230
MED282EF393A454496F8975C79A8BC77B48

Tomt i Nyborg!Strövägen / Ytterbyn 20:73 Kalix-Nyborg, Kalix-Nyborg

Kalix-Nyborg, Kalix-Nyborg

Strövägen / Ytterbyn 20:73


PRIS (utgångspris)550 000 kr

Fakta om tomten

TYP

Tomt

TOMTAREA

1 027 kvm

Tomt i Nyborg!

Välkommen till en helt ny gata i Nyborg! i samarbete med Kalix kommun förmedlas nu 9 stycken tomter för nybyggnation av villa, varav 5 stycken med första parkett mot Kalix älv. Till varje tomt finns el och fiber förberett, samt vatten och avlopp draget till tomtgränserna. Här behöver du som köpare ansluta VA till fastigheten. Här har du närhet till matbutik, F-6 skola, en lekpark som är under uppbyggnad samt goda kommunikationsmöjligheter till Kalix centrum.

Beviljat bygglov krävs för att köp ska vara genomfört och byggnation ska vara färdigställt inom två år.

Utgångspris gäller som startbud.

Bilder

Vill du veta vad din bostad är värd? Värdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Fakta

Fakta om tomten

TYP

Tomt

TOMTAREA

1 027 kvm

Om området

Efter kalixälvens västra sida cirka 8 kilometer från centrum ligger Nyborg som är den fjärde största tätorten på Kalix landsbygd. Ytterbyns skola har klasser från föreskoleklass till årskurs 6. Det finns även en livsmedelsbutik med post. Busstrafik och en fin cykel- och gångväg, Klaras Väg som går till centrum finns. Cirka 5 km norr om Nyborg, längs Kalix älv, ligger en 18-håls golfbana med svårslagen natur och utsikt. Med tillgång till vacker natur finns det både skidspår och skoterspår under vintertid samt småbåtshamnar vid Marahamn, Revet och Slussen. Nyborg ligger i direkt anslutning till utloppet av Kalix älv, där älven möter skärgården och havet. Ta ett besök till Nordanskär och bada eller ta en rundtur på ön. Nyborg har även en mängd barn- och ungdomsaktiviteter i byns väldigt aktiva idrottsförening.

Byggnad

FASTIGHETSBETECKNING

Ytterbyn 20:73

Allmänt om tomten

TAXERINGSKOD

210, Småhusenhet, tomtmark

AREAL

1027 kvm

PLANBESTÄMMELSER

Byggnadsplan

VATTEN/AVLOPP

Vatten saknas. Avlopp saknas

Karta

Kalix Kalix-Nyborg

Strövägen / Ytterbyn 20:73

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg