190

Bålsta Frösundavik, Bålsta

Gåsholmsvägen 24


PRIS (utgångspris)5 950 000 kr

Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

4 rok

BOAREA

130 kvm

TOMTAREA

808 kvm

BYGGÅR

2017

DRIFTSKOSTNAD

4 560 kr/månad

PRIS

5 950 000 kr utgångspris

Härligt och underhållsfritt en-plans-hus i sjönära Frösundavik!

Inom kort välkomnas du till detta härliga, välbyggda enplanshus på ett ypperligt läge i populära och barnvänliga Frösundavik.
Här erbjuds du en härlig villa målad i klassiskt svart med en boyta om 130 kvm i en fantastisk miljö, nära förskolor, lekplatser och badplats samt härliga strövområden och skogspromenader.
Båtplats finns möjlighet till en kort promenad genom skogen.

Här erbjuds du tre bra sovrum, gäst toalett och större badrum med vackra, stilfulla tillval från när huset byggdes. Stor och praktisk tvättstuga och härligt och vackert kök från Vedum med kompositsten och med rostfria vitvaror från Siemens, 80 cm bred spishäll och fläkt samt ugn med pyrolysfunktion för enkel rengöring. Här finns även en praktisk och snygg köksö för umgänge, häng och gemensamma matlagningskvällar. Vidare en rymlig matplats och öppen planlösning mot vardagsrum och TV rum. I bostaden finns även en värmande braskamin från Contura som erbjuder mysfaktor och även extra uppvärmning i bostaden under höst och vinter. 2023 installerades även en luftvärmepump för svalt inomhusklimat sommartid och som ger värme under vintern.
Bostaden riktigt flödar i ljus med en generös takhöjd på nästan 4 m på sina ställen och stora fönsterpartier från alla håll. Altan med sol hela dagen samt den eftertraktade och underbara kvällssolen. Här har du en fin och utbyggd altan med insynsskydd och ett lyxigt SPA-bad.

Uppfarten är bred med plats för två bilar samt ytterligare en i den rymliga carporten (ca 30 kvm). Här sitter även en laddning för elbil. I förlängningen av garaget finns ett stort förråd (ca 15 kvm) med plats för trädgårdsredskap och ytterligare förvaring.
I övrigt är det ett boende med stilrena ytskikt och med en vitpigmenterad ekparkett och ljusa färger på väggarna. I garderoben i hallen samt i "master bedroom" finns inmonterad och bra inredning för kläder och annan förvaring. Hemmets planslösning tillåter också att enkelt utöka antalet rum.
Tomten är lättskött med vacker gräsmatta och planteringar. Tomten vetter mot allmän äng och den magiska lekplatsen. Dessutom endast ett stenkast till den populära förskolan. Tomten omringas av av en gröna trevlig häck.

Förskolan ligger endast en kort promenad från huset och även badplatsen. Här finns härliga promenadstråk och skog och vatten runt knuten. Båtklubb finns för den båt-intresserade och nås genom skogen eller med bil. Här finns det möjlighet till båtplats (kösystem tillämpas).

Tak av plåt, 3-glasfönster och platta på mark med underliggande isolering. Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme i hela bostaden. Här finns inga stora renoveringsbehov att vänta på flera år. Låg energiförbrukning med effektivt timer-system i bostaden. Fiber indraget.

Bostaden kommer att säljas förbesiktigad och säljarna avser att teckna en dolda-fel-försäkring som gäller i 10 år från tillträdesdagen.

Kontakta mäklaren, Sara Engström för mer information eller för boka tid för visning.

Bilder

MED4BAEEAAB9D7C4E639AA95D3DCEFCBCB8
MEDA1164E635B9E408A84DEF1797DD66621
MED366C85D22D184EE4B1E7107B30059491
MEDC3AA6FFFADEC4C53A1BD1F967214CD21
MED5ACCC9DC9F8E431291A1FD054535E704

Planritningar

Planritning

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Håbo Bålsta Frösundavik

Gåsholmsvägen 24

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret