190
MEDBFD7A7557B534533B4AA9FBDB22A8C59

Radhus för hela familjen!Husholmsgatan 23 Hisings Kärra, Göteborg

Kommande®

Hisings Kärra, Göteborg

Husholmsgatan 23


0

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

112 kvm

TOMTAREA

150,5 kvm

BYGGÅR

1962

DRIFTSKOSTNAD

3 650 kr/månad

Radhus för hela familjen!

Välkommen till detta charmiga tvåvåningsradhus i det familjevänliga området Hisings Kärra! Här kan du njuta av en härlig uteplats som fångar solen från två olika håll - förmiddagssolen skiner upp den rymliga altanen på framsidan medan eftermiddagssolen omfamnar baksidans altan och gräsmatta.
På bottenvåningen finner du de gemensamma utrymmena, inklusive ett kök och ett rymligt vardagsrum. På övre våningen finns för närvarande tre mysiga sovrum, med möjlighet att skapa ännu ett sovrum om så önskas. I köpet ingår även förråds-inventarier som gräsklippare och verktyg samt utemöbler!
Detta hem ligger i ett lugnt område och gångavstånd till förskolor och grundskolor. Allt du behöver finns inom räckhåll. Kärra centrum, med utbud av service och bekvämligheter som livsmedelsbutiker, apotek, restauranger och småbutiker ligger inom bekvämt avstånd. Vill du ha ännu fler shoppingmöjligheter är Bäckebols köpcentrum en kort resa bort. Och för naturens älskare är Hisings Kärra perfekt. Skogar och ängar som erbjuder fina promenadstråk, löprundor och cykelturer. Perfekt för barnfamiljen! Vill du ta dig till centrala Göteborg gör du det från närliggande busshållplats och tar buss X2 Express till Nordstan på bara cirka 20 minuter.

En välskött samfällighet där mycket ingår i avgiften, inklusive ansvar för taket och rörsystemet.
Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

Bilder

MEDBFD7A7557B534533B4AA9FBDB22A8C59
MEDF25D363B1BCC4562BF2ED7D201A6F7A3
MEDADFB034FB354437BBF4ECA45D05B6B0C
MED45F84CB003AA4A1EAC910BE98DEC9254
MED76FA9D244BBA4760ACFEDA7D82F479AB

Planritningar

Alternativ planlösning

Alternativ planlösning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Fakta om bostaden

TYP

Radhus

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

112 kvm

TOMTAREA

150,5 kvm

BYGGÅR

1962

DRIFTSKOSTNAD

3 650 kr/månad

Rumsbeskrivning

ANTAL RUM

4 rum varav 3-4 sovrum

AREAKÄLLA

taxeringsinformation

ENTRÉ

Ni möts av en härlig uteplats där dagens första kopp kaffe kan avnjutas i förmiddagssolen. I anslutning till Entrédörren hittar ni ett praktiskt förråd med gott om plats.

HALL

Välkomna till denna välplanerade bostad! När ni stiger in i hallen möts ni av en praktisk och stilren garderob med eleganta spegelskjutdörrar, perfekt för att organisera och förvara era kläder. Ljus hall med tapetserade väggar i beige och golvet är ljusgrått.

KÖK

Köket är ljust och välkomnande, och det ligger i direkt anslutning till entrén. Både överskåp och underskåp är i vitt och det finns generösa arbetsytor. Vitvaror går i vitt och består av diskmaskin, spis/ugn, hel kyl och frys. Stänkskyddet är vitt kakel och köksfläkten är i koppar vilket ger en härlig kontrast mot det vita.
Det stora fönstret bidrar med gott om ljus och här ryms ett matbord upp till 4-6 personer. På golvet ligger de ljusgråa golvet som även ligger i hallen, tapetserade väggar.

VARDAGSRUM

Vardagsrummet ligger i hjärtat av bostaden och här finner ni utgången till altanen och stora fönster som ger gott om ljusinsläpp. Här finns gott om plats för en soffgrupp med tillhörande möblemang och även matbordsdel om du så önskar. Här är väggarna klädda i en grå tapet och på golvet ligger ett ljust golv.

WC

Från hallen når du toaletten som består av WC, handfat med spegelskåp och även en tvättmaskin.

UTEPLATS

Uteplatsen på baksidan är täckt av ett trädäck som sedan övergår till gräsmatta. Här har du solen hela eftermiddagen och sent in på kvällen och är den perfekta platsen att avnjuta goda middagar i gott sällskap på.

*ÖVRE PLAN*

Ta trappan upp från entréplan och möts av en hall som leder er till bostadens alla sovrum och badrum. Här finner ni idag tre sovrum som enkelt kan bli fyra vid behov. Garderober och en klädkammare finns där ni enkelt löser förvaringen.

SOVRUM 1

Första sovrummet finner ni direkt när ni kommer upp från trappen. Ett rymligt rum med två fönster, ljusa tapetserade väggar och ett ljust golv. Här finner ni tillräckligt med utrymme för en större säng med tillhörande möblemang samt möjligheten att skapa en personlig touch med till exempel garderober eller skrivbord. Detta sovrum kan delas av och enkelt bli till två sovrum om så önskas.

SOVRUM 2

Det andra sovrummet ger er möjligheten att anpassa det efter era specifika behov och önskemål. Här finns gott om utrymme för en mindre säng och möblemang, vilket gör det till en bekväm plats för barnen att sova och leka på. Men detta rum kan vara mycket mer än bara ett sovrum. Det kan enkelt förvandlas till ett praktiskt hemmakontor alternativt kan det omvandlas till en rymlig walk-in-closet för den som önskar.
Det bästa är att ni även har tillgång till en härlig balkong med västerläge från detta sovrum. En perfekt plats att njuta av solnedgångar. Oavsett hur ni väljer att använda det, erbjuder detta sovrum en mängd olika möjligheter.

SOVRUM 3

Det tredje sovrummet rymmer enkelt en större säng med tillhörande möblemang, härifrån kan ni även nå balkongen. En stor garderob med spegelskjutdörrar och även två små mindre garderober.

BADRUM

Badrummet ligger i anslutning till hallen. Här finner ni vägghängt spegelskåp, handfat, wc samt badkar. Våtrumsmatta på golv och väggarna är kaklade.

Om området

Redan för 6000-7000 år sedan när inlandsisen dragit sig tillbaka och landet börjat resa sig ur havet flyttade folk in till Kärra-Rödboområdet.1962 byggdes de första radhusen i Kärra och 1972 påbörjades stora utbyggnaden av nuvarande Kärra. Vid foten av Skändlaberget på Hisingen ligger medeltidsbyn Skändla med gårdar. Längs stigarna genom skogar, förbi öppna fält och uppe på bergen, finns skyltar med information om sten-, brons- och järnåldern, vikingar och 1800-talsbönder. På höjderna, med utsikt över slätter och skogar, finns fina picknickplatser. På bergets östra sida ligger en skalgrusbank med rester av små havsdjur, snäckor och musslor m m områden för rekreation.

KOMMUNIKATION

Buss X2 tar dig snabbt in till centrala Göteborg. Denna går från Gerrebacka via Kärra Centrum in till stan och vidare till Billdal. Från knutpunkten Klareberg finns ett antal andra bussar som tar dig till olika delar av stan.

NÄRSERVICE

I Kärra centrum finns bland annat bank, post i ICA-butiken, bibliotek, högstadieskola, sim- och sporthall, restaturanger och livsmedelsbutik. Närhet till Bäckebol affärscentrum och IKEA.

ÖVRIGT

LÅN TILL BOSTADEN
Har du sett över din finansiering? Det kan vara en god idé innan visningen att kontakta en bank för att se hur du ligger till med ett eventuellt lånelöfte. Bankerna har ofta långa väntetider för att få en bokad tid med en person som kan hjälpa just dig. Detta kan vara ett moment som i slutändan drar ut på tiden och din drömbostad hamnar i händerna på någon annan. Vi hjälper gärna till så att du får en snabb kontakt. Säg till oss när du bokar visningen så har du kanske ett klart lånelöfte till visningen.

Ekonomi

EL

1 800 kr

VÄG, SAMF

42 000 kr

SUMMA DRIFTSKOSTNAD

43 800 kr / år

BERÄKNAT ANTAL PERSONER

1

TILLKOMMANDE KOSTNAD, KOMMUNAL FASTIGHETSAVGIFT

9 525 kr / år

KOMMENTAR

I samfälligheten ingår:
- Uppvärmning (Fjärrvärme)
- Vatten/avlopp
- Fastighetsförsäkring
- Renhållning (sophantering)
- Tak
- Gavelpanelerna
- Krypgrunden, rör mm
- Finns fastighetsskötare för belysning yttre och viss skötsel moloker / sopor

Driftkostnaderna varierar efter behov och nyttjande.

Byggnad

BYGGNADSTYP

2-plans radhus

BYGGNADSÅR

1962

UPPVÄRMNING

Fjärrvärme

VENTILATION

Självdrag

ENERGIDEKLARATION

Utförd 2023-10-18

ENERGIKLASS

C

ENERGIPRESTANDA PRIMÄRENERGITAL

88 kWh/m² och år

Byggnadssätt

GRUNDLÄGGNING

Krypgrund

STOMME

Trä & betong

FASAD

Trä

FÖNSTER

2- och 3-glas

BJÄLKLAG

Trä

TAK

Plåt

FASTIGHETSBETECKNING

Kärra 49:11

Allmänt om fastigheten

TAXERINGSVÄRDE

2 628 000 kr

BYGGNADSVÄRDE

1 220 000 kr

TAXERINGSKOD

220, Småhusenhet, bebyggd

SUMMA PANTBREV

1 800 000 kr

Tomt

AREAL

150.5 kvm

TOMTTYP

Trädgård

PARKERING

Parkering finns i anslutning till bostaden.

PLANBESTÄMMELSER

Vattenskyddsområde (1999-01-18) Tomtindelning (1976-10-06) Stadsplan (1971-05-26)

VATTEN/AVLOPP

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp

SAMFÄLLIGHET, SERVITUT ETC.

Gemensamhetsanläggning: Göteborg Kärra GA:144 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Avloppsanläggning, Radio- TV och/eller tele, Elledning och/eller belysning, Värmeanläggning, Grönområden, Garage och/eller parkering, Kvartersanläggning, Övrigt

Viktiga dokument & länkar

1415622-deklaration
Kärra_49-11_Överlåtelsebesiktning_-_sälj
Kommande

Karta

Göteborg Hisings Kärra

Husholmsgatan 23

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg