190
MED8860009F5C474FBCADC685C46CEB148B

Stor 2:a med balkong och fin innergård i insynsskyddat läge! Stenhagen, UPPSALA

Kommande®

Stenhagen, UPPSALAFakta om bostaden

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

68 kvm

MÅNADSAVGIFT

4 469 kr

Stor 2:a med balkong och fin innergård i insynsskyddat läge!

Välkommen hem! Här slipper du äntligen tätbebyggelse och bor istället i ett privat läge där lugnet råder. Här har du stora fönster som ger fint ljusinsläpp till bostaden, men utan insyn från grannar. Nedanför har du en fin innergård med bänkar och grönytor att nyttja under varma dagar. Insidan erbjuder en välplanerad bostad med trevliga sällskapsytor och genomgående god förvaring. Med ett lättmöblerat vardagsrum, kök med matplats, rymligt sovrum och välutrustat badrum bor du bekvämt. Från vardagsrummet har du också utgång till den trevliga och möblerbara balkongen.

Som boende i Stenhagen har du aldrig långt till något. Som exempelvis har du goda kommunikationer runt knuten med en busshållplats med flera avgångar. I närområdet har du flera förskolor och grundskolor samt även lekparker. Endast någon minut bort har du en stor skog som breder ut sig och ger dig en utmärkt plats för att promenera och reflektera. Dessa kan också ta dig via fina cykelvägar ner till Uppsalas stadskärna. Service är inte heller långt bort med Stenhagens köpcenter som erbjuder allt du kan behöva av livs (ICA Maxi och Willys), systembolag, shopping, apotek, blomsterbutik och snabbmatsrestauranger. Här har du inte bara ett boende att trivas i, utan även området! Varmt välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg