190

Falmark, Skellefteå

Östra Falmark 17Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

BOAREA

181 kvm

TOMTAREA

1 596 kvm

BYGGÅR

1987

DRIFTSKOSTNAD

3 671 kr/månad

Fantastisk Villa med lantligt läge

Äntligen har vi nöjet att få presentera denna trivsamma och väldisponerade villa med adressen Östra Falmark 17!

Här finner ni ett trivsamt och väldisponerat boende med genomtänkt materialval och en röd tråd som går genom hela bostaden. Boendet är disponerat på två plan och med allt du kan tänkas behöva såsom garage, praktiskt förråd och ett fantastiskt isolerat uterum, stor solig tomt och social planlösning!

Du kliver in i en luftig ljus hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder. Rakt fram så möts du omgående av den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum som passar sig utmärkt för sociala sammankomster. Köket är påkostat med tillval som gör det extra enkelt för dig att trivas. Från köket tar vi oss till den härliga inglasningen genom ett maffigt glasat parti. Bostaden erbjuder även 4 väl tilltagna sovrum, två badrum, ett på vardera plan som båda är smakfulla materialval, samt en ordentlig tvättstuga med en otroligt förvaring!

Vore inte allt detta nog så finner du också ett generöst garage med tillbyggt förråd och en modern fin bastu! För den trädgårdsintresserade finns gott om ytor för odling och plantering. Här bor man med fina gräsytor och en stor härlig altan som öppnar upp för mycket lek och umgänge, perfekt för dig som har familj med barn.
Detta är en lantlig idyll du helt enkelt inte kan skrolla förbi!

Här bor du granne med naturen och i en fin by som sjuder av liv, byn ligger med falmarksträsket på södra sidan, bodaträsket på norra sidan och vackra Bureälven som rinner genom hela byn. Här finns en klubbstuga, idrottshall och en aktiv byaförening. Byn har en egen bad plats och några km från byn ligger även den populära badplatsen sjöbosand som under sommaren ofta har många besökare och glassförsäljning. Önskar man bo naturskönt har man hittat rätt, här finns gott om vackra vandringstigar och vyer ut över skog och vatten. Och med endast 20 minuters bilkörning når man centrala Skellefteå.

Detta är kommande försäljning.
Anmäl ditt intresse redan nu för att ta del av ytterligare information och tidsplan.
-Ser fram emot att höra från dig!

Bilder

Vill du veta vad din bostad är värd? Värdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Karta

Skellefteå Falmark

Östra Falmark 17

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret