190

Sävja, UPPSALA

Blekingevägen 1

Fakta

TypLägenhet
UpplåtelseformBostadsrätt
Antal rum4 rok
Boarea95 kvm
Lägenhetsnummer1101

Rymlig 4:a om 95 kvm med en möblerbar balkong belägen i naturnära Sävja!

Bostaden är belägen en trappa upp i huset med hiss från markplan och erbjuder rikligt med ljusinsläpp utan direkt insyn. Väl tilltagna ytor i genomgående gott skick skapar en lägenhet med en trivsam atmosfär där man inte heller behöver göra några större ingrepp.

Sävja är ett stillsamt område med riktigt bra kommunikationsmöjligheter. Med närhet till skola, idrott och skogsområdet är detta ett område som har något för alla. Något som har bidragit till att boende i alla åldrar har hittat hem till Sävja. Missa inte chansen att hitta ditt drömboende du också!

Detta är en Kommande® försäljning! Vid intresse, vänligen kontakta ansvarig mäklare Rozbeh Kalantari 070 001 99 70, rozbeh.kalantari@husmanhagberg.se!

Om området

I detta lugna och natursköna område bor man med naturen precis runt hörnet. Alldeles utanför dörren börjar Lunsen, en av Uppsalas största skogar med fina strövområden. Plocka svamp och bär eller ta långpromenader, möjligheterna är oändliga. I denna del av stan finns all närservice samt vårdcentral.

Kommunikation

Sävja har goda kommunikationer med stadsbussar in till Uppsalas centralare delar och väljer du att cykla leder en cykelväg ända in till centrum. Det är även nära till E4:an för alla som pendlar.

Närservice

Sävja-Hörnet, med ICA Supermarket i Vilan där det också finns bensinmack och en pizzeria. I närområdet finner man även apotek och vårdcentral.

Övrigt

- Skolor och barnomsorg -
Förskolor: Föräldrakooperativet Daghemmet Grodan, Lammets Förskola. Grundskolor: Stordammen Skola, Uppsävjaskolan

- Natur och fritid -
Sävja ligger i naturnära omgivningar. Intill finns härliga strövområden i Lunsen, som erbjuder ett rikt djur- och fågelliv.
Här finns också gott om möjligheter till aktiv fritid. Det finns belyst el/motionsspår och ridspår (2 resp 7 km spår Nåntuna/Vilan och Lilla Djurgården). Sävja Kulturcentrum, pumptrackbana (Uppsalas första), ny lekpark med gummimatta och multiarena. Till Lyssnaängens badplats vid Graneberg är det ca 6 km. I Bergsbrunna finns Danmarks IF med fotbollsplan och klubbverksamhet.
Närmaste inomhusbad är Gottsundabadet vid Gottsunda centrum.

I Sävja finns bibliotek. Uppsalas kultur och nöjesutbud finns på bekvämt avstånd.

Viktiga dokument & länkar

Energideklaration Blekingevägen 5
Stadgar 2012
Årsredovisning 2015
Årsredovisning 2016
Energideklaration Blekingevägen 17
Kommande

Bilder

Fakta

Rumsbeskrivning
Antal rum
4 rum
Boarea
95 kvm
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Byggnad
Förening
Namn
Brf Blekinge
Om föreningen
Föreningens fastighet bebyggdes 1991 med 14 bostadshus innehållande 152 lägenheter och en lokal. Det finns 156 p-platser varav 30 med carport.
Brf Blekinge har fyra gårdar med ett punkthus på varje gård. Det finns gott om parkeringsplatser för både boende och gäster. Gårdarna är bilfria och har bra lekplatser för barnen. I två av gårdarna finns tvättstugor med toppmoderna maskiner. Varje gård har sitt eget soprum med källsortering.
Vid gård 1 kvartersgården ligger en samlingslokal. Lokalen används av Förskolan Tärningen som på dagarna använder den till sin 5 -och 6 -årsverksamhet.
I varje punkthus finns ett cykelförråd.

På Blekingevägen 2 finns även en övernattningslägenhet som går att hyra.
Organisationsform
Bostadsrätt
Tv och bredband
TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia. Kanalpaket "Lagom" ingår i månadsavgiften. Internet: Leverantör: Telia. (10/10) ingår i månadsavgiften.
Parkering
I föreningen finns 126 parkeringsplatser samt 30 carportplatser. Kösystem tillämpas. Det finns även ett flertal gästparkeringar i anslutning till parkeringsplatserna.
Renoveringar
UTFÖRDA RENOVERINGAR
2016 - Utbyte av all utomhusbelysning till LED-belysning.
2016 - Utbyte av de sista tvättmaskinerna i tvättstugan på Blekingevägen 13, så nu skall alla maskiner vara nya och moderna.
2015 - Lekplatserna på samtliga gårdar har renoverats.
2014 - 17 st. extra förråd byggdes i föreningen för uthyrning.
2012 - Fiberanslutning

PLANERADE RENOVERINGAR
2017 - Under våren kommer inomhusbelysningen att bytas ut till LED-belysning.
Ekonomi
I avgiften ingår dessutom bostadsrättstillägget på hemförsäkringen.

Styrlesen beslutade att sänka månadsavgiften med 3 % fr o m 2017, planerad sänkning året därpå med 2 %.
Äkta/oäkta
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening

Karta

Sävja UPPSALA

Blekingevägen 1

Boendekalkyl

Bli kontaktad av mäklare

* Obligatoriska uppgifter

Andra har också tittat på

HusmanHagberg är en av landets ledande fastighetsmäklarkedjor med över 90 kontor och drygt 400 medarbetare i både Sverige och Spanien. Vi är privatägda och fristående från banker och försäkringsbolag. Många av våra medarbetare bor i området där de arbetar. Med ett äkta engagemang och en passion för sitt yrke vinner de kundernas hjärtan. Det är därför vi är fastighetsmäklaren med nöjdare kunder. Välkommen att bli nöjd du också!

Om HusmanHagberg