190
MEDA6F6F99DD9FB443497015438A9DBFF5E

Markplanslägenhet i trivsamt område! Nyby, Uppsala

Kommande®

Nyby, UppsalaFakta om bostaden

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

61 kvm

MÅNADSAVGIFT

2 842 kr

Markplanslägenhet i trivsamt område!

- Uteplats - Låg avgift - Goda kommunikationsmöjligheter -

Välkomna hem till denna rymliga tvåa på markplan, med stor uteplats i trivsamt område.

Här erbjuds ett boende med genomtänkt planlösning som innefattar sovrum, badrum, kök med plats för matbord samt vardagsrum med utgång till lägenhetens väl tilltagna uteplats. Vidare har du generös förvaring genomgående och bostaden är rymlig och ljus. Uteplatsen erbjuder yta för såväl grill som större loungemöbler.

Som boende i Nyby har du stadens brus på bekvämt avstånd, men istället ett trivsamt och naturnära läge. Till stadskärnan tar du dig på fina cykelvägar alternativt med goda kommunikationer som stadsbuss. En kort promenad bort finner du livs, pizzeria, apotek samt gym. Även det större köpcentrumet Gränbystaden med allt som kan tänkas av livs, service, shopping, restaurang, gym, apotek mm. För den aktiva finns också Gränby sportfält samt IFU arena med flera idrottsmöjligheter.

Varmt välkomna!

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg