190
MEDEB03F4B7435140E0A94DD78B735BB086

Välplanerad 2:a på våning 5 i Gränby!Råbyvägen 55 G Gränby, Uppsala

Kommande®

Gränby, Uppsala

Råbyvägen 55 G


0

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

49 kvm

VÅNING

5 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

202859001-011402

MÅNADSAVGIFT

2 843 kr

BYGGÅR

2017

Välplanerad 2:a på våning 5 i Gränby!

Varmt välkommen till denna nyproducerade och väldisponerade 2:a på våning 5 med hiss från markplan!

Stilren lägenhet om 49 kvm där planlösningen fördelar sig på hall, helkaklat och välutrustat badrum, sovrum med minimal insyn samt ett schysst kök och vardagsrum med öppen planlösning. Här bor man i en bostad med låg avgift där värme, VA, Kabel-TV, Bredband och IP-telefoni ingår.

Missa inte chansen att få flytta till expansiva Gränby där det byggs för fullt vilket brukar leda till prisökningar i längden. Goda bussförbindelser till och från centrala Uppsala för de dagar då man inte vill ta cykeln eller en promenad.

Detta är en Kommande® försäljning - Vid intresse, vänligen kontakta ansvarig mäklare Rozbeh Kalantari 070 001 99 70, rozbeh.kalantari@husmanhagberg.se!

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

49 kvm

LÄGENHETSNUMMER

202859001-011402

VÅNING

5 av 5, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

2 843 kr

BYGGÅR

2017

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

2 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

-Hall-
Välkomnande och rymlig hall som ger ett mycket gott första intryck. Gott om plats för avhängning i två garderober men även kapphylla. På golvet vid entrén finner man först ett svart klinkergolv för att undvika skador när man kommer in med ytterskorna. Resterande golvyta består av ekparkett. Väggar och tak är målade i vit ton för att skapa en neutral och rogivande atmosfär.

-Kök-
Kök med öppen planlösning mot vardagsrummet för att ge ytorna en socialare och mer avslappnad stämning. Köket är utrustat med diskmaskin, kyl/frys, inbyggnadsugn och induktionshäll med spisfläkt samt inbyggd mikro. Vitt kakel dekorerar utrymmet ovanför bänkskivan vilket matchar kökets vita luckor.

-Vardagsrum-
Vardagsrum med utgång till bostadens balkong. Här finner man lägenhetens genomgående ekparkett på golvet och vita målade väggar samt tak.

-Sovrum-
Rummet nås via vardagsrummet och har fönster i insynsfritt läge. Även i detta rum ligger ett ekparkettgolv och väggar samt tak är vitmålade. I rummet finns även garderob för ytterligare förvaring.

-Badrum-
Badrummets golv dekoreras av ett svart klinkergolv vilket är väldigt snyggt mot det vita kaklet på väggarna och det vitmålade taket. Utrustat med wc, tvättställ med underskåp, dusch med plats för draperi, handdukshängare, spegel med belysning samt förberett för tvättmaskin eller kombimaskin. Helt enkelt ett badrum med allt man behöver.

Om området

Gränby är en stadsdel i Uppsalas norra delar. Bebyggelsen består främst av flerbostadshus uppförda under sextiotalet, både bostads- och hyresrätter, i främst trevåningshus med inbyggda gårdar. I området finns en stor park med många kullar, lekplatser, kolonilotter och en välbesökt 4H-gård.

KOMMUNIKATION

Det finns god kommunikation med stadsbussarna.

NÄRSERVICE

I yttre delen av Gränby finns Uppsalas största köpcentrum Gränbystaden med nästan 100 butiker, serviceställen och serveringar. I detta köpcentrum hittar du både matbutiker, restaurang, bank och annan typ av shopping. Hela Gränbystaden som just nu är i en stor utvecklings- och utbyggnadsfas där visionen är att bli Uppsalas andra stadskärna. Expansionen handlar lika mycket om bostäder, arbetsplatser, kultur och spännande möten som om handel och kommersiella upplevelser. Du kan läsa mer om området här: http://al.se/projekt/mojliga/granbystaden/
I närområdet finns även flera butiker, vårdcentral och folktandvården.

PARKERING

Avgiftsparkeringar samt fria parkeringar finns i hela området.

ÖVRIGT

Gränby Sportfält ska utvecklas och bli Upplands ledande fritidsområde med ny bandyhall, då Uppsala är en "bandystad". Det finns även planer för en ny hockeyhall, bland annat ämnad som huvudarena för traktens hockeylag.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

1,05602 %

ANDEL AV ÅRSAVGIFTEN

1,05538 %

Ekonomi

EL

2 400 kr

FÖRSÄKRING

1 800 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

4 200 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

1

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerbostadshus

BYGGNADSÅR

2017

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Mekanisk frånluftsventilation

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Behövs ej för denna bostadstyp

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Konstnären 1

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ÖVERLÅTELSEAVGIFT

1 190 kr

PANTSÄTTNINGSAVGIFT

476 kr

OM FÖRENINGEN

Föreningens lägenheter är fördelade på två hus mellan fem och sju våningar och med totalt sex trapphus. Adressen för fastigheten är Råbyvägen 55 A-H. Fastigheten innehåller 101 bostadsrättslägenheter med följande fördelning: 33 st. 1 r.o.k. 29-41 kvm, 62 st. 2 r.o.k. 35-69 kvm, 6 st. 3 r.o.k. 73-74 kvm.

Cykelparkering och förråd:
Cykelparkeringar finns på gården och på fastighetens norra sida. Utöver det finns cykelrum i markplan i trapphus 2 samt väggkrokar för cykelförvaring fördelat på olika våningar och trapphus. Samtliga lägenheter har förråd. Dessa är fördelade på olika våningar och trapphus. Ett barnvagns- och rullstolsförråd finns på markplan i varje trapphus.

- Tvättstuga -
Det finns en tvättstuga som är placerad i entréplan vid trapphus 2 med egen ingång från innergården.

- El -
Föreningen har vid årsstämman 2020 beslutat att införa individuell mätning av hushållselen för varje lägenhet. Varje lägenhetsinnehavare faktureras för faktisk förbrukning via föreningen. På sikt planerar föreningen att sätta upp solpaneler på föreningens tak och på så sätt få ner kostnaden för el ytterligare.

- Ägande -
Föreningen accepterar i normala fall delat ägande. Detta innebär att t.ex. en förälder kan gå in som delägare utan att bo där. Alla nya medlemskap prövas dock individuellt. Juridisk person accepteras inte som ägare.

TV OCH BREDBAND

Tv paket Lagom och internet (100/100 Mbit/s) ingår i månadsavgiften via Telia Triple Play.

PARKERING

Föreningen har 23 st. p-platser i kallgaraget Skulptören som hanteras av Rikshem. Kostnaden är ca 750 kr/mån. För närvarande finns lediga platser, kontrollerat 2021-06-01. I parkeringshuset finns även platser för el-bil till en kostnad om ca 1 150 kr/mån.

RENOVERINGAR

2019 - Uppförande av soprum
2020 - Upprustning av innergården

- Kommande -
Under året monteras solceller på taket.

ÖVRIGT

Den boende behöver teckna ett bostadsrättstillägg till sin hemförsäkring.

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration Råbyvägen 55A-G
Energideklaration Råbyvägen 55H
Stadgar Brf Konstnären 1, 2018
Årsredovisning 2019
Kommande

Karta

Uppsala Gränby

Råbyvägen 55 G

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg