190
MEDE071FDE0BA3E4150B6CD2BC3C8289DF4

Totalrenoverad 4:a beläget i trevligt familjeområde i Sävja!

Kommande®

Sävja, UPPSALA

Fakta

Antal rum4 rok
Boarea92 kvm

Ansvarig mäklare

Välkommen hem till denna nyckelfärdiga bostad! Detta familjehem har under åren genomgått en stor förändring och totalrenoverats till denna fina 4:a i toppskick. Senast ut var köket!

Här har man gjort genomgående smarta val med fokus på familjen. Det generösa sällskapsytorna i kök och vardagsrum, gifter sig fint med det privata sovrummen som ger tid för lugn och ro. Master bedroom är bekvämt beläget i ena delen av bostaden och det två mindre åt andra. Även de två badrummen är belägna på varsin sida som gör de enkelt att samsas på morgonen. Förvaring finns det gott om med garderober i samtliga sovrum och en stor klädkammare i anslutning till hallen (som i övrigt erbjuder garderob och avhängning på hatthylla). Vidare finner du en inre möblerbar halldel, välutrustat kök med samtliga bekvämligheter och ett generöst vardagsrum perfekt för såväl vardag som fest. Här finns plats för familjen med yta för både större matbord och soffgrupp. Njut sedan tillsammans på den trevliga balkongen i sydostligt läge.

Som boende i Sävja har du natur och service utanför dörren, såväl som riktigt bra kommunikationsmöjligheter via både bil och buss. Här bor du med närhet till skola, idrott och skogsområde så det finns alltid något för alla i alla åldrar. Oavsett om du söker ett läge nära det gröna och friluftsliv eller tycker mer om långa promenader och att plocka svamp finner du möjlighet till båda i närliggande Lunsen. Goda kommunikationer gör att du på ca 10-15 minuter resa med stadsbussen tar dig in till Uppsalas centrala del. Du kan även välja att cykla på fina cykelvägar till centrum. Närservice samt vårdcentral och ICA-butik finns annars i närområdet.

Om området

I detta lugna och natursköna område bor man med naturen precis runt hörnet. Alldeles utanför dörren börjar Lunsen, en av Uppsalas största skogar med fina strövområden. Plocka svamp och bär eller ta långpromenader, möjligheterna är oändliga. I denna del av stan finns all närservice samt vårdcentral.

Kommunikation

Sävja har goda kommunikationer med stadsbussar in till Uppsalas centralare delar och väljer du att cykla leder en cykelväg ända in till centrum. Det är även nära till E4:an för alla som pendlar.

Närservice

Sävja-Hörnet, med ICA Supermarket i Vilan där det också finns bensinmack och en pizzeria. I närområdet finner man även apotek och vårdcentral.

Övrigt

- Skolor och barnomsorg -
Förskolor: Föräldrakooperativet Daghemmet Grodan, Lammets Förskola. Grundskolor: Stordammen Skola, Uppsävjaskolan

- Natur och fritid -
Sävja ligger i naturnära omgivningar. Intill finns härliga strövområden i Lunsen, som erbjuder ett rikt djur- och fågelliv.
Här finns också gott om möjligheter till aktiv fritid. Det finns belyst el/motionsspår och ridspår (2 resp 7 km spår Nåntuna/Vilan och Lilla Djurgården). Sävja Kulturcentrum, pumptrackbana (Uppsalas första), ny lekpark med gummimatta och multiarena. Till Lyssnaängens badplats vid Graneberg är det ca 6 km. I Bergsbrunna finns Danmarks IF med fotbollsplan och klubbverksamhet.
Närmaste inomhusbad är Gottsundabadet vid Gottsunda centrum.

I Sävja finns bibliotek. Uppsalas kultur och nöjesutbud finns på bekvämt avstånd.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg