190
MED3A5391AA56CA4B94A56F5AF8B92DC632

Gottsunda, Uppsala

Kommande®

Gottsunda, UppsalaFakta om bostaden

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

118 kvm

MÅNADSAVGIFT

6 062 kr

Snart finns chansen att förvärva en väldigt fin 5a i naturnära Gottsunda!

Här får du en lägenhet med entré från markplan samt trappa upp till bostaden. Vidare erbjuds två stamrenoverade och helkaklade badrum, ett renoverat kök samt fyra sovrum. Bostadens vardagsrum har även en utgång till lägenhetens balkong i skyddat läge utan direkt insyn.

Gottsunda är ett naturnära område med goda bussförbindelser till och från centrala stadskärnan. Här finner man även ett generöst serviceutbud i det nyupprustade Gottsunda Centrum.

Detta är en Kommande® försäljning, vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare vid intresse för att säkerställa att ni inte missar något!

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 100 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

HusmanHagberg AB
Brahegatan 10
114 37 Stockholm

Org.nr: 556544-7579

Om HusmanHagberg