510
MED6013BFACF77D42F0833B5B527C01CEB7

Såld!

Jönköping Väster, Jönköping

Kapellgatan 23


SLUTPRIS3 300 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

Lägenhet

UPPLÅTELSEFORM

Bostadsrätt

ANTAL RUM

3 rok

BOAREA

88 kvm

VÅNING

4 (hiss finns)

LÄGENHETSNUMMER

21

MÅNADSAVGIFT

5 619 kr

BYGGÅR

1968

Toppmodern och totalrenoverad 3 rok högst upp, hiss och garage!

Totalrenoverad 3 rok, á 88 kvadrat i modernt och stilrent skick högst upp i huset! En våning med ljusinflöde från tre väderstreck, stora sociala ytor, inglasad balkong och med både badrum, egen tvättsektion och gäst-WC. En lägenhet som inte lämnar något att önska. Här garanteras du en garageplats vid inflytt (uppg. hämtad 2024-04-01) och hissen tar dig hela vägen upp från markplan. Läget är ypperligt centralt med närhet till Västra torget och stadens utbud samtidigt som du befinner dig högst upp och enkelt stänger ute stadens puls. - Unikt tillfälle!

Interiört bjuds en välplanerad planlösning som fick en total förändring under 2019 och ytskikten är helt nya sedan renoveringen. Stora badrummet är renoverat i samband med föreningens stambyte 2020/2021. Dokumentation finns bilagt annonsen och tillhandahålls i samband med visning. I hall och badrum bjuds även skön golvvärme vilket uppskattas extra under det kalla vinterhalvåret. Både praktiskt och skönt när skorna slängs av i hallen. Här finns även mycket fin dold förvaring för att hålla ordning och reda på ett smart sätt.
Det exklusiva Epoq-köket och vardagsrummet känns enormt och bryts av med en köksö. Här ligger naturligtvis en snygg bänkskiva av exklusivt slag och binder samman de sociala ytorna. Här hänger gästerna mer än gärna och under sommaren intas gärna slappt läge på balkongen som är inredd med en myshörna och en sittgrupp. Balkongen sträcker sig längs hela lägenhetens kortsida och blir som till ett extra rum under sommarhalvåret.
Två sovrum i bra storlekar och master bedroom bjuder även smarta förvaringslösningar. Badrummet bjuder en egen tvättsektion så här behöver du inte passa några tvättider även om det finns en fin tvättstuga i föreningen att nyttja för dig som så önskar. Gäst-WC:n i hallen är också mycket uppskattat under stressiga mornar eller när gäster kommer på besök.
För dig med mycket prylar och som kanske flyttar från huset följer även ett förråd på vinden samt ett matförråd med lägenheten.

Föreningen är välkänd och här är de flesta större renoveringarna utförda på senare år. Ekonomin är stabil och månadsavgiften inkluderar det mesta. Föreningen vill även att alla boende ska kunna erbjudas en parkeringsplats i garaget så nära i tid till inflytt som möjligt.
Styrelsen är engagerad och här bor du i en mycket trevlig och omtyckt HSB-förening som sköter såväl ekonomisk som teknisk förvaltning. Således inga obligatoriska åtaganden för dig som boende. Kan det bli mer bekvämt? Tror inte det!

På Jönköping Väster finner du närhet till allt du kan önska av båda delarna stadsliv och naturnära miljöer. Ett rikligt utbud av flertalet matvarubutiker, vårdcentral, apotek som ligger i omedelbar närhet. Butiker, frisörsalonger och restaurang- och caféliv och mycket mer. Västra Torget erbjuder på lördagar torghandel som är en extra lyx att bo nära intill. Här kan du köpa allt från färsk frukt och grönt till blomster och hantverk på lördagsförmiddagarna. En perfekt start på helgen!

Området med närheten till Vättern är ett mycket naturskönt område med fina ströv- och aktivitetsområden. En lyxig kombination med sjön Vättern i anslutning till Jönköpings innerstad. Här kan du verkligen välja att bo med båda delar av stadsliv och naturnära miljö.Varmt välkommen till ditt nästa boende, jag lovar att du kommer stormtrivas på 4:e våningen högst upp på Kapellgatan 23, Jönköping Väster.

Visning sker privat efter bokning till ansvarig mäklare, Amanda Emme.

Förbered er gärna genom att:
- Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
- Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektsspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
- Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Ansvarig mäklare

Bilder

MED6013BFACF77D42F0833B5B527C01CEB7
MED7584717537914D71B6AFE229041FCFF4
MEDB99FCB83FCA74B239BC1DE71C793A62D
MEDBB3D560A37EB45F1B4DD700493ED769A
MED26CE2763DFF9440C9AE12A86D5266494

Planritningar

Planskiss

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret