230
MED8FD4E75E0CB6418FA44EB11A9821BD16

Stor 4:a med gavelläge och inglasad balkong i soligt västerläge i KanalstadenÖsterskärsvägen 14 Östra Kanalstaden, ÅKERSBERGA

Östra Kanalstaden, ÅKERSBERGA

Österskärsvägen 14


PRIS (utgångspris)4 195 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

102 kvm

VÅNING

3 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

4121 (41201 enligt ekonomisk plan)

MÅNADSAVGIFT

5 589 kr

BYGGÅR

2017

PRIS

4 195 000 kr Utgångspris

Stor 4:a med gavelläge och inglasad balkong i soligt västerläge i Kanalstaden

Fin och välplanerad gavellägenhet om hela 102 kvm med bra kök och öppna sällskapsytor med fantastiskt ljusflöde tack vare många stora fönster. Lägenheten erbjuder stort och trevligt vardagsrum i öppen planlösning med praktiskt kök, tre stora sovrum, helkaklat duschrum med tvättavdelning, hall med bra förvaringsutrymmen, gäst-wc, två stora klädkammare samt inglasad balkong i bästa solläge.

Föreningen har även en egen takterrass med fantastisk utsikt där man kan njuta av solnedgången för sociala tillställningar samt en gästlägenhet som går att boka för långväga gäster.

Här bor man med ett centralt läge, endast fem minuters promenad till Åkersberga centrum och Roslagsbanan som tar ca 35 min till Stockholm, Östra station. Fina promenadstråk längs Kanalen med populära restauranger.

Varmt välkommen på visning!

Bilder

MED8FD4E75E0CB6418FA44EB11A9821BD16
MEDB9072CBA347943E08F6B81520F86CE1A
MED45A760A6E31D47FEB8282172E05D37E3
MEDE14B620266E84CE9925E83588BEE387B
MED6147154497A640F2AE50DA4B7FE18C5D

Planritningar

Planlösning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

102 kvm

LÄGENHETSNUMMER

4121 (41201 enligt ekonomisk plan)

VÅNING

3 av 4, hiss finns

MÅNADSAVGIFT

5 589 kr

BYGGÅR

2017

PRIS

4 195 000 kr Utgångspris

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum

AREAKÄLLA

föreningens information

UTEPLATS

Mysig inglasad balkong med fritt läge mot innergården med kvälls- och eftermiddagssol.

PARKERING

Boendeparkering går att köpa i området för 1 200 kr/år. Föreningen har 7 egna P-platser med separat kö.

BALKONG

Ja

Genomgående ny ekparkett och vita släta väggar i hela lägenheten.

Välkomnande hall med gott om plats för klädförvaring i skjutdörrsgarderob och stor klädkammare/förråd. I anslutning till entrén finns en gäst-wc med grått klinkergolv och vitmålade väggar. Här finns handfat med spegel och belysning ovan, wc och extra spegelskåp. I den inre hallen finns ett rymligt helkaklat duschrum med grått klinker och vitkaklade väggar. Här ryms dusch med glasvägg, tvättställ med lådor undertill och spegel med belysning ovan, handdusktork, wc samt en tvättavdelning med arbetsbänk, överskåp samt tvättmaskin och torktumlare.

Hallen öppnar upp sig mot ett stort och trevligt vardagsrum med fantastiskt ljusflöde och öppen planlösning mot köket och matplatsen. Köket har vit stilren skåpsinredning. Rostfria vitvaror från Siemens bestående av dubbel kyl och frys, inbyggd ugn och mikro, induktionshäll, fläkt och integrerad diskmaskin. Vitt kakel och belysning ovanför grå bänkskiva och fönster ovanför diskhon som ger ett trevligt inslag med utsikt över närliggande villaområde.

Tre stora sovrum, varav ett med egen klädkammare med fönster som även kan användas som hemmakontor. Sovrum tre har utgång till inglasad balkong med utsikt mot innergården samt en stor skjutdörrsgarderobb för klädförvaring.

Om området

Kanalstaden är ett mycket populärt område med dess läge längs Kanalen i början av Österskär/Tuna och närhet till Roslagsbanan och Åkersberga centrum där det finns ett brett utbud av butiker, restauranger, mataffärer och samhällsservice. Här bor man med närhet till naturen, havet och badplatser samtidigt som man enkelt tar sig till Stockholm via bra kommunikationer. Längs Åkers kanal finns mysiga gång- och cykelvägar samt restauranger och fikaplatser på bryggor längs kanalen där man kan njuta av förbipasserande båttrafik. På fem minuters promenad nås Restaurang Brödernas och Zälls Smokehouse. Fina promenadvägar i Tuna och Österskärs villaområde.

KOMMUNIKATION

Fem minuters promenad till Roslagbanan, Åkersberga station, som tar ca 35 minuter till Stockholm östra station.

Lägenhet

ANDEL I FÖRENINGEN

2,0437 %

Ekonomi

EL

2 400 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

2 400 kr / år

KOMMENTAR

Kostnad för hemförsäkring tillkommer och varierar mellan bolagen. Föreningen har planer på att installera solceller och förhandla för ett gemensamt elavtal för hushållsströmmen.

Byggnad

BYGGNADSTYP

Flerfamiljshus

BYGGNADSÅR

2017

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

HISS

finns

ENERGIDEKLARATION

Utförd

ENERGIKLASS

C

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

81 kWh/m² och år

ÖVRIGA BYGGNADER

Vindsförråd som tillhör lägenheten. Föreningen har även en stor takterrass för sina medlemmar där man kan njuta av solnedgången över Åkers kanal. Det finns även en gästlägenhet som går att boka för långväga gäster. Cykelförråd på innergården.

Byggnadssätt

FÖNSTER

3-glas

Förening

NAMN

Brf Galeasen Kanalstaden

ORGANISATIONSFORM

Bostadsrätt

ANTAL LÄGENHETER

63

OM FÖRENINGEN

Brf Galeasen bildades 2015 och består av totalt 63 stycken lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Östra kanalstaden är en helt ny stadsdel som förbinder centrala Åkersberga med vattnet.

Länk till föreningen

I en bostadsrättsförening finns det gott om gemensamma utrymmen såsom trapphus, entréer och cykelrum. De gemensamma lokalerna är en värdefull tillgång och tillhör alla boende i fastigheten och alla har lika stor rätt att vistas där.

2 st förråd för cyklar finns på gården. Utöver dessa förråd är de egna vindsförråden dimensionerade för egen cykelförvaring. Miljörum för källsortering finns på entréplanet med entré mot gården, beläget mellan gårdsentrén till trapphus 4 och Storövägen. Matavfall och restavfall sorteras och slängs i underjordiska sopkassuner som är placerade på gården mot Storövägen.

Varje bostad har ett eget förråd på vindsvåningen

GEMENSAMMA UTRYMMEN

Föreningen har en stor takterass med sittgrupper och slående utsikt samt en gästlägenhet som går att boka.

PARKERING

Sju parkeringsplatser tillhörande föreningen finns på gården och för dessa tecknas separata parkeringsavtal med de boende som bokat platserna. Övrig parkering är kommunal boendeparkering som administreras av Österåkers kommun som för närvarande kostar 1 200 kr per år.

Du kan ansöka om boendeparkering för 3, 6 eller 12 månader åt gången.

Läs mer om boendeparkering i Östra kanalstaden och hur du ansöker om detta på kommunens hemsida. http://www.osteraker.se/boendemiljo/trafikochgator/parkering.4.71fcf4251429dfd2f5c45c.html

Karta

Österåker Östra Kanalstaden

Österskärsvägen 14

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg