190

Sjöbo, BORÅS

Lindormsgatan 55


PRIS (utgångspris)695 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

2 rok

BOAREA

57,8 kvm

VÅNING

3

LÄGENHETSNUMMER

61

MÅNADSAVGIFT

4 366 kr

BYGGÅR

1955

PRIS

695 000 kr utgångspris

Fin tvåa med inglasad balkong, skönt läge och fin utsikt

Välkommen till en trivsam tvårummare på tredje våning. Bostaden är ompysslad med uppdaterat kök, nya vitvaror och genomgående fina ytskikt i milda färger. Här erbjuds enhetligt laminatgolv, fönsterbänkar i marmor och fint ljusflöde. Planlösningen är välplanerad med kök och vardagsrum i anslutning till varandra, en glasvägg skärmar av och släpper in ljus från två riktningar.

Den stora inglasade balkongen bjuder på fin utsikt över naturen. Det blir en härlig förlängning av vardagsrummet. En skön och rogivande plats att trivas på många månader om året. Inget hus mitt emot utan trädtoppar och grönska så långt ögat kan nå. Solen är med från eftermiddag till solnedgång.

På Lindormsgatan 55 bor du i ett lugnt läge. Bra promenad och cykelvägar i ett naturskönt område, endast en kort promenad till populära Almenäs badplats. Nära till buss med täta förbindelser till Knalleland och centrum. Mataffär, närbutik och restaurang finns i närheten.

Detta är en kommande försäljning. Kontakta oss gärna redan idag så hör vi av oss inför kommande förhandsvisningar. Dina uppgifter lämnar du enkelt genom att göra en intresseanmälan här på vår hemsida eller genom att ta kontakt med Carina Röjland-Lindberg 070-1518070 eller via mejl: carina.rojland@husmanhagberg.se

Välkommen att anmäla ditt intresse!

Bilder

Vill du veta vad din bostad är värd? Värdera nu!

Vi värderar din nuvarande bostad inom en arbetsdag - kostnadsfritt!

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Borås Sjöbo

Lindormsgatan 55

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret