190

Jönköping Väster, JÖNKÖPING

Lasarettsgatan 12Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

1 rok

BOAREA

28 kvm

VÅNING

7 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

1602

MÅNADSAVGIFT

2 925 kr

BYGGÅR

2023

Enrummare med egen terrass på våning 7!

Magnifik enrummare med egen terrass, högt upp i huset med en vidunderlig utsikt!
Vad sägs om moderniteter såsom stort gym, vinkällare, bastu med panorama vy och takterrass på fjortonde våningen med vidunderliga vyer över staden och Vättern. I Tositos projekt som verkligen är något utöver det vanliga och med vyer som sätter nya perspektiv på Jönköping stad.

Välkommen in genom husets entré där pampigheten ger lyxig hotellkänsla! På våning 7 finner ni denna "smart home" pärla där mycket kan styras via wifi och bluetooth. Har du glömt släcka lampan när du ska sova? Inga problem, släck i telefonen!
I lägenheten finns golvvärme i samtliga utrymmen, exklusivt kök från HTH med tillval som stenbänkskiva och vitrinskåp, badrum i stilfulla material med tvättsektion och rum med både säng och soffa. Luftig planlösning och stora fönsterpartier ger en maximal känsla av rymd. Alla material är gedigna och bygger tillsammans en modernt avslappnad palett som bara blir vackrare med åren. Här har du fri utsikt över takåsar och Jönköping stad och balkongen blir din egna oas under sommarhalvåret. Vid större besök kan ni sätta er på den stora gemensamma takterrassen med himlen som tak. Underbart och vackert på samma gång!

Som boende i Brf Park Hälsan har du tillgång till takterrass på våning 14 där du finner ett nytt perspektiv över Jönköping stad. Dessutom ett stort gym i huset att nyttja, bastu högst upp och möjlighet att hyra del i en vinkällare. Hela huset är Svanenmärkt, med en kvalitetssäkrad byggprocess från början till slut. Här finns ett garage under huset för topplägenheterna och ytterligare parkeringsmöjligheter i Järnbäraren.

Adressen är perfekt placerad i centrala Jönköping med närhet till det mesta! Stadspulsen runt hörnet och med stadsparken en kort promenad bort. Här finns gott om utbud av restauranger, cafeér, närhet till högskolan (JU), shopping, matbutiker och andra nöjen. På Västra torget vaknar staden till liv på lördagsförmiddagar då torghandeln öppnar. Varför inte gå ner och unna dig lite färska grönsaker till helgens måltid?

Varmt välkommen att ta kontakt för bokning av visning!

Förbered er gärna genom att:
Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektsspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Bilder

MED674288C621EA4F9B9430120A433E240D
MED4FB6293D9C114E6BB11EE199629A755F
MEDB60F8341E054434A9AD76797BB8DA4C3
MEDF807FEC8984545889EF8B38FC56C5E89
MEDD4F1CC6DBBFC4669ABA12AD48BD6EB1E

Planritningar

Planskiss

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Jönköping Jönköping Väster

Lasarettsgatan 12

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret