190
MED6761DCE58D644D2F93EF957714DB600E

Toppenfint parhus i mycket barnvänligt område med uppvärmd pool!

Såld!

Visinge, Täby

Skylvägen 58

Fakta

TypParhus
UpplåtelseformFriköpt
Antal rum6 rok
Boarea123 kvm
Biarea11 kvm
Tomtarea316 kvm
Byggår1983
Driftskostnad2,608 kr/månad

Såld!
Slutpris: SEK 6,300,000

Ansvarig mäklare

Välkommen in i detta välskötta, välplanerade parhus i barnvänligt, populärt område med gemensam pool och lekplatser. Nära natur och milslånga skogspromenader, bra kommunikationer med både bussar och Roslagsbana. Gångavstånd till mataffär, vårdcentral, thai restaurang, pizzeria, grill, frisör mm. Skolor och förskolor och idrottsplatser och tennisbanor på gångavstånd.

För mer info och visning ring Pernilla Darin 0733-30 90 62

Om området

Visinge är ett område med blandad bebyggelse av radhus, kedjehus och villor, huvudsakligen byggda under 1980-talet. Närheten till Roslagsbanan och Stolpaskogens (Ensta Krog) friluftsområde lockar många boende i området.

Kommunikation

Visinge har mycket bra kommunikationer. Roslagsbanan har hållplats i områdets östra utkant. Bussar mot Danderyds Sjukhus och Vallentuna går på Bergtorpsvägen i områdets norra utkant. Det går även en busslinje mot Danderyds Sjukhus/Täby Kyrkby på Täbyvägen i områdets västra utkant.

Närservice

Närmsta KÖPCENTRUM är Vallatorps centrum, där det bl a finns välsorterad mataffär, restauranger och husläkarmottagning. Flera SKOLOR finns inom 1-2 km. Brinkskolan åk 0-6 ligger i områdets södra del. Som närhetsalternativ finns Vallatorpsskolan åk 0-9 på andra sidan Täbyvägen, dit det är ca 0,5-1,5 km. BARNOMSORGEN är väl tillgodosedd i området. Ett alternativ är bl a Marielunds förskola på Getvägen. För mer information gå in på Täby Kommuns hemsida www.taby se..

Bilder

Fasad

Uteplats

Entré

Välkomna in!

Entré mot kök/allrum

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Beskrivning
Mycket ljust och trevligt parhus, perfekt för barnfamilj. Hela huset är smakfullt inrett i ljusa färgsättningar och till stor del ekparkett på golv, vissa rum har laminatgolv (se rumsbeskrivning) Huset har 4 sovrum, 2 nyrenoverade dusch/badrum, stora sällskapsytor med 2 allrum/vardagsrum och en lättskött gaveltomt med 2 trädäckade altaner samt 1 balkong, gräsyta med plats för lek. Blommor, buskar och träd ramar in tomten på ett mysigt vis och ger praktiskt insynsskydd. Kallgarage med vindsförvaring. Plats för 2 bilar på uppfart med eluttag.
Antal rum
6 rum varav 4 sovrum
Boarea
123 kvm
Areakälla
taxeringsinformation
Biarea
11 kvm
Entré/Hall
Välkommen in i detta fina parhus, ljus och öppen hall med avhängningsmöjligheter och plats för skor, öppet mot kök/allrum. Dörr till duschrum och ett av husets sovrum.
Kök
Modernt kök (2012) med gott om förvaring, vita köksluckor och lådor, rejäl arbetsbänk i mörk laminat med vitt kakel ovan, spis med häll, spisfläkt (2018), kyl (2017), frys (2017), inbyggd ugn och micro, diskmaskin (2020). Ekparkett på golv och tapetserade väggar. I köket finns matplats för 6-8 personer och vill man ha en matsalsmöbel så har man hela allrummet, helt öppet mot kök, där man lätt dukar upp långbord för festliga tillfällen. Husets tvättstuga, förråd och groventré nås också från köket.
Allrum/Vardagsrum
Helt öppet mot kök och hall finner ni allrum/vardagsrum som kan nyttjas som soffhäng/sällskapsrum eller matsal för festliga tillfällen. Laminatgolv och ljusa väggar. Trappa upp till övre plan.
Tidigare fanns dörr till klädkammare i detta rum men vägg sattes igen för mer praktisk planlösning och lättare möblering, klk nås nu från tvättstugan.
Duschrum
Duschrum renoverat 2013 (dokument finns) i moderna färger med klinkers och vitt kakel, golvvärme, duschväggar i glas, WC, handfat i kommod med spegelskåp ovan, infällda spotlights i tak.
Sovrum
Trevligt sovrum som idag används till gästrum/kontor finner ni direkt innanför entrén till höger. Laminatgolv , ljusa väggar och fönster.
Tvättstuga/Förråd/Klädkammare
Tvättstuga i original förutom nytt hyllsystem. Våtrumsmatta på golv och målade väggar. Tvättmaskin, vikbänk med ho (plats för torktumlare finns intill tvättmaskinen). Garderob och linneskåp. VVB och FTX aggregat. Öppet mot förråd och klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter.
Husets groventré finns i tvättstugan.
Vardagsrum
Generöst och hemtrevligt vardagsrum med plats för hela familjen samt vänner. Här finns plats för stor tv-hörna och lek. Laminatgolv och ljusa väggar. Gott om ljusinsläpp från fönster i vardagsrum och från sovrummen (om inte dörrar är stängda). Utgång till härlig insynsskyddad altan och lättskött tomt.
Balkong
Härlig balkong nås också från vardagsrum. Plats för utemöbel och mysig läshörna.
Altan
Rejäl altan, delvis med staket. Altanen följs av den lättskötta insynsskyddade tomten. Altan nås från vardagsrum och utifrån.
Badrum
Mycket snyggt renoverat badrum med stiligt badkar, handfat i kommod med spegel och belysning ovan, WC, vägghängt högskåp för förvaring. Ljust grå klinkers med golvvärme och stora grå kakelplattor på väggarna.
Sovrum
Rymligt sovrum med ekparkett och ljust målade väggar samt en tapetserad fondvägg, stor skjutdörrsgarderob och fönster.
Sovrum
Stort sovrum med bra ljusinsläpp, ekparkett på golv och målade ljusa väggar. Garderob och fönster.
Sovrum
Sovrum med bra ljusinsläpp, ekparkett på golv och målade ljusa väggar. Garderob och fönster.
Byggnad
Byggnadstyp
2 pl parhus i souterräng
Byggnadsår
1983
Uppvärmning
FTX med återvinning, luftvärmepump 2012, vattenburen värme med elpanna.
Ventilation
FTX med återvinning
Energideklaration
Utförd 12/5/2011
Energiprestanda
107 kWh/m² (Atemp) och år
Byggnadssätt
Grundläggning
Betongplatta
Grundmur
Betong
Stomme
Trä
fasad
Trä
Fönster
3-glas & 2+1-glas
Bjälklag
Trä
Tak
Betongpannor med underliggande takpapp
Fastighetsbeteckning
Svärdet 47
Övrigt
Huset målat och delvis bytt panel under senare år. Vind visar på mycket god ventilation och bra inomhusklimat.
Övriga byggnader
Kallgarage med vindsförvaring. I området finns även uppvärmd pool (27-28 grader sommartid) och fest/kalaslokal där man kan duka upp till fest för ca 40 pers.
Allmänt om fastigheten
Driftskostnad
SEK 31,300 / år
Driftskostnad, varav
El
SEK 23,000
VA
SEK 4,000
Renhållning
SEK 1,800
Väg, samf
SEK 2,500
Beräknat antal personer
4
Kommentar
I elkostnad ovan är både uppvärmning, hushållsel och laddning av 1 elbil inkluderat. Hemförsäkring tillkommer efter eget val av bolag. Efter utförd energideklaration har ny luftvärmepump installerats vilket inneburit en rejäl besparing på uppvärmningskostnaden. Utmärkt ventilation och bra inomhusklimat.
Tillkommande kostnad
Kommunal fastighetsavgift
SEK 8,349 / år
Övrigt
Taxeringsvärde
SEK 4,175,000
Byggnadsvärde
SEK 2,216,000
Taxeringskod
220
Summa pantbrev
SEK 3,000,100
Tomt
Areal
316 kvm
Tomttyp
trädgårdstomt
Tomtbeskrivning
Terrasserad trädgårdstomt mot allmänning. Två trädäckade uteplatser.
Uteplats
Härlig insynsskyddad altan på baksida med delvis staket.
Altan vid entré delvis under tak (balkong).
Entré på trädäck med entrétak.
Parkering
Garage (kallgarage) med vindsförvaring.
Plats för 2 bilar på garageuppfart
Planbestämmelser
Stadsplan
Vatten/avlopp
Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp
Samfällighet, servitut etc.
Gemensamhetsanläggning: Täby Svärdet GA:1

Karta

Visinge Täby

Skylvägen 58

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg