190

Skelleftehamn, SKELLEFTEHAMN

Sjömansgatan 14BFakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

52 kvm

VÅNING

1

LÄGENHETSNUMMER

14

MÅNADSAVGIFT

2 930 kr

BYGGÅR

1952

Renoverad bostad om 2 RoK med balkong i söderläge!

Varmt välkommen till denna trivsamma tvårummare belägen på första våningsplanet med balkong i eftertraktat söderläge och med utsikt över den lummiga innergården!

Här kliver du in en ljus och trevlig bostad med fantastisk ljusinsläpp i alla rum och en planlösning som är lätt att tycka om och trivas i.
Bostaden erbjuder genomgående fina ytskikt och ett grått enhetligt golv som löper bostaden igenom. Köket är dessutom även det uppdaterat med nya skåpsluckor, ny bänkskiva och nytt stänkskydd. Detta bidrar till en smakfullt kök där man med glädje tillagar sina måltider.

Du välkomnas av en trevlig hall med plats för förvaring i garderober samt utrymme för hallmöbel för småförvaring om du så skulle önska.
Rakt fram finner du det moderniserade köket och där finns det plats för matgrupp invid fönsterparti i söderläge. Till höger om hallen når du en mindre hall där sovrummet ligger till vänster, badrummet rakt fram och en vägg försedd med garderober till höger. Det väl tilltagna sovrummet rymmer både en större säng med tillhörande nattduksbord samt annat önskvärt möblemang. Ljusinsläpp sker via fönsterpartier i söder och med en vy över innergården. Utrymmet är också utrustat med flertalet garderober för optimal förvaring.

Badrummet är även det renoverat och stoltserar nu med en trevlig mörk våtrumsmatta på golvet och en ljus våtrumstapet på väggarna. Här finner du en nyare kommod med tillhörande spegelskåp vilket bidrar med gott om förvaringsutrymme. Badrummet är också förberett för en alldeles egen tvättmaskin om du skulle vilja skämma bort dig lite extra. Till höger om badrummet finner du två inbyggda garderober.

Från stora hallen till vänster når du sedan vardagsrummet som är ljust och trevligt med samma snygga grå golv och utgång till balkongen i direkt söderläge.
Här kan du med fördel möblera med både en större soffgrupp med tillhörande soffbord och tv-möbel, samtidigt som du kan unna dig bekvämligheten av att även inreda med ett större matsalsbord för sociala middagar med vänner eller familj.

Till bostaden hör 1 vindsförråd och 1 källarförråd.
I föreningen erbjuds du bra gemensamma utrymmen så som tvättstuga och gym.

Detta är en kommande försäljning.
Anmäl ditt intresse redan nu för att ta del av ytterligare information och tidsplan.
-Ser fram emot att höra från dig!

Bilder

Vill du veta vad din bostad är värd? Värdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Vill du veta värdet på din bostad

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Skellefteå Skelleftehamn

Sjömansgatan 14B

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret