190
MED751E4ACE63DE4E3BBCDD7EFC3F5A10BC

Exklusiv familjevilla i barnvänligt område, ett stenkast från Mälaren!Uddvägen 12 Bålsta Frösundavik, Bålsta

Kommande®

Bålsta Frösundavik, Bålsta

Uddvägen 12


PRIS (utgångspris)7 795 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

156 kvm

BIAREA

41 kvm

TOMTAREA

883 kvm

BYGGÅR

2018

DRIFTSKOSTNAD

3 152 kr/månad

PRIS

7 795 000 kr utgångspris

Exklusiv familjevilla i barnvänligt område, ett stenkast från Mälaren!

En mycket trevlig bostad som uppfördes 2018. Vackra färgval och hög materialstandard genomgående avseende ytskikt och maskinpark. Genomgående vattenburen golvvärme på entréplan samt radiatorer på övre plan (bortsett från badrummet på övre plan som har vattenburen golvvärme).
Entréplanet erbjuder ett normalstort sovrum, inredd och trevlig tvättstuga, rymligt duschrum med WC och handfat med kommod. Vidare ljus och öppen planlösning mellan kök, vardagsrum och matplats. Köksö med förvaring och plats att sitta. Inbyggda maskiner från Siemens.
På övre plan finns större allrum/Tv rum samt tre sovrum varav det ena som är lite större och med rymlig och bra klädkammare. Här finns även ett badrum med hel duschvägg, WC, handfat med kommod.

I bostaden gjordes tillval i samband med uppförandet som exklusiva vitvaror från Siemens i rostfritt utförande, läcker och stilren klinker i hallen, i de två badrummen samt i tvättstugan. Andra och mer användarvänliga kommoder i badrummen har valts från Vedum samt väggfasta förvaringsskåp. Vidare inredning i garderoberna samt klädkammaren. Köket är försett med en annan skåplucka samt handtag som i övrigt kommer från Vedum. Blandare med rörelsedetektorer som gör att man bara för handen under så kommer vattnet.

Vidare så har bostaden fått flera extra utföranden och tillbyggnader genom åren. Säljarna har gjutit en betongplatta (2021) runt två sidor av huset, totalt på 83 kvm som används som altan. Uppfört ett vår/höst uterum (2021) med extra isolering i tak och golvvärme gör att detta rum kan med fördel användas året om. Infällda spotlights och nya eluttag gör att detta rum känns mer om ett extra rum om hela 26 kvm. 2018 installerades dessutom en härlig och värmande braskamin. 2023 installerades solceller som genererar el för ett riktigt bra och energisnålt boende vilket visar sig på driftskostnaderna. 2 laddboxar finns för elbil. Carport med plats för 1 bil samt ytterligare två bilar på uppfarten.

På uppfarten till huset och gången in till huset samt bredvid har man lagt snygg och matchande betongsten som ger bostaden en helhet tillsammans med den gjutna betongplattan. På sidorna av huset och den gjutna plattan har dessutom tillfört vind och insynsskydd i form av staket och plank för en mer privat samvaro på uteplatserna och tomten. I bostadens två vindsutrymmen så kan man lagt in golv vilket ger en mycket bra förvaringsyta och varmförråd.

Bostaden ligger i ett gemytligt och härligt villaområde med flertalet hus från 2016-2018. I bostadens direkta närområde når man förskolor, lekplatser, fotbollsplan och såklart en härlig badplats. Har man båt, tar man enkelt en liten promenad genom skogen så når man en trevlig båtplats på 20 minuter där det finns möjlighet till en egen båtplats (kösystem tillämpas).

Lummig och inbjudande trädgård med gräsytor och flertalet uteplatser samt en allmän mindre skogsdunge utanför tomtgränsen på baksidan.

Ett problemfritt och exklusivt boende, nära både natur och vatten men endast en kort bilväg till Bålsta Centrum med affärer, restauranger och mycket goda kommunikationer mot Stockholm och andra närliggande städer.

Bostaden kommer att säljas förbesiktigat och säljarna har för avsikt att teckna en "dolda-fel" försäkring i samband med tillträdet!

Kontakta mäklaren för mer information och för att boka en privat visning!

Ansvarig mäklare

Bilder

MED751E4ACE63DE4E3BBCDD7EFC3F5A10BC
MED69BA2C80484542D98B99DAF7D43EB4BE
MED1DEAA228C0194F699B59B19ABA3C29C1
MEDBE7A53AF050A487B99D226E5E445CC1C
MEDD0099C763AEC4AE9B2BCED61DF21CFC0

Planritningar

Entréplan

Övre Plan

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

6 rok

BOAREA

156 kvm

BIAREA

41 kvm

TOMTAREA

883 kvm

BYGGÅR

2018

DRIFTSKOSTNAD

3 152 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

6 rum varav 4 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

AREAKÄLLA KOMMENTAR

Biytan består av förråd samt uterum

HALL

Välkomnande hall med vacker klinker på golvet. Vitmålade väggar och gott om plats för avhängning av kläder och skor.

TVÄTTSTUGA

Ljus och bra tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Bänkskiva för arbete och väggfast system för torkning och förvaring. På golvet ligger samma vackra klinker som i hallen och väggarna är vitmålade. Här finns även frånluftsvärmepumpen från Nibe.

BADRUM 1

Härligt och mycket fräscht badrum med dusch med vikväggar av glas. Handfat och kommod från vedum med två förvaringslådor samt WC. Blandaren i badrummet har rörelsedetektor vilket gör att man ej behöver sätta på kranen utan för endast handen under. På golvet ligger en vacker klinker och väggarna är helkaklade i vitt.

SOVRUM 1

Mycket bra sovrum med plats för säng, skrivbord och annat möblemang. På golvet ligger en ljus ekparkett och väggarna målade i vitt.

KÖK OCH MATPLATS

Ljust och luftigt kök/matplats i öppen planlösning. Stora och flertalet fönster ger rikligt med ljusinsläpp. Härlig köksö med förvaring och sittplatser. Mycket bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Köket är från Vedum och vitvaror från Siemens i rostfritt utförande. Bänkskiva i grå ton och stänkskydd av hamrat kakel. Här finns hel kyl samt frys, diskmaskin, varmluftsugn, mikro samt induktionshäll med inbyggd fläkt. Matplats för enkelt 6-8 personer.
Blandaren här i köket har rörelsedetektor vilket gör att man ej behöver sätta på kranen utan för endast handen under.

VARDAGSRUM

Luftigt och ljust vardagsrum med plats för soffgrupp och annat möblemang. Värmande braskamin och utgång till ett härligt uterum genom vackert dragparti i glas.

UTERUM

Underbart uterum (vår/höst) från 2021. Här finns extra isolering i tak samt golvvärme gör att detta rum kan med fördel användas året om. Infällda spotlights och nya eluttag gör att detta rum känns mer om ett extra rum om hela 26 kvm. Gjuten platta i betong som grund.

SOVRUM 2

En trappa upp finner du ytterligare ett sovrum med ljus ekparkett och vitmålade väggar.

SOVRUM 3

Ytterligare ett bra sovrum med ljus ekparkett på golvet och vitmålade väggar.

HALL ÖVRE PLAN

En bra, övre hall med inbyggt arbetsbord och förvaring. Perfekt ställe för att att jobba hemifrån och eller använda för läxläsning med barnen.

VARDAGSRUM

Fantastiskt allrum/Tv rum med en generös takhöjd om 3,80 på sina ställen. Öppet, ljust och gott om plats för den större soffgruppen samt annat möblemang. På golvet ligger samma ljusa ekparkett och väggarna målade i vitt.

BADRUM 2

Stort och ljust badrum med en hel duschvägg med glasdörrar. Kommod med två lådor från Vedum och fast väggskåp för god förvaring. Blandaren i badrummet har rörelsedetektor vilket gör att man ej behöver sätta på kranen utan för endast handen under. På golvet ligger en vacker klinker i grå/beige ton och väggarna kaklade i vitt.

SOVRUM 4

Större sovrum med gott om plats för den stora sängen. Fönster åt två håll. Generös klädkammare med gott om plats för kläder och skor. På golvet ligger en ljus ekparkett och väggarna målade i vitt.

Om området

Här bor man i en lantlig, idyllisk miljö med Kalmar Kyrka som granne. Med bara ca 600 m till vattnet kan man ta ett morgondopp vid den nyanlagda stranden som erbjuder både klippbad och långgrund strand. Här finns även grillplatser och bänkar att vila sig på. Vill man hellre strosa runt i skogen går det också utmärkt. I Frösundaviken alldeles i närheten, ligger Bålsta Båtklubb och Frösundavikens Båtklubb.

KOMMUNIKATION

Ca 500 m till busshållplats. Denna buss är en lokallinje (302) som går förbi Futurumskolan och Bålsta Centrum i halvtimmestrafik.

NÄRSERVICE

Ca 2,8 km till Cirkle K, restauranger, veterinär och vårdcentral (Bålsta Doktorn). Till Åbergs Museum som har en trevlig restaurang för både lunch och fika är det ca 2,3 km.
Till Bålsta Centrum är det ca 4,7 km.

Ekonomi

VA

12 645 kr

UPPVÄRMNING

21 795 kr

RENHÅLLNING

3 382 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

37 822 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

3

KOMMENTAR

I uppvärmningen så ingår även hushållselen och inkluderar laddning av elbil. Uppgifter från säljaren. Hemförsäkring tillkommer

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plansvilla

BYGGNADSÅR

2018

UPPVÄRMNING

Frånluftsvärmepump, vattenburna radaitor, vattenburen golvvärme, braskamin

VENTILATION

Mekanisk ventilation med värmevxl

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2023-12-13

ENERGIKLASS

B

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

52 kWh/m² och år

ELFÖRBRUKNING

12 441 kWh/år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta med underliggande isolering

STOMME

Betong

FASAD

Trä

FÖNSTER

3-glas

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Plåt

UTV. PLÅTARBETE

Målad plåt

FASTIGHETSBETECKNING

Frösunda 4:89

ÖVRIGA BYGGNADER

Förråd om ca 15 kvm i anslutning till carport

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

4 040 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

2 832 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

4 650 000 kr

Tomt

AREAL

883 kvm

TOMTTYP

Plan trädgårdstomt

PLANBESTÄMMELSER

Detaljplan

TOMTBESKRIVNING

Trödgårdstomt med gräs, uteplatser mot trevlig skogsdunge

UTEPLATS

Stor och härlig uteplats med exklusivt uterum

PARKERING

Bred uppfart med plats för 3 bilar, varav en i carport. 2 laddboxar till elbilar finns.

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

Viktiga dokument & länkar

Besiktning Uddvägen 12
Energideklaration Uddvägen 12
Frågelista Uddvägen 12
Kommande

Karta

Håbo Bålsta Frösundavik

Uddvägen 12

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg