190
MEDA4FB622B56C34DDB82BD83154E5911AD

Trevlingevägen 47 Gåvsta, Uppsala

Kommande®

Gåvsta, Uppsala

Trevlingevägen 47Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

150 kvm

TOMTAREA

800 kvm

BYGGÅR

2008

DRIFTSKOSTNAD

3 540 kr/månad

Modern och hemtrevlig villa i Gåvsta!


Beläget ca 15 minuter från Uppsala har du bekvämligheter och service nära, men slipper stadens ljud och brus. Med 5 rum och kök, samt två helkaklade badrum finns det gott om plats för hela familjen, stor som liten. Barnen kan leka i den vackra trädgården under god uppsikt och det finns gott om upptäcktsfärder att göra tillsammans till de vackra naturområdena och skogarna runt om!

Föredrar du att stanna nära hemmet, finns det gott om chanser att ändå njuta av naturen. Här får du en altan på baksidan samt två ytterligare uteplatser. Vid entrén kan du njuta av en uteplats med trädäck i sydostläge, perfekt för frukost i sol. Följ sedan med solens rörelse till kortsidan där du även på denna uteplats kan njuta av sol men denna gång under lunch och mot kvällstimmarna i efterfrågat sydvästläge. Avsluta sedan dagen på altanen på husets baksida. Här har du västläge och kan njuta av sista timmarna sol tillsammans med familj och vänner, kanske under en trevlig grillfest?

Gåvsta är ett lugnt och trevligt område med grundskola (årskurs F-9) i närheten. Här får du ett hus med stor uppfart och plats för flera bilar, samt garage med fjärrstyrning! I hallen finns det gott om förvaring och köket är modernt, utrustat med kvalité från Cylinda och Siemens, med plats för den passionerade matlagningsälskaren!

Den största dragkraften är det stora vardagsrummet. Här är rymd och ljus nyckelord. Stora vackra fönster ger en fantastisk utsikt mot din alldeles egna trädgård och rummet erbjuder en plats för hela familjen att samlas, oavsett vad din tanke för rummet är.

Ska det till exempel finnas en stor soffgrupp, favorit TV:n och tillräckligt med plats för alla vännerna lagom till fotbollsmatchen, en lekhörna för barnen där fantasin får utrymme eller en lugn läshörna med din egen biblioteksvägg och favoritfåtölj att krypa upp i på kvällarna? Du får välja helt själv, men här finns det kvadratmeter att utnyttja.

Sammanfattat är detta ett hus som gjort för den stora familjen eller varför inte en blivande familj! Ett hus där du kan du sätta din egen prägel. Här får den inredningsintresserade en blank yta att använda, men för dig som helst vill slippa göra något alls kan du flytta in i ett nyckelfärdigt hus som bara väntar på dig.

Detta är en Kommande® försäljning, för mer information vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

Bilder

MEDA4FB622B56C34DDB82BD83154E5911AD
MED42B8BD86A505416F98F74341D682AF97
MED93CFB9C1666B4DCCAF38F57DA325F393
MED2E6A138FD0004AA7B5C71837AADE0B7D
MED6BEC40B8F11B411C8F7215CF97CC1622

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

150 kvm

TOMTAREA

800 kvm

BYGGÅR

2008

DRIFTSKOSTNAD

3 540 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

5 rum varav 4 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

-Hall-
Från verandan kliver du in i denna hemtrevliga hall. Direkt till vänster har du generös förvaring i garderob med skjutdörrar. Om du önskar mer förvaring finns det möjlighet att möblera ytterligare i hallen, eller för den inredningsintresserade att vara kreativ! På golvet vilar ett slitstarkt svart klinkergolv samt vita målade väggar.

-Kök-
Från hallen når du detta stora kök! Här har du ett väl tilltaget rum med mycket fri yta. Framför det vackra fönsterpartiet har du plats för en större matgrupp, perfekt för den stora familjen eller när det vankas bjudning för vännerna. Det moderna köket erbjuder stilrena mörka ytskikt i svart, bänkskiva i sten och svart kakel som stänkskydd ovan bänken. Här finns det gott om arbetsytor för den matlagningspassionerade! Köket är fullt utrustat med rostfri kyl och frys från Cylinda (2017), inbyggd micro & ugn, spishäll, fläkt samt diskmaskin (samtliga från Siemens). Förvaring erbjuds i både över och underskåp. Trots den moderna ytan finns även charmiga detaljer tillagt som fönsterbänkar i sten. Med hjälp av det stora fönstrena får du fantastiskt naturligt ljus, vilket ytterligare förstärks av de vita målade väggarna. På golvet vilar ett parkettgolv.

-Tvättstuga/Groventré-
Från köket har du tillgång till groventré samt tvättstuga utrustat med tvättmaskin och torktumlare med avlastningsbänk. Ovanför bänken sitter inbyggd belysning med spotlights. Gott om förvaring finner du i både över och underskåp samt förvaring i garderob. På golvet vilar mörkt slitstarkt klinker och väggarna är målade vita. Innanför tvättstugan finns ytterligare bra förvaring i en klädkammare

-Vardagsrum-
Från hallen når du detta generöst tilltagna rum. Här är rymd och ljus två nyckleord då du har stora fönster mot trädgården och en plats för alla i familjen, oavsett vad tanken för rummet är. Ska rummet ha en stor soffgrupp, favorit TV:n och möjlighet att bjuda över vännerna inför den stora fotbollsmatchen, en lekhörna för barnen där fantasin får utrymme eller en lugn läshörna med din egen biblioteksvägg och favoritfåtölj att krypa upp i på kvällarna? Du får välja helt själv, men här finns det kvadratmeter att nyttja. Från fönstren har du bra uppsikt över trädgården men också fint naturligt ljus vilket speglas i det vita målade väggarna. Här finns även utgången till bostadens uteplats med trädäck.

-Inre möblerbar hall-
Här får du extra utrymme att nyttja som du vill. Här finns plats för t ex en byrå eller annan möblering.

-Sovrum 1-
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och övrig möblering om så önskas. Vackert stort fönster ner till golvet med utsikt mot trädgården. Här får du mycket naturligt ljus! Vita målade väggar och parkettgolv.

-Sovrum 2-
Stort sovrum med stora fönster ner till golvet. Ytterligare fönster sitter högre upp och tillsammans skapar det ett vackert rum med rikligt ljusinsläpp. Utsikten vetter mot trädgården och härifrån har du även utgång genom helglasad dörr till uteplatsen. Plats för dubbelsäng samt ytterligare möblering om så önskas. Generöst med förvaring erbjuds i flera platsbyggda garderober. Vita målade väggar och parkettgolv.

-Sovrum 3-
I dagsläget används detta sovrum som kontor. Här finns förvaring i två stycken garderober och två stora fönster med fint ljusinsläpp. Här finns plats för dubbelsäng och övrig möblering om så önskas. Vita målade väggar och parkettgolv.

Sovrum -4-
Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och övrig möblering. Två stora fönster ger fint ljusinsläpp och fångas upp i det vita målade väggarna. På golvet vilar ett parkettgolv.

-Badrum 1
Det helkaklade stora badrummet erbjuder bekvämligheter så som bubbelbadkar för lugna stunder, tvättställ med kommod med belysning från spotlights ovan, spegelskåp, handdukstork samt wc. Här finns även ett stort frostat vädringsfönster för ljus. På golvet vilar mörkt klinker och väggarna går i vitt och en fondvägg med svart med vita fogar.

-Badrum 2-
Detta helkaklade badrum erbjuder dusch med massagefunktion, tvättställ med kommod, spegelskåp med belysning samt wc. Ytskikten är genomgående ljusa med vitt kakel och klinker.

Om området

Gåvsta är en tätort i Uppsala kommun och kyrkbyn i Rasbo socken. Orten ligger längs länsväg 656 strax söder om länsväg 288. I norra delen av Gåvsta ligger Rasbo kyrka. Gåvsta har grundskola.

Ekonomi

EL

12 600 kr

UPPVÄRMNING

12 604 kr

RENHÅLLNING

1 057 kr

VÄG, SAMF

11 384 kr

FÖRSÄKRING

4 831 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

42 476 kr / år

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

9 287 kr / år

Byggnad

BYGGNADSTYP

1-plansvilla

BYGGNADSÅR

2008

UPPVÄRMNING

Vattenburen golvvärme, frånluftsvärmepump Nibe 360 p

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2018-02-07

ENERGIKLASS

E

ENERGIPRESTANDA

85 kWh/m² (Atemp) och år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Betongplatta

GRUNDMUR

Betong

STOMME

Trä

FASAD

Trä

FÖNSTER

3-glas

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Betongtakpannor

UTV. PLÅTARBETE

Galvaniserad målad plåt

FASTIGHETSBETECKNING

Trevlinge 9:6

ÖVRIGA BYGGNADER

-Garage-
Nybyggt stort garage med fjärrstyrd garageport. Stor plats för bil samt förvaringsmöjligheter. Intill garaget finns det ett rymligt förråd med plats för trädgårdsredskap, grill och cyklar.

-Uppfart-
På den nyligen stenlagda uppfarten finns plats för flera bilar.

ÖVRIGT

Det som verkligen är fantastiskt med denna bostad är just utbudet av solchanser. Här har du en altan på baksidan samt två ytterligare uteplatser.

-Uteplatser-
Vid bostadens entré finner du en av bostadens uteplatser, som gjord för frukost. Här har du plats på trädäck att nyttja i sydostläge. Senare under dagen kan du flytta efter solens rörelser till uteplatsen vid groventrén/tvättstugan, även denna med trädäck. Här löper uteplatsen samman med den bakre altanen. Uteplatsen är byggd med det efterfrågade läget sydväst, så här får du fantastiska möjligheter till en underbar lunch i solsken och sol framåt kvällen.

-Altan-
För att avsluta en fantastisk dag, har du en altan delvis under tak utmed husets långsida. Med ett läge mot väst får du här njuta av solens sista strålar, ett perfekt utrymme att avsluta en sen sommarkväll.

Med yta för flera större utemöbler har du plats för både släkt och vänner.
Passa på att bjuda in till grillfest och utnyttja altanen till fullo. Här kan barnen leka på gräsmattan under god uppsikt om du vill ha tid för dig själv att avnjuta en bra bok eller bara slappna av i din egen takt.

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

3 235 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

2 505 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

2 858 300 kr

Tomt

AREAL

800 kvm

TOMTTYP

Trädgårdstomt

PLANBESTÄMMELSER

Detaljplan (2004-11-29)

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Gemensamhetsanläggning: Uppsala Trevlinge GA:1 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Uppsala Trevlinge GA:2 ändamål: Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Grönområden

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Karta

Uppsala Gåvsta

Trevlingevägen 47

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg