510
MEDD0AC54057C6A4D0C8DE9BF8E8EFE06B2

Såld!

Gribbylund, TÄBY

Trefaldighetsvägen 2A


SLUTPRIS2 750 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

81,8 kvm

VÅNING

2 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

101621

MÅNADSAVGIFT

7 192 kr

BYGGÅR

1986

Toppfin 4:a med inglasad balkong!

Välkommen till denna fantastiska bostad på Trefaldighetsvägen 2A, en härlig 4-rumslägenhet med inglasad balkong i söderläge.
Här har vi en välplanerad och trivsam bostad för familjen. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två badrum/duschrum, tre generösa sovrum och gott om förvaringsmöjligheter.

När du kliver in i denna lägenhet möts du av en välkomnande hall med bra förvaring i garderober samt upphängningsmöjligheter för dina ytterkläder och skor. Den öppna planlösningen mellan köket och vardagsrummet skapar en känsla av rymd och möjlighet att njuta av sällskapet med familj och vänner medan du lagar mat. Köket är modernt och fullt utrustat med högkvalitativa apparater och stilrena ytor.

Balkongen, som är inglasad, sträcker sig längs hela lägenhetens södra sida och är den perfekta platsen att avnjuta din morgonkaffe medan du beundrar den vackra utsikten över omgivningen. Här kan du också njuta av det behagliga solljuset som översvämmar lägenheten under dagen.

Lägenheten har ett badrum/WC och ett duschrum/WC, vilket innebär att morgonruschen blir smidigare för hela familjen. Det finns tre sovrum varav två är rymliga med plats för dubbelsäng och skrivbordshörna samt övrigt önskat möblemang. Ett lite mindre sovrum, perfekt för den växande familjen, arbetsrum eller som gästrum.

Inget har lämnats åt slumpen när det gäller stil och kvalitet i denna bostad. Enhetligt parkettgolv löper genom hela lägenheten och ger en värme och elegans till varje rum. Tak och väggar är nyligen målade i neutrala färger, vilket ger möjlighet till personlig inredning och gör det enkelt att flytta in och trivas från första stund.

Bostaden har bra förvaringsmöjligheter i lägenheten och i vindsförråd.

Området Gribbylund, en pärla som har sin egen unika charm och erbjuder en perfekt kombination av modern komfort och naturskönhet. Området växte fram under 1990-talet och har sedan dess blivit en eftertraktad plats att kalla hem. Här finns en harmonisk mix av villor, radhus och bostadsrätter, vilket skapar en mångfaldig och dynamisk gemenskap.

En av Gribbylunds mest framstående attraktioner är närheten till Rönningesjön – en naturlig skatt som inbjuder till avkoppling och äventyr året runt. Du har en rad badmöjligheter att välja mellan, från förtrollande strandängar till klippor som möter det glittrande vattnet. För de som föredrar det bekväma finns Ängsholmsbadet på Gribbylundssidan, komplett med gräsytor och bryggor som sträcker sig ut i vattnet. På Rönninge sjöns nordöstra sida kan du upptäcka det pittoreska badet vid Skavlötens friluftsgård, där en bastu och modiga isvaksbad entusiastiskt väntar.

För de som älskar att röra på sig erbjuder Gribbylund en rad sport- och friluftsmöjligheter. Skavlötsgården är din startpunkt för flera löp- och längdskidspår, varierande i längd och svårighetsgrad. Det blir aldrig tråkigt när du kan välja mellan olika sträckor för att anpassa träningen efter ditt humör och ambition. En verklig höjdpunkt är den natursköna sjöpromenaden, som omger Rönningesjön och sträcker sig över ca 6-7 km. Att ta en promenad här är som att kliva in i en målning – en vandring som uppskattas av både unga och gamla.

Vintertid förvandlas området till en vinterparadis. Isen på sjön blir till en skridskobana som plogas och vårdas för att erbjuda timmar av glädje för skridskoentusiaster. För längdskidåkare är det som att hitta en hemlig skatt när spåren dras upp på sjöns yta, vilket gör det möjligt att njuta av vinterlandskapet på ett unikt sätt.

För familjer är Rönningeby en oslagbar destination. Här kan du besöka den omtyckta 4H-gården som ligger på Rönningesjöns östra sida. Det är en plats som genomsyras av glädje och aktivitet, med allt från midsommarfirande till julmarknader. Barnen kan njuta av ponnyridning och närkontakt med djur, vilket ger dem en möjlighet att lära och utforska samtidigt som de har roligt. Mysiga grillplatser och ett café med läckerheter som bakverk och våfflor gör detta till en perfekt plats för avkoppling och samvaro.

Gribbylund är inte bara ett område, det är en livsstil som omfamnar natur, gemenskap och en aktiv livsstil. Här är varje dag en möjlighet att upptäcka nya skatter, skapa minnen och leva livet fullt ut.

Välkomna att kontakta Pernilla Darin 0733-30 90 62 för bokning av visning!

Bilder

MEDD0AC54057C6A4D0C8DE9BF8E8EFE06B2
MEDCF9009233D0D436EB1E5DABD08F68A83
MED67B70BB11C654DE29048DA6022D59B0D
MEDE24754AC2B094CAF93B282FBE8FE505E
MED488D57575C91421E828A0F99DDEDEF40

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret