190

STOCKHOLM

Fakta

Antal rum3 rok
Boarea68 kvm

Ansvarig mäklare

Varmt välkommen till denna väldisponerad 20-talspärla i välskött fastighet och förening. Här bor du i stadens puls med direkt närhet till allt du kan tänka dig. Sankt Eriksplans tunnelbana ligger utanför dörren och det fullkomligen kryllar av populära restauranger och fik i området.

Genomgående planlösning med sovrum i lugnt och grönskande gårdsläge. Stora, öppna sociala ytor med bevarade klassiska attribut som högt i tak, ett fantastiskt burspråk samt en fungerande eldstad!
Förening med god ekonomi i vacker hörnfastighet i attraktiva kvarter, ett stenkast från Vasaparken.

Om området

Attraktivt läge mellan Vasaparken och Birkastan med ett rikt utbud av trendiga restauranger, caféer och välsorterade mataffärer. Utmärkta kommunikationer vid Sankt Eriksplan med bland annat tunnelbanans gröna linje, Arlandabussarna och flera innerstadsbussar. Vid Odenplan nås pendeltåget. Populära Vasaparken med lekplats, minigolf och mysiga fik är inom direkt närhet och för längre utflykter finns mysiga promenadstråk längs Karlbergskanalen och Karlbergs slott.

Parkering

Flertalet garage finns att hyra i närområdet, bl.a P-hus Sankt Eriksplan och Aimo Park på Tomtebogatan.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg