190
MEDAE6E6BAE4D254AD590040B5900FE2A78

Såld!

SMART PLANERAD - HÖGT UPP - NÄRA ALLT!

BROMMA

Tranebergsvägen 43

Fakta

MånadsavgiftSEK 2,431 inkl värme, VA
TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1.5 rok
Boarea41 kvm
Våning3
Lägenhetsnummer00132
Byggår1934
Driftskostnad568 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 2,920,000

Ansvarig mäklare

LÅG AVGIFT - SMART PLANERAD - BALKONG MED GRÖNT LÄGE
Mycket fin och välplanerad lägenhet. Smart ombyggd med ett rum i rummet. Perfekt belägen på en av Tranebergs toppar. Balkong med vidsträckt utsikt över Bromma. Endast 1 minut från T-bana och ytterligare några minuter ner till Mälarens strandpromenader.
På några minuters promenad når du Alviks Torg med stort utbud av småbutiker samt T-bana, tvärbana och bussar. Med endast "en bro från stan" åtnjuter man här "det bästa av två världar". Brommas gemytliga atmosfär med ett skönt lugn med närhet till rekreation men ändå med Citypulsen på några minuters pendelavstånd.

Varmt välkommen på visning önskar Jan Malmgren HusmanHagberg!

Bilder

Balkong i soligt läge

Sällskapsddel

På väg ut

Rymlig balkong

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Mycket trevligt renoverad och på bästa sätt planerad lägenhet. Här har man nyttjat kvadratmetrarna på absolut bästa sätt. Klassisk stavlagd ekparkett i hall, sovrum och sällskapsdel. Stilrent kök med en trevlig mix av det moderna och bevarade detaljer vilket ger ett harmoniskt intryck. Lägenhet har byggts om till det optimala med att flytta entrén till sällskapsdelen och med gett utrymme för ett sovrum.


Välkomnande HALL med plats för såväl avhängning som ytterligare förvaringsmöbel om man så önskar. Ljusa väggar och klassisk stavlagt ekparkett.

Direkt i hallen har vi BADRUMMET som väggar kaklade i vitt och klinkergolv i beige ton, golvvärme via elslingor. Utrustat med handfat, WC, dusch och tvättmaskin.

KÖKET är rymligt med gott om ljusinsläpp från dubbla fönster. Bra matplats för 4-6 personer där även en platsbyggd garderob finns. Köket är renoverat med vita snickerier och genuin bänkskiva i ek. Ovanför bänkskiva sitter glasmosaik. Trevlig mix av det moderna blir det med bevarade serveringsskåpet och överskåpen. Praktisk bardisk med under liggande skåp ger köket såväl bra förvaring som gott om arbetsytor. Köket utrustat med keramisk gashäll och inbyggd varmluftsugn där båda går i svart nyans vilket ger ett bra intryck mot de vita snickerierna. Innanför köket finns ett stort skafferi där man även placerat kyl/frys. Ljusa väggar samt fondväggar med färgglad designtapet och genuint trägolv.

SÄLLSKAPSDELEN har ett mycket bra ljusinsläpp från det tilltagna fönsterpartiet. Utgång till den trevliga BALKONGEN som har vidsträckt utsikt över Alvik och Bromma. Balkongen ligger i perfekt sydvästläge vilket ger dig sol hela dagen och då kan det ibland vara skönt att använda den markis som finns. Ljusa väggar och en vit fondvägg med designtapet och klassiks stavlagd ekparkett.

Innanför sällskapsdelen ligger SOVRUMMET som är ca 160 cm brett vilket ger dig möjlighet att placera en 120-160 cm bred säng. Rummet har ljusinsläpp via frostat glas i den övre delen i väggen som skiljer mot sällskapsdelen samt ett charmigt fönster mot hallen. 3 stycken garderober ger goda förvaringsmöjligheter. Vita målade väggar och ekparkett på golv.

Sammanfattningsvis är detta en mycket trevlig och fin lägenhet som är optimalt planerad och ligger med perfekt läge i populära Traneberg!

Välkommen till Tranebergsvägen 43
Antal rum
1.5 rum
Boarea
41 kvm
Areakälla
föreningens information
Balkong
Ja
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
3 av 3
Avgift
SEK 2,431 inkl värme, VA
Driftskostnad
SEK 6,816 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 2,400
Försäkring
SEK 1,800
Övrigt
SEK 2,616
Kommentar
Övrigt avser preliminär för gas.
Andel i föreningen
2.12656 %
Andel av årsavgiften
2.12653 %
Byggnad
Byggnadstyp
Flerfamiljshus
Byggnadsår
1934
Byggnadsår kommentar
Ombyggnadsår 1974
Uppvärmning
Fjärrvärme
Ventilation
Självdrag
Energideklaration
Utförd 3/19/2009
Energiprestanda
143 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Fönster
2-glas + isolerglas
Övrigt
Vindsförråd. I källaren finns 2 cykelrum och 1 barnvagnsrum samt en modern tvättstuga med 2 tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp och separat torkrum.
Förening
Namn
Brf Städjan 1-3
Om föreningen
Brf Städjan 1-3 består av 29 st lägenheter varav samtliga är upplåtna med bostadsrätt. Föreningen har även 1st lokal.
Förening med välskött ekonomi och underhållen fastighet.

Tomträttsavtalet skrivs om 2024-07-01
Belåningsgrad ca 3500kr/kvm

Överlåtelseavgift 1183kr betalas av säljaren. Ev pantsättningsavgift 473kr betalas av köparen.

Underhåll:
Rörstambyte 2002
Elstambyte 2002
Omputsning av fasad 2006
Renovering av balkonger 2006
Omläggning tak 2009
Renovering av tvättstuga 2010-11
Renovering av källaren 2011-12
Stamspolning 2014
Fasadrenovering med tilläggsisolering samt nya balkonger 2018Besök gärna föreningens hemsida http://stadjan1-3.bostadsratterna.se/
Antal lägenheter
29

Karta

BROMMA

Tranebergsvägen 43

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg