190

Södermalm - SoFo, Stockholm

Folkungagatan 91

Fakta

TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum1 rok
Boarea45 kvm
Våning1 (hiss finns)
Byggår1903

KOMMANDE FÖRSÄLJNING! Fantastisk sekelskiftesdröm anno 1903 belägen på toppenadress. Disponeras idag som 1 rok men går enkelt att bygga om till 2 rok. Charmigt bevarad sekelskifteskänsla med kakelugn, generös takhöjd, rymliga rum och närhet till allt på Södermalm med kort promenad till Mosebacke och SoFo. KONTAKTA ANSVARIG MÄKLARE FÖR MER INFO!

Om området

Här bor du mitt i SoFo som är och förblir ett av Stockholms mest eftertraktade områden att bo i. Läget är optimalt med ett stort utbud av spännande butiker, mysiga caféer och populära restauranger i området. Nytorget ligger ett stenkast bort med pärlor som Urban Deli kvarterskrogen Nytorget 6 och trendiga Kaferang med kanske stans bästa espresso? Expanderande Erstagatan är en ny stjärna på Södermalmskartan med bland annat populära Folii, Voisine och Ai Raamen. Vitabergsparken ligger också nära med parkteater och konserter sommartid. Katarina Bangata erbjuder sommartid "Bondens Marknad", vilket är mycket uppskattat. En kort promenad bort finns också Norra Hammarby hamnen med möjligheter att ta färjan till city eller Hammarby Sjöstad där Hammarbybacken erbjuder utegym och ett flertal spår för promenader eller löprundor! Här bor du i en ett av Stockholms mest omtyckta kvarter med ett perfekt läge med närhet till allt!

Kommunikation

Goda kommunikationer med en rad busslinjer som trafikerar närområdet där bland annat buss nr 2 och 3 trafikerar Folkungagatan samt Renstiernas gata. T-bana (grön linje) vid Medborgarplatsen och Slussen (röd linje) som man nås via en kort promenad.

Närservice

Flertalet livsmedelsbutiker i området. **** ICA Supermarket på Folkungagatan, Coop på Östgötagatan, Coop på Renstiernas gata, ICA på Bondegatan ***. Fina ekologiska produkter på Urban Deli vid Nytorget.
Ringens köpcentrum vid Skanstull med ett brett utbud av all tänkbar service finns också en kort promenad bort. Flertalet apotek i närheten: bland annat på Renstiernas gata och Folkungagatan.

Parkering

På gatorna gäller boendeparkering. Tillståndet är kostnadsfritt, men du betalar parkeringsavgift (f.n. 1100kr/mån eller 90 kr/dag). Besök www.stockholm.se för mer information, samt för ansökan om boendeparkeringstillstånd. För information om övriga parkeringsplatser i närområdet, besök www.stockholmparkering.se.

Viktiga dokument & länkar

Kommande

Bilder

Planritningar

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
1 rum
Boarea
45 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggnad
Byggnadsår
1903
Förening
Namn
HSB Brf Rudan nr 146 i Stockholm
Om föreningen
Föreningen har bastu, festloklal och trevlig innergård med sittgrupper. I föreningen finns 47 lägenheter upplåtna med bostadsrätt samt 6 lokaler med hyresrätt.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av HSB Stockholm. Under 2007 har gårdsfasaden putsats om och torkskåp i tvättstugan samt elektroniska kodlås bytts ut.

Uppgifterna är grundade på information lämnad av säljaren och av föreningen. Väsentliga förändringar som t. ex. nedtagning av väggar el andra ingrepp är alltid en fråga för föreningens styrelse att ta ställning till i varje enskilt fall.

Vi tillämpar öppen budgivning vilket innebär att den som deltar i budgivningen godkänner att namn, tel nr och information om de bud som kommer in redovisas för den slutgiltiga köparen.

Säljaren har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren avgör när, till vem och till vilket pris denne vill sälja.

Karta

Södermalm - SoFo Stockholm

Folkungagatan 91

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg