190
MED8860009F5C474FBCADC685C46CEB148B

Stor 2:a med balkong och fin innergård i insynsskyddat läge!

Kommande®

Stenhagen, UPPSALA

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,469
Antal rum2 rok
Boarea68 kvm

Ansvarig mäklare

Välkommen hem! Här slipper du äntligen tätbebyggelse och bor istället i ett privat läge där lugnet råder. Här har du stora fönster som ger fint ljusinsläpp till bostaden, men utan insyn från grannar. Nedanför har du en fin innergård med bänkar och grönytor att nyttja under varma dagar. Insidan erbjuder en välplanerad bostad med trevliga sällskapsytor och genomgående god förvaring. Med ett lättmöblerat vardagsrum, kök med matplats, rymligt sovrum och välutrustat badrum bor du bekvämt. Från vardagsrummet har du också utgång till den trevliga och möblerbara balkongen.

Som boende i Stenhagen har du aldrig långt till något. Som exempelvis har du goda kommunikationer runt knuten med en busshållplats med flera avgångar. I närområdet har du flera förskolor och grundskolor samt även lekparker. Endast någon minut bort har du en stor skog som breder ut sig och ger dig en utmärkt plats för att promenera och reflektera. Dessa kan också ta dig via fina cykelvägar ner till Uppsalas stadskärna. Service är inte heller långt bort med Stenhagens köpcenter som erbjuder allt du kan behöva av livs (ICA Maxi och Willys), systembolag, shopping, apotek, blomsterbutik och snabbmatsrestauranger. Här har du inte bara ett boende att trivas i, utan även området! Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Om området

Stenhagen ligger i den västra delen av Uppsala och är ett expanderande och populärt område. Avståndet från Stenhagen till stadskärnan i Uppsala är ca fem kilometer och i närheten finns exempelvis Stenhagens Köpcentrum, villaområdena Berthåga och Flogsta. Stenhagen ligger beläget intill väg 55 mot Enköping. Området är barnvänligt och utgörs av stora gröna naturområden samt närhet till service och fina strövområden. Sjön Mälaren med bad och båtplatser ligger ca 9 km från Stenhagen. Bebyggelsen i Stenhagen utgörs av villor, bostadsrätter och hyresrätter. Som boende i Stenhagen har du nära till Stenhagens bildnings- och kulturcentrum som bland annat erbjuder sporthall, café och bibliotek.
Det finns flera förskolor i området samt skola upp till högstadium.

Kommunikation

Goda kommunikationer med flera busslinjer. Restid till centrum ca 15 minuter. Från Stenhagen finns det fina belysta cykelvägar mot Uppsala city.

Närservice

Stenhagens köpcentrum erbjuder bland annat följande butiker: ICA Maxi, Willys, Netonnet, Lindex, Apotek Hjärtat, Blomsterbutik, Rusta, Systembolaget, BurgerKing, Pong Express.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg