190

Sävja, UPPSALAFakta om bostaden

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

92 kvm

MÅNADSAVGIFT

0 kr

Totalrenoverad 4:a beläget i trevligt familjeområde i Sävja!

Välkommen hem till denna nyckelfärdiga bostad! Detta familjehem har under åren genomgått en stor förändring och totalrenoverats till denna fina 4:a i toppskick. Senast ut var köket!

Här har man gjort genomgående smarta val med fokus på familjen. Det generösa sällskapsytorna i kök och vardagsrum, gifter sig fint med det privata sovrummen som ger tid för lugn och ro. Master bedroom är bekvämt beläget i ena delen av bostaden och det två mindre åt andra. Även de två badrummen är belägna på varsin sida som gör de enkelt att samsas på morgonen. Förvaring finns det gott om med garderober i samtliga sovrum och en stor klädkammare i anslutning till hallen (som i övrigt erbjuder garderob och avhängning på hatthylla). Vidare finner du en inre möblerbar halldel, välutrustat kök med samtliga bekvämligheter och ett generöst vardagsrum perfekt för såväl vardag som fest. Här finns plats för familjen med yta för både större matbord och soffgrupp. Njut sedan tillsammans på den trevliga balkongen i sydostligt läge.

Som boende i Sävja har du natur och service utanför dörren, såväl som riktigt bra kommunikationsmöjligheter via både bil och buss. Här bor du med närhet till skola, idrott och skogsområde så det finns alltid något för alla i alla åldrar. Oavsett om du söker ett läge nära det gröna och friluftsliv eller tycker mer om långa promenader och att plocka svamp finner du möjlighet till båda i närliggande Lunsen. Goda kommunikationer gör att du på ca 10-15 minuter resa med stadsbussen tar dig in till Uppsalas centrala del. Du kan även välja att cykla på fina cykelvägar till centrum. Närservice samt vårdcentral och ICA-butik finns annars i närområdet.

Bilder

Vill du veta vad din bostad är värd? Värdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret