230
MED272BA3AF222D49CDB7ECB9FF7D6FFA2C

Fina vyer, längst upp i huset.Rödlönnsgången 28 Centrala Hisingen, GÖTEBORG

Centrala Hisingen, GÖTEBORG

Rödlönnsgången 28


PRIS (accepterat pris)2 900 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

62 kvm

VÅNING

6 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

7-160

MÅNADSAVGIFT

4 394 kr

BYGGÅR

2019

PRIS

2 900 000 kr accepterat pris

Fina vyer, längst upp i huset.

Två balkonger och fönster i två väderstreck skapar ett fantastiskt ljusinsläpp i denna mysiga lägenhet.

Välkomna till en fantastisk fin trerummare belägen på centrala Hisingen. Här finner ni en mycket trevlig bostad med påkostade inbyggda smarta lösningar som möjliggör funktioner som timer och schemaläggning av belysning enligt solens upp- och nedgång. Vidare har bostaden en fin genomgående ekparkett och stilrena interiörer. Med närhet till både staden och havet, men framförallt närhet till de stora naturområden som omger stadsdelen.

På Rödlönnsgången bor man lugnt och stilla, nära till bl.a Volvo Trucks och Lindholmen.
I föreningen finns det faciliteter så som en mysig innergård med lekplats, ett 90 kvm stort orangeri högst upp i huset där ni kan umgås med grannar eller boka för födelsedagskalaset.

I området Lundby Park varvas bostäder, Gym, affärer, skolor, restauranger och caféer. En stadsdel full av liv och rörelse och plats för alla! Från hållplatsen Rambergsvallen så tar du dig enkelt in till city på bara åtta minuter. Som närmaste granne har du Lundbybadet, här erbjuds både utomhus bad och relax utöver inomhus bassäng och runt hörnet nås Ramberget och Keillers park!

Låter detta som bostaden för er? Slå en signal så berättar jag gärna mer.

Bilder

MED272BA3AF222D49CDB7ECB9FF7D6FFA2C
MED44DAC762B21846F3ABC323720A4E5899
MEDDDE4279382D64E89A91A567F1156C370
MEDF6A972CE116347118E6EDA4F7EEF0C0A
MED99D13778DD3544C88BD8E7C591462BCA

Planeringsverktyg

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

62 kvm

LÄGENHETSNUMMER

7-160

VÅNING

6 av 6, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

4 394 kr

BYGGÅR

2019

PRIS

2 900 000 kr accepterat pris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

3 rum

AREAKÄLLA

Föreningens & säljarens information

BALKONG

Ja

PARKERING

Garage med bilhiss, separat kö

HALL

Välkommen in i en trevlig och rymlig hall med två garderober och gott om avhängningsmöjligheter. Hallen är ljus och leder oss in till den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök. På golvet ligger parkettgolv som är genomgående för hela lägenheten och väggarna är ljusa.

KÖK

Från hallen går vi in i den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Genom stora fönsterpartier fås ett härligt ljusinsläpp och den och öppna ytan gör detta till det perfekta rummet till för att avnjuta goda middagar i härligt sällskap.
Kökssnickerierna kommer från Marbodal och de rostfria vitvarorna i form av inbyggd ugn, micro, diskmaskin och kyl/frys är av märket Siemens. Skåpsluckorna är i en ljus kulör. Spishällen, även den från Siemens, möter den mörkgråa laminatskivan som bryter köket mot det vita kaklet mellan över och underskåp. Från denna del av bostaden nås även en av bostadens balkonger, här man kan njuta av en kopp kaffe i solen!

VARDAGSRUM

Vardagsrummet är i öppen planlösning mot köket och balkongen.

SOVRUM/KONTOR

Bostadens mindre sovrum ligger i anslutning till hallen. Dörren öppnas inåt vilket ger ett extra ljusinsläpp i entrén. Här får man enkelt plats med säng, nattduksbord och garderob, eller varför inte som ett kontor om man så vill. Genomgående parkett och väggarna är målade i vitt.

SOVRUM

Det större sovrummet har utgång till den andra av lägenhetens två balkonger, vilken vetter mot Lundbybadet och dess grönytor, även här kan man njuta av en god kopp kaffe i solen! Rummet har en fantastisk rymd som ger plats åt en dubbelsäng, garderober och även ett skrivbord om så önskas. På golvet återfinns den fina ekparketten och väggarna är ljusa med en mörkare fonddel.

BADRUM

Porslinet i det kaklade badrummet kommer från Svedbergs och handdukstorken och övriga beslag kommer från Smedbo. En kombimaskin för tvätt och tork är installerad.

Om området

Hisingen är Sveriges femte största ö, även Göteborgs största ö. Med Göta älv i syd och öster, Nordre älv i norr samt Kattegatt i väster. På Hisingen finner du ett stort utbud av serviceutbud kombinerat med vacker natur och närhet till havet. Bebyggelsen är blandad med både flerbostadshus och villor.
På Centrala Hisingen ligger Keillers Park med Ramberget. Berget som är 87 meter över havet, ger dig en magnifik vy över Göteborg och skärgården. Hisingen har även Hisingsparken där du möts av en härlig blandning av anlagd park, vackra vildmarksområden och slingrande motionsspår. I norra delen av parken ligger Kättilsröds lantgård. Här finns bland annat får, grisar, hästar, höns och kaniner och du som besökare är välkommen att på egen hand gå runt och titta på djuren och arbetet på en traditionell bondgård. Utöver detta bjuder Hisingen på ett flertal parker och grönområden så som Flunsåsparken.
Strax intill finner man även området Norra Älvstranden, vilket är ett av Göteborgs mest expansiva områden. Här finner man vackra promenadstråk och bostadskvarter precis vid kajkanten.
Centrala Hisingen har gott om skolor på alla nivåer, för- grund- och gymnasieskolor samt fritidsgårdar. Vid Lindholmen finner man IT-universitet som är en gemensam satsning mellan Göteborgs Universitet och Chalmers tekniska högskola.
Vill ni träna så finns här en uppsjö av anläggningar att välja mellan såsom Nordic Wellness, Curves, Friskis & Svettis och Lundbybadet. För avkoppling kan vi varmt rekommendera St. Jörgens Spa eller Arken!
Centrala Hisingen inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Här finns alla förutsättningar att trivas!

KOMMUNIKATION

Med bil når du lederna på nolltid! Hela centrala Hisingen har även en extremt välutvecklad kollektivtrafik med såväl spårvagnar som stombussar som tar dig varthän i staden du önskar snabbt och smidigt! Från Hjalmar Brantingsplatsen eller Vågmästareplatsen når du centrala stan på några minuter. Här finns även vissa direktbussar till Volvo. För den mer hälsosamme finns fina gång- och cykelbanor till bl.a. Centrum och Eriksberg.

NÄRSERVICE

Gillar man shopping finns flera shoppingområden. Backaplan är det största shoppingområdet med cirka 100 butiker. Wieselgrensplatsen och Kvilletorget har också ett stort utbud av affärer. Vid Kvilletorget har Polis, Försäkringskassa och Arbetsförmedlingen sin verksamhet. På Wieselgrensplatsen ligger Lundby Sjukhus. Med buss eller spårvagn når man innerstaden på bara några minuter.

Lägenhet

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

0,7028 %

Ekonomi

EL

2 000 kr

VA

2 200 kr

FÖRSÄKRING

2 000 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

6 200 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

2

KOMMENTAR

Driftkostnader är individuella och varierar beroende av dina levnadsvanor och avtal med leverantörer.

BOSTADSRÄTTENS INDIREKTA NETTOSKULDSÄTTNING

211 425 kr Nettoskuldsättningen är en uträkning baserad på information som föreningen har tillhandahållit. Den är eventuellt baserad på fel andelstal och kan därför vara felaktig.
(Avser bostadsrättens indirekta andel i föreningens nettoskuldsättning.)

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2019

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

FTX, från- och tilluft med återvinning

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2020-02-06

ENERGIKLASS

B

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

58 kWh/m² och år

Förening

NAMN

Brf Kubik

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÄKTA/OÄKTA

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

ANTAL LÄGENHETER

166

DELAT ÄGANDE

Ja

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 313 kr betalas av köpare

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

525 kr

FÖRSÄKRING

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad i Länsförsäkringar.

INFORMATION AVGIFT

I månadsavgiften ingår uppvärmning och Telia Triple Play (internet, Tv och IP-telefoni). Egen förbrukning av vatten och hushållsström tillkommer.

OM FÖRENINGEN

Nybyggnadsåret är 2019- 2020. Byggherre är Skanska. Fastighetsbeteckningen är:
RAMBERGSSTADEN 74:8 (Rosenapelgatan)
RAMBERGSSTADEN 74:9 (Korstörnegatan)
RAMBERGSSTADEN 74:10 (Rödlönnsgången)

Föreningen har ett gemensamt orangeri på 90 kvm med kök, toalett, öppningsbart tak och stora ytor. Orangeriet är möblerat för fest, bokcirkel, vinprovning, testund, barnkalas, skaparateljé eller släktkalas. Föreningen har även cykelförråd och teknikrum.

Föreningen har en station för cykelmek, cykelparkeringar.

TV OCH BREDBAND

Triple Play inkluderat internetanslutning med fiber, TV, och IP-telefoni finns i samtliga lägenheter genom Telia. Bredbandet som ingår i månadsavgiften är 100/100 Mbit/s.

GEMENSAMMA UTRYMMEN


Innergård med bland annat en mindre lekplats och station för cykelunderhåll.
Cykelförråd i källaren och cykelställ på innergården.

PARKERING

Föreningen disponerar platser i ett garage som delas med en annan bostadsrättsförening och förvaltas av en samfälighetsförening.

62 parkeringsplatser för bilar samt 3 för MC.

28 av platserna har laddpunkter.

Läs mer om kostnad och liknande för parkeringsplatser på föreningens hemsida. Avgiften för garageplats är ca 1400 kr/mån.

ÖVRIGT

På gården finns ett miljörum där kärl för komposterbart- och restavfall finns. Återvinningsstation finns i närområdet.

Karta

Göteborg Centrala Hisingen

Rödlönnsgången 28

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg