväxt bergssluttning och har en välskött trädgård med grönskande gräs, fruktträd och ett växthus. Fastighetens tomtarea är hela 2431 kvm fördelat på gräsmatta och en stenlagd uteplats som erbjuder gott om parkeringsmöjligheter. Hela huset präglas av genomgående ljusa och fräscha färger och är allmänt i väldigt bra skick där exempelvis taket omlades 2018 samt att ytskikten renoverades samma år. Dessutom är fastigheten ansluten kommunalt VA. Fiber nyligen indraget.

Huset fördelas upp på två lägenheter på nedre plan. En som är på två rum och kök. Den andra är på ett rum och ett pentry och badrum och egen ingång. Samt en lägenhet på övreplan som fördelas på fyra rum och kök. Alla lägenheterna är genomgående luftiga och ljusa där många fönster släpper in härligt naturligt ljus.

Nedre plans lägenhet har ett stort och luftigt vardagsrum som erbjuder goda möbleringsmöjligheter. Från vardagsrummet nås köket som går i vita toner kombinerat med beige kulört på väggarna med mörkt klinkergolv. Lägenhetens badrum är helt nyrenoverat med kakelplattor och klinker i beige. Dessutom är badrummet utrustad med tvättmaskin. I övrigt finns ett rogivande sovrum som har plats för dubbelsäng och nattduksbord.

Ettan på nedre plan har ett pentry, nyrenoverat badrum ett mindre sovrum. Genomgående ljusa färger.

Möjlighet finns att göra om till två större lägenheter.

Övre plans lägenhet nås via en trappa och bjuder på ett klassiskt kök med många förvaringsmöjligheter i ljusa över- och underskåp i trä. Köket är fullt utrustat och har plats för matbord för minst fyra personer. Vardagsrummet går i ljusa toner och har ett fantastiskt ljusinsläpp. Sovrummen är båda rymliga och har gott om plats för säng, nattduksbord och annan önskad möblering. Från det större sovrummet når man en stor altan som kan användas året runt, då den dels är inglasad och en mer öppen del där man kan ha trevliga grillkvällar när vädret tillåter. I övrigt erbjuder lägenheten på övre plan stora öppna ytor och ett fräscht badrum som har en egen tvättmaskin.

Det finns möjlighet att förvärva Utäng 28 i samband med denna försäljning för 1 500 000 kr. En perfekt fastighet för industriverksamhet/lager.

Utäng är en trevlig del av natursköna Skärhamn. Här har man nära till natur, bad- och båtliv och även i närhet till Skärhamns centrum med ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer. Skola och affärer är inom nära räckhåll. Göteborg nås på under timmen och ligger därmed på pendlingsavstånd. Bra kommunikationer där en busshållplats finns i närheten.

Kontakta mäklaren för vising!

Ansvarig mäklare: Jessica Nyman tel. 0727-113300 eller mail jessica.nyman@husmanhagberg.se

Varmt välkommen med er förfrågan!

Bilder

MEDA170A4B40E5545E395E1F8F8313C6C19
MED9C5253E94F2C497FB66F65B12EEEA913
MEDA229CEE89C0B4AED961DDDD845B93CE6
MEDAEC97BA5F53D47478AD2BDFC1C6D04AF
MED8EAD9B4599EC4778BEC514F43137E2E5

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

95 kvm

BIAREA

95 kvm

TOMTAREA

2 431 kvm

BYGGÅR

1954

DRIFTSKOSTNAD

7 061 kr/månad

Rumsbeskrivning

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

Hyresintäkter per månad: 1 rok 4 800 kr 2 rok 8 800 kr 4 rok 12 500 kr Inkl. vatten, värme, sophämtning, fiber och parkering

Totalt ca 26 000 kr per månad.

NEDRE PLAN – 2 RUM OCH KÖK

Nedre plan – 2 rum och kök

VARDAGSRUM

Stort vardagsrum med plats för soffa, soffbord, TV-möbel, matgrupp eller annan önskad möblering. Naturligt ljusinsläpp från flera fönster. Gråa väggar och laminatgolv.

KÖK

Kök med plats för matbord och som erbjuder goda förvaringsmöjligheter i vita över- och underskåp i trä. Fullt utrustad med spishäll, ugn, fläkt och kyl/frys. Naturligt ljusinsläpp från fönsterparti. Väggar i beige kulört i kombination med vitt kakel ovanför arbetsbänk samt grå klinker på golvet.

SOVRUM

Sovrum med plats för dubbelsäng och nattduksbord. Naturligt ljusinsläpp från mindre fönster. Målade väggar och laminatgolv.

BADRUM

Nyrenoverat helkaklat badrum med golvvärme. Beige kakel på väggarna och beige klinker på golvet. Full utrustad med tvättmaskin, toalett, kommod, spegelskåp med belysning och dusch med glasvägg samt småklinker på golvet i duschen.

NEDRE PLAN - 1 RUM OCH KÖK

Nedre plan - 1 rum och kök

PENTRY

Här finns fullutrustat pentrykök. Fullt utrustad med spishäll, fläkt, mikrovågsugn, diskmaskin och kyl med frysfack.

SOVDEL

Ett mindre mysigt sovrum där det finns plats för en mindre säng.

BADRUM

Stort helkaklat badrum i vitt och grå klinker på golvet. Utrustad med toalett, handfat och flerfunktions duschkabin och tvättmaskin och torktumlare.

PANNRUM

Pannrum med bergvärme som är från ca 2018.

ÖVRE PLAN – 4 RUM OCH KÖK

Övre plan – 4 rum och kök

VARDAGSRUM

Rymligt vardagsrum med plats for soffa, soffbord och TV-möbel och matgrupp. Naturligt ljusinsläpp från stort fönster. Vita tapetserade väggar och laminatgolv.

KÖK

Rymligt kök med plats för matbord, goda arbetsytor och som erbjuder goda förvaringsmöjligheter i ljusa över- och underskåp i trä. Fullt utrustad med spishäll, fläkt, mikrovågsugn, diskmaskin och kyl/frys. Naturligt ljusinsläpp från två fönster. Väggar i beige kulört i kombination med vitt kakel ovanför arbetsbänk samt ljust målat trägolv.

SOVRUM 1

Stort sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och annan önskad möblering. Goda förvaringsmöjligheter i flera garderober. Naturligt ljusinsläpp från altanens skjutdörrar. Målade väggar och laminatgolv.

SOVRUM 2

Sovrum med plats för säng och nattduksbord och annan önskad möblering. Naturligt ljusinsläpp från fönster. Goda förvaringsmöjligheter i förrådsutrymme. Vita tapetserade väggar och laminatgolv.

SOVRUM 3

Sovrum med plats för säng och nattduksbord och annan önskad möblering. Naturligt ljusinsläpp från fönster i vinkel.

BADRUM

Vitt helkaklat badrum och ljus klinker på golvet. Fullt utrustad med tvättmaskin, toalett, kommod, spegel och dusch.

ALTAN

Stor altan som nås från det större sovrummet. Halvt inglasad del och en öppen del med trägolv. Plats för större matbord, stolar och grill eller annan önskad möblering. Utrustad med värmelampor.

Ekonomi

EL

39 604 kr

VA

16 210 kr

UPPVÄRMNING

19 157 kr

RENHÅLLNING

3 399 kr

FÖRSÄKRING

6 363 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

84 733 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

4

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

9 287 kr / år

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plansvilla

BYGGNADSÅR

1954

UPPVÄRMNING

Bergvärme

VENTILATION

Självdrag

ELFÖRBRUKNING

23 748 kWh/år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta

GRUNDMUR

Betong

STOMME

Lättbetong

FASAD

Puts

TAK

Betongpannor

UTV. PLÅTARBETE

Lackerad plåt

FASTIGHETSBETECKNING

Utäng 2:1

ÖVRIGA BYGGNADER

En större förrådsbyggnad som kan ah som uterum eller som förvaring.

ÖVRIGT

Genomgående ljusa färger.
Tak omlagt 2018 med papp + betongtegel
Dränerat. Inkopplat kom.
VA inkopplat 2018 samt ny elmatning.
Lägenheterna genomgångna / renoverade ytskikt mm 2018.
Fiber finns.
Bergvärme seden 2018

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

2 957 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

1 381 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

1 900 000 kr

Tomt

AREAL

2431 kvm

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt VA

TOMTBESKRIVNING

Stor trevlig tomt med gräsmatta

UTEPLATS

Stenlagd uteplats

PARKERING

Plats för många bilar utanför huset

Karta

Tjörn Skärhamn

Utäng 26

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg