190
MED2CA1F65F62E94154AC64140F1EC2E9AD

Totalrenoverad gaveltrea på markplan!

Kommande®

Löten, Uppsala

Fakta

MånadsavgiftSEK 4,268 inkl. värme, vatten och kabel-TV
Antal rum3 rok
Boarea84.5 kvm

Ansvarig mäklare

Välplanerad gaveltrea på markplan i hemtrevliga Heidenstam!

Bostaden är totalrenoverad med allt det innebär. Genomgående fräscha ytskikt, genomtänkt och välutrustat kök i hög standard samt helkaklat badrum. Det härliga läget innebär att du slipper springa i trappor men även kan varva ner i direkt anslutning till föreningens trädgård.

Bostadsrättsföreningen planerar en stamrenovering med start hösten 2020 - våren 2021 och bostaden säljs efter detta.
Det innebär att man som köpare även får ett stamrenoverat badrum i samband med inflytt!

Lägenheten är belägen med 10 minuters cykelväg från både shopping i Gränbystaden och Uppsala city. Vidare bor du granne med Heidenstamstorg som erbjuder bl a matbutik, gym, frisör, m.m.

Detta är en Kommande® försäljning, vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare Rozbeh Kalantari för mer information!

Om området

Löten är en stadsdel i norra Uppsala där bebyggelsen består av lägre flerfamiljshus, blandat med hyres- och bostadsrätter. I Löten har du nära till naturen - genom von Bahrska häcken promenerar man till Röbospåret på 10 minuter. Inom 10-15 min promenad når man Gränbyområdets ishall, kolonilottsområde och shoppingcentrum.

Kommunikation

Bra kommunikation till city via stadsbusstrafiken. City ligger inom cykelavstånd.

Närservice

Centrum för stadsdelen är Heidenstams torg, med bland annat vårdcentral, apotek, ICA-affär, frisör, pizzeria och Lötenkyrkan. Här finns även Heidenstamsskolan och Lötens förskola.

Parkering

Bra parkeringsmöjligheter i området.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg