190

Samset, Jönköping

Emils gata 27Fakta om bostaden

TYP

1-familjs friliggande villa

UPPLÅTELSEFORM

Friköpt

ANTAL RUM

5 rok

BOAREA

131 kvm

TOMTAREA

398 kvm

BYGGÅR

2022

DRIFTSKOSTNAD

2 639 kr/månad

Inflyttningsklart hus med hörntomt på familjevänliga Samset!

Välkommen till ditt nya hus – ett modernt boende på en hörntomt som utstrålar komfort och elegans. Det är helt inflyttningsklart, vilket innebär att inga renoveringar behövs. Njut av de fina och exklusiva tillvalen, såsom den vackra stenskivan i köket, som höjer standarden och ger en känsla av lyx. Låga driftskostnader!

Samset är ett av Jönköpings mest eftertraktade villaområden. Här bor många barnfamiljer, vilket är enkelt att förstå då det är optimalt för familjeliv. Här kommer barnen leka på gatan eller i de olika lekparkerna, förmodligen med sina klasskompisar, då det finns två skolor i området och flera i närheten.

Ljus och öppen planlösning skapar en inbjudande atmosfär direkt när ni tar klivet in genom dörren. En entré med god förvaring under trappen och ett stilfullt badrum rakt fram. Till vänster från entrén finns det snygga köket i påkostade materialval, matplats och till höger finns ett generöst vardagsrum och ett sovrum. Bottenvåningen ger utrymme för både avkoppling och sociala tillställningar. Från vardagsrummet når du husets härliga baksida med uteplats och pergola, vilket ger dig möjlighet att njuta av utomhuslivet på flera sätt. En trappa upp finns privata områden, vilka inkluderar tre sovrum, ett badrum, en klädkammare samt stor och härlig balkong med vy över åkerlandskap. I anslutning till balkongen finns ett stort förråd.
Lättskött tomt på hörna med stilren pergola som ramar in uteplatsen. Här kan ni njuta av lata sommardagar eller ljumna grillkvällar. Perfekt storlek på trädgården för att kicka boll på, lek och bus!
I anslutning till huset finns carport, förråd och en uppfart med plats för flera bilar.

Det familjevänliga och populära området har närhet till flera förskolor och skolor, naturen finns runt husknuten och flertalet lekplatser att välja på. En perfekt plats för den moderna familjen som söker både komfort och ett smidigt boende där barnen kommer stormtrivas. Bara ett stenkast bort finns busshållsplats för buss nr 11 som angår 3 gånger i timmen.

Missa inte chansen att uppleva detta fantastiska boende – kontakta oss för visning och låt oss guida dig till ditt nya hem. Här växer barndomsminnen fram!

Förbered er gärna genom att:
Åka förbi området, bekanta dig och läsa på om objektet.
Låta oss hjälpa dig att ordna ett objektsspecifikt lånelöfte genom någon av våra samarbetspartners. Vi har lokala/oberoende samarbeten med alla banker.
Äger du ditt nuvarande boende? Boka in en kostnadsfri värdering av din bostad redan idag för att skapa en trygg process.

Bilder

MED6FE40BDE97B54C7AA462CD866ADB87CF
MED7A93154157ED4A7E9BAE4827AFDC44ED
MED046D97209AC041E3A45785B3B7EFFD9D
MEDDF61493E04DA47B583359B80A7985D0F
MED1E26DA87D2F449CD922D9FFEE930D976

Planritningar

Planskiss Plan 1

Planskiss Plan 2

Viss avvikelse kan förekomma. Skala och mått kan avvika från verkligheten.

Karta

Jönköping Samset

Emils gata 27

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

Genom att klicka på knappen, godkänner du  användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Andra har också tittat på

Till mäklarkontoret