190

Lekeryd, LekerydFakta om bostaden

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

152 kvm

TOMTAREA

1 033 kvm

Familjeärt boende med ett utmärkt läge!

Välkommen till denna fantastiska villa som erbjuder det perfekta boendet för hela familjen! Med sin utmärkta placering i ett eftertraktat område är denna bostad det optimala valet för dig som söker både komfort och närhet till viktiga faciliteter.

Det som verkligen utmärker denna villa är dess oslagbara läge. Här kan du avnjuta en fridfull atmosfär samtidigt som du har bekvämt avstånd till ett brett utbud av serviceanläggningar. Oavsett om det handlar om vardagliga ärenden eller fritidsaktiviteter, kommer du att ha allt du behöver inom räckhåll.

Denna villa erbjuder en omfattande trädgårdsupplevelse som inkluderar en avkopplande spabad och en murad grill, vilket ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet på bästa sätt. Oavsett om du vill koppla av i det varma vattnet i spabadet eller grilla läckra måltider i den murade grillen, kommer trädgården att bli en central plats för familjens nöjen och sociala samvaro.
Den generösa trädgården på baksidan av villan erbjuder gott om utrymme för olika familjeaktiviteter och lek. Barnen kan springa fritt och utforska den rymliga tomten, medan du skapar en vacker trädgård för att förhöja estetiken och skapa en fridfull atmosfär. Du kan också överväga att installera en lekplats för barnens underhållning och glädje.

Sammanfattningsvis erbjuder denna villa en attraktiv kombination av läge och familjevänlig atmosfär. Med närheten till serviceanläggningar, skolor och en stor trädgård är detta det perfekta hemmet för dig som söker en trygg och bekväm livsstil för hela familjen.

Förutom trädgården och utomhusupplevelsen har villan också en inbyggd garageplats på suterrängsvåningen. Detta gör det enkelt för dig att komma hem med shoppingkassarna och ger extra bekvämlighet för din vardag. När det är dags för storhandling är Jönköping och Huskvarna lättillgängliga, oavsett vilket färdmedel du föredrar. Tätortsbussar finns också inom bekvämt avstånd, vilket underlättar kommunikationen.

Lekeryd, där denna villa är belägen, erbjuder närhet till natursköna omgivningar och Uddebosjön med sin badplats. Du har möjlighet att njuta av avkopplande stunder i naturen och ta del av utomhusaktiviteter som bad och fiske. Området präglas av omgivande skogar och åkermarker, vilket ger dig en naturlig och fridfull omgivning att utforska och njuta av.

Innan visning, förbered dig gärna genom att:

- Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
- Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
- Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Ansvarig mäklare

Michel Cosic

Michel Cosic

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Franchisetagare

sven

Bilder

MED51AE4157EDE8449CAA5862A8A2AAE46D
MED380E49E57A5847D6B114763314401AE4
MEDD2F085B9F03C4E168F99126533F2623D
MEDE313755FF89D484DB4AA79A1AD4D9D28
MED7A9A5FC9BB2E47B8B07ED031B1C59B73

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Michel Cosic

Michel Cosic

Franchisetagare, Reg. Fastighetsmäklare

Franchisetagare

sven

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret